Kakav će ti biti ovaj tjedan: Astro prognoza od 2. do 11. studenog 2020

Ovaj tjedan sreća će pratiti Vagu, Škorpiona i Ovna

Kakav će ti biti ovaj tjedan: Astro prognoza od 2. do 11. studenog 2020

Saznaj što te čeka na ljubavnom planu, čekaju li te promjene u karijeri i kako će položaj planeta utjecati na tvoj znak ovaj tjedan.

OVAN

LJUBAV: One koje ne očekuju ništa spektakularno bit će zadovoljne. One koje maštaju o ljubanim atrakcijama osjećat će se pomalo frustrirano. Moguća su povlačenja od društvenog života. Vezane će najradije boraviti kod kuće gdje će potiho uživati.

KARIJERA: Tvoj poslovni interes sve se više usmjerava na skrivene teme ili područja gdje nisi izložena. Možda je ovo malo čudno, ali baš u spomenutom bi sada mogla imati uspjeha. Zato odbaci predrasude, a ako treba i publiku. 

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne pretjeruj s konzumacijama.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

BIK

LJUBAV: Uživat ćeš udvoje u miru i tišini poznatih mjesta. Nećeš se pojavljivati na društvenim okupljalištima, nego ćeš radije boraviti u prirodi ili kod kuće. One koje još traže srodnu dušu također neće mnogo izlaziti, pa će najvjerojatnije ostati same.

KARIJERA: Činit će ti se da ne možeš puno utjecati na stvari. Što je najgore, bit ćeš u pravu. U ovom trenutku morat ćeš se prilagođavati, ali to ne znači da kasnije nećeš moći svjesno mijenjati stvari. Da bi to dočekala spremna, nemoj se živcirati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Vjeruj u ljepše sutra.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4 

BLIZANCI

LJUBAV: Većinu idućih dana ti ćeš imati dobar vjetar u leđa kad se o ljubavi radi. Otvarat će ti se mnoga vrata lakše nego inače, bit ćeš pozivana na zanimljiva okupljanja i još zanimljivija mjesta. Ako si sama, prihvati pozive i kreni među ljude. 

KARIJERA: Neke će započeti male kućne radove i uzeti nešto slobodnih dana da ih obave. Pokazat će se to kao pun pogodak. One koje ostaju na radnom jestu morat će obaviti neke zaostatke ili male inventure koje su čekale. Ništa posebno.

ZDRAVLJE&SAVJET: Organiziraj boravak u prirodi.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4 

RAK

LJUBAV: Većina idućih dana donijet će mirno uživanje u zajedničkoj vezi ili diskretno traženje srodne duše. Nećeš se mnogo isticati, ali to ne znači da ne žudiš za ljubavlju. Dapače, povremeno će te mučiti snažne čežnje. Izdrži.

KARIJERA: Možda će ti dosaditi djelovati iz sjene i zapravo jedva čekaš da dođeš u prvi plan. Ovih dana polako će se otvoriti jedna vrata, ali da bi zablistala u punom sjaju, još ćeš malo pričekati. Zato ne žuri.

ZDRAVLJE&SAVJET: Kad se ide postepeno, rezultati su čvršći.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5

LAV

LJUBAV: Prvih par dana ovog tjedna donijet će ugodnije ljubavne događaje, a od sredine tjedna stvari jenjavaju. Tvoje ljubavno raspoloženje bit će lošije, prilike za poznanstva počet će se prorjeđivati, a one u vezama malo će se distancirati od partnera.

KARIJERA: Boravak u prirodi osvježio bi te. One koje mogu, uzet će par slobodnih dana. One koje ne mogu, nakon posla neka prošetaju jer im tako brže i lakše dolaziti do dobrih poslovnih rješenja, a napunit će i baterije.

ZDRAVLJE&SAVJET: Pazi da se ne počneš debljati.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4 

DJEVICA

LJUBAV: Do sredine tjedna tvoja će ljubavna stremljenja biti uglavnom platonskog karaktera ili će sve biti obojano frustracijama. U nastavku će se situacija početi razbistravati, a tebi će se vraćati volja za ljubav. Utoliko će doći do poboljšanja.

KARIJERA: Sve što je kockasto te sputava. Sad ćeš biti u poziciji da se trebaš prilagođavati novim programima i to najčešće onima koje su smislili drugi. Nemoj divljati, nego prođi kroz to. Druge ti nema. Ako ništa, sazret ćeš.

