Kod njih nema druge šanse: Ovo su nanemilostiviji horoskopski znakovi

Velike pogreške ne opraštaju i ama baš nikad ne zaboravljaju

Kod njih nema druge šanse: Ovo su nanemilostiviji horoskopski znakovi

Kad netko zabrlja i napravi veliku pogrešku, daješ li mu drugu priliku? Postoje različite vrste varijabli koje mogu odrediti možemo li oprostiti i zaboraviti, a to može ovisiti o tome i koliko smo bliski s tom osobom ili o stupnju štete koju je osoba uzrokovala. 

Ali to također može imati puno veze s astrologijom. Jer za horoskopske znakove koji nikada ne daju drugu šansu, oprosta nema

Također treba biti puno praštanja i zaboravljanja da bismo nekome pružili priliku da se iskupi. Ako im zapravo ne oprostiš, ta druga šansa neće dugo trajati. Ne da ćeš misliti da će te ta osoba ponovno iznevjeriti - ti ćeš to stopostotno očekivati. 

Image

Teško ih je zadovoljiti: Ovi horoskopski znakovi najzahtjevniji su u vezama


Mogućnost druge šanse najčešće se javlja u romantičnim vezama. Ako je tvoj partner nevjeran, ali preklinje za drugu priliku, hoćeš li oprostiti i ponašati se kao da se nikad ništa nije dogodilo? Hoćeš li ga natjerati da ponovno zaradi tvoje izgubljeno povjerenje? Ili je prokockao svoju šansu i druge prilike neće biti?

Itekako može biti zahtjevno vratiti se natrag u staru vezu ili prijateljstvo nakon što te je bliska osoba iznevjerila i izigrala tvoje povjerenje i neki ljudi jednostavno nemaju ni želje ni strpljenja vraćati se natrag te ponovno otvoriti svoje srce. Evo za koje horoskopske znakove 'druga šansa' ne postoji u rječniku:

BIK

Bikovi ne započinju veze brzo, ali mogu ih brzo okončati. Ne daju drugu šansu jer imaju previše samopoštovanja da bi to učinili.

Jednom kada Bikovi odluče nešto, vrlo je teško natjerati ih da promijene svoje mišljenje. Ako je netko zabrljao i Bik osjeća da je ono što su učinili bilo neoprostivo, jednom kada ovaj horoskopski znak otpiše nekoga, otpisuje ih zauvijek.via Giphy

ŠKORPION

Ako ti je potrebna druga prilika sa Škorpionom, vjerovatno si ih izdala ili na neki način izgubila njihovo povjerenje, i možeš se odmah zauvijek pozdraviti s drugom prilikom.

Škorpioni ne puštaju svoj bijes samo tako.  Neće se smiriti samo zato što si rekla da ti je žao ili da ćeš se popraviti. Škorpioni imaju tendenciju da žive po pravilu 'Prevari me jenom, tvoja sramota - prevari me drugi put, moja sramota.'via Giphy

RAK

Rak je na neki način pesimističan, posebno kad se radi o drugoj šansi. Možda su nekome i dali drugu priliku u prošlosti, ali više se ne žele ponovno opeći

Njihovo uništeno povjerenje i jednom slomljeno srce više je nego dovoljno za jednog Raka. Ako bi spustio svoj štit i pustilo svog bivšeg partnera ili prijatelja koji ih je izdao natrag u život, sumnjičavi Rak samo bi čekao da to ponove. Bolje je jednom naučiti lekciju i krenuti dalje. 


via Giphy

JARAC

Jarčevi nisu povodljivi i ne vjeruju da je njihov posao popraviti tuđe probleme. Ako napraviš veliku pogrešku, Jarac će se nadati da si nešto naučila iz tog iskustva, ali nemoj očekivati da će ti pružiti siguran prostor u kojem ćeš moći ponovno podbaciti.

Jarčevi znaju da su izgledi da ih netko drugi iskoristi veliki, tako da je bolje napraviti rez. Osobi koja je zabrljala žele sve najbolje - samo je više ne žele u životu.


via Giphy

LAV

Lavovi su vrlo optimistični i ljubazni, ali ne daju puno drugih šansi. Oni misle da, kad ti netko pokaže svoje pravo ja, moraš im vjerovati; a ako su oni netko tko ti nanosi bol, moraš ih u potpunosti izbaciti iz svog života. 

Ako bi Lav svima pružio drugu priliku, možda bi propustio nešto ili nekoga boljeg. Ako zabrljaš na način koji se teško može popraviti, to je to.  


via Giphy

DJEVICA

Djevice imaju jasnu predodžbu o tome što žele od partnera ili prijatelja, a kad ih ta osoba iznevjeri toliko da Djevica ne želi imati nikakve veze s njima, gotovo je. 

Nema povratka, ponovnog uspostavljanja veze ili pokušaja poboljšanja stvari - zašto bi ti Djevica dala još jednu priliku da ponovo zabrljaš? Djevica je već ionako dovoljno kritična prema sebi bez da mora biti odgovorna i za tvoj 'rast i razvoj'. Imala si svoju priliku biti dio njihovog života i propustila si je.


via Giphy

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.