Indira pokazala kako provodi vrijeme u izolaciji: 'Mirek mijenja profesiju, ide u koloriste, a sve zbog svoje ženice'

Pjevačica je odlučila osvježiti svoju boju kose, a u tome joj je pomogao suprug Miro koji je preuzeo kist u svoje ruke

Indira pokazala kako provodi vrijeme u izolaciji: 'Mirek mijenja profesiju, ide u koloriste, a sve zbog svoje ženice'

Iako smo već danima okupirani samo informacijama o svjetskoj pandemiji i posljedicama zagrebačkog potresa, većina nas ipak pokušava stvoriti svoju svakodnevnu rutinu koja uključuje mnoge aktivnosti u našem domu.

Društvene mreže preplavljene su prijedlozima treninga koje možemo odraditi u dnevnom boravku, dijele se fini recepti, a mnogi daju savjete kako se njegovati kod kuće. Naša koža traži njegu i u izolaciji, kao i kosa, a stručnjaci nam nude pomoć na razne načine, pazeći pritom na sigurnost koja je svima na prvom mjestu. Jedna od takvih usluga dolazi iz zagrebačkog salona Vikler i ruž koji je, u skladu sa svim propisima Kriznog stožera, odlučio beskontaktno dostavljati klijenticama “custom made” boje za kosu koje pripremaju profesionalni koloristi u salonu.

Image

Kako sigurno kupovati svakodnevne namirnice za vrijeme života u koroni? Imamo sve odgovore

Njihovu uslugu već je isprobala pjevačica Indira Levak koja je odlučila osvježiti svoju boju kose i pružiti dodatnu njegu. U tome joj je pomogao suprug Miro koji je preuzeo kist u svoje ruke. Indira je snimila zabavan video koji pokazuje cijeli proces, ali i finalni rezultat, a pjevačica je na kraju poručila da sada ide na večeru sa suprugom- u dnevni boravak!

Inače, energična Indira ne miruje kod kuće, kontinuirano trenira i radi na novim pjesmama. Svoju svakodnevicu dijeli na društvenim mrežama za koje je nedavno izjavila da napokon imaju pravu svrhu jer se svi povezujemo i dijelimo pozitivne misli što je u ovo vrijeme ljekovito.