Horoskopski znakovi koji će imati najgori svibanj

Ova tri horoskopska znaka u svibnju će biti potpuno izvan svog elementa

Horoskopski znakovi koji će imati najgori svibanj

Kada je riječ o svibnju i horoskopu, obitelj zračnih znakova - Blizanci, Vage i Vodenjaci - vodit će borbu u ovom mjesecu, s obzirom da će brojni planeti putovati zemljanim i vodenim znakovima. 

S druge strane, znakovi zemlje i vode rasti će tijekom sezone Bika, jer su to ženski elementi u astrologiji, a ta ih energija podsjeća na dom. S Merkurom, Venerom, Saturnom, Uranom i Plutonom koji putuju kroz ove znakove, oni s istaknutim zrakom i vatrom u svojim kartama rođenja mogli bi teško provesti ovaj sljedeći mjesec...ali umjesto da čitaš ovaj članak i očekuješ apsolutno najgore, apsorbiraj informacije jasnim i otvorenim umomU svakom slučaju, evo što se sprema za Blizance, Vage i Vodenjake ovaj mjesec: 

Image

Mjesečni horoskop za svibanj 2019.

BLIZANCI

Budi nježna prema sebi. Radiš naporno, uvijek si u pokretu - bilo je samo pitanje vremena kad će ti baterije oslabiti. Osim toga, sunce, Merkur, Venera i Uran aktiviraju ovo područje, pa ćeš raditi puno 'nevidljivog' posla. Vjerovala ili ne, svemir ti pomaže da se oslobodiš duhovnog ostatka i karmičkog duga. Međutim, s obzirom da je tvoj solarni povratak iza ugla, ne škodi odmoriti se i napuniti baterije prije nego što počneš slaviti, zar ne? 

VAGA

Proteklih nekoliko mjeseci nije ti bilo lako. Imala si posla preko glave, ne jednom - već nekoliko puta previše. Nepotrebno je reći da se  sada osjećaš pomalo ukočeno i bezvoljno,ali vrijeme je da slaviš koliko si daleko dogurala i sjetiš se kamo ideš. Opusti se - ponovno ćeš ustati.

VODENJAK

Kod tebe se događa puno toga, i fizički i emocionalno. Tvoje postojanje kao da se mijenja u srži, a zauzvrat se reflektira na tvoj život. Istina je da se tvoji temelji u posljednje vrijeme čine pomalo nestabilnim, a dok pokušavaš pronaći mjesto na kojem ćeš čvrsto stajati, osjećaš se kao da je ispod tebe motorna pila. Zadrži ravnotežu, možeš ti to. 

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.