ZDRAVLJE&SAVJET: Osvježi se nekim vodenim sportom.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5 

VAGA

LJUBAV: Uživaj u društvu osobe koja ti je draga kad god možeš. Ipak, pazi da katkada ne reagiraš preburno. Uz malo samokontrole, sve će biti dobro. Samci neka izlaze. Nikad ne znaš što ti se lijepo može dogoditi i to već danas.

KARIJERA: Uslijedit će određene protekcije. Potom ćeš zamišljati sebe u ulozi one koja vodi cijelu stvar. To će biti djelomično točno, no nemoj se umisliti. Treba odraditi još neke detalje. Čini to po pravilima struke.

ZDRAVLJE&SAVJET: Izađi van s prijateljicama.

OCJENA: LJ 5, K 5, Z 4

ŠKORPION

LJUBAV: Bit ćeš zanimljiva drugima, zavodljiva, šarmantna i elokventna. Sve su to osobine kojima možeš ostvariti ugodna poznanstva, a možda i mnogo više. Nemoj samovati jer su ovo tvoji dani kad imaš povećane šanse za ljubav.

KARIJERA: Bit ćeš aktivnija više nego inače, a cilj će ti biti stvoriti što kreativnije okruženje ili jednak proizvod. Neke će se pokazati kao prave umjetnice. Ništa ti neće biti teško, pa ni prekovremeni rad. Mnoge će zapravo uživati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Povremeno zastani.

OCJENA: LJ 5, K 5, Z 4

STRIJELAC

LJUBAV: Možda si očekivala nešto drugo od onog što živiš i osjećaš, no to je samo privremena i prolazna zbrka s kojom se trebaš suočiti na vješt način. Uz malo truda, ti ćeš izazove pretvoriti u veliku sreću za oboje.

KARIJERA: U poslu ćeš se uspoređivati s drugima, a povremeno i nadmudrivati. Ne inzistiraj na svojim idejama, jer te drugi ovaj put neće potpuno razumjeti. Izdrži. Nećeš čekati dugo. Tvoji šefovi imat će velike apetite, a to ti se neće svidjeti.

ZDRAVLJE&SAVJET: Opuštaj se uz dobru glazbu.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5 

JARAC

LJUBAV: Oslobodi se prevelikih ljubavnih očekivanja, jer ti pozicija planeta u tom smislu donosi male prilike. Nije doduše isključeno da se od svega razvije i dublji odnos, ali ne odmah. Zato budi mudra i staložena koliko god možeš. 

KARIJERA: Nakon što si riješili jedan problem, radit ćeš s manje napetosti i s više zadovoljstva. Ipak, i dalje će biti malih provokacija. Zato budi budna i osloni se na vlastitu samokontrolu. Također ne postavljaj suvišna pitanja.

ZDRAVLJE&SAVJET: Prošetaj prije spavanja. San će biti kvalitetniji.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4 

VODENJAK

LJUBAV: One koje su još same još uvijek će čekati svog princa na bijelom konju, ali ćeš polako shvaćati da ga nema. To će ti vjerojatno donijeti još poneku ljubavnu frustraciju ili okrenutost prema samoj sebi. Preispitaj svoja očekivanja.

KARIJERA: Kako bi poboljšala ono što radiš, moraš se otvoriti i više surađivati s drugima. Stav da je netko bogom dan nije dobar, a pogotovo kad to misliš za sebe. Poradi na vlastitoj analizi i sve će ti biti jasnije, a onda i lakše. Posebno ako si šefica.

ZDRAVLJE&SAVJET: Neke će putovati. Veseli se.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5 

RIBE

LJUBAV: Mnoge će provjerenim potezima pokušati ispuniti svoja ljubavna očekivanja. Partner ili ona osoba koju pokušavaš osvojiti katkada će te ih blokirati, ali ne trajnije. Bit će uspona i padova, a samo o upornosti ovisi hoćeš li ostvariti svoj cilj. 

KARIJERA: Nije potrebno žuriti niti otkrivati sve adute, jer se neke stvari još bistre. Nemoj se potpuno eksponirati, ali možeš raditi u tišini i prema pravilima igre. Strpljivo čekaj svojih pet minuta. Ako ti je teško, nađi vedre ljude.

ZDRAVLJE&SAVJET: Neke će se zainteresirati za fotografiju.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4