Jednostavno nauči dijete kako da pravilno pere zube

A možeš i osvojiti vrijedne četkice za njega i sebe. Možda i novi laptop

Jednostavno nauči dijete kako da pravilno pere zube

Početak nove školske godine vrijeme kad „juniori“ stječu nove radne navike, a navike su bitne i kod održavanja zubne higijene. Uz zubnu četkicu Oral-B Junior podučavanje dobrih navika pri pranju zubi nikad nije bilo lakše. Ova zubna četkica učinit će pranje zubi zabavnim i jednostavnim.

Osim toga, ugrađeni mjerač vremena pobrinut će da tvoje  dijete četka dvije minute, kako preporučuju stomatolozi.

Pokaži djetetu kako prati zube četkicom Junior, tako da si zamisli da su usta podijeljena u četiri odvojena područja, tj. kvadranta.Usredotočujući se na jedan kvadrant, neka prolazi četkicom preko svake površine zadržavajući se na svakom zubu nekoliko sekundi.

Nakon 30 sekundi četkica će dati znak  djetetu da se pomakne na sljedeće područje, tako da provede jednako vrijeme u sva četiri područja. Četkica Oral-B ima jedinstvena, ekstra mekana vlakna nježna za desni. Nema potrebe za jakim pritiskom, četkica će odraditi sav posao!

U slučaju da je pritisak ipak malo prejak, četkica ima senzor koji će upozoriti vaše dijete da smanji pritisak kako bi se maksimalno zaštitile desni. U usporedbi s klasičnim zubnim četkicama, pametne zubne četkice Oral-B štite desni vaše djece.


Nagradna igra

Osim što se brinete za svoje zube i zube svojih „školaraca“, kupovinom bilo kojeg Oral-B proizvoda sudjelujete u nagradnoj igri „Novi početak“ i možete osvojiti Lenovo prijenosno računalo, a detaljne uvjete nagradne igre potražite OVDJE.

Čitateljice našeg portala mogu osvojiti 1x Junior Oral-B električnu četkicu i 1x četkicu za odrasle Oral-B Pro 2.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.