Došao nam je lipanj: Astro prognoza za tjedan 1.-7.6.2020.

Što su ti zvijezde pripremile ovaj tjedan?

Došao nam je lipanj: Astro prognoza za tjedan 1.-7.6.2020.

Saznaj što te čeka na ljubavnom planu ovaj tjedan, čekaju li te promjene u karijeri i kako će položaj planeta utjecati na tebe ovaj tjedan.

OVAN

LJUBAV: Ovih dana pratit će te kvalitetne ljubavne prilike. Iskoristi to za uživanje ili da nekom izraziš ljubav. Neke će povremeno osjećati nedostatak atrakcija, pa će rado smišljati događaje koji nemaju realno uporište. Ako ti je dosadno, pomogni nekom.

KARIJERA: Vjerojatno će se pokrenuti poslovi povezani s mladima ili zabavom. Neke će doseći rješenja koja su dugo bila nemoguća. Bit ćeš zadovoljna materijalnim postignućima, ali i svijet slavnih i dalje će ti biti izazov kojem ne možete odoljeti.

ZDRAVLJE&SAVJET: Idi za svojom intuicijom.

OCJENA: LJ 5, K 5, Z 4

BIK

LJUBAV: Bit ćeš spremna na mnoge ljubavne pustolovine. One koji već jesu u duljim vezama izlazit će na neka atraktivna mjesta. Zajedničko vrijeme će ti proletjeti i osim prolaznih verbalnih nesporazuma, sve će teći sasvim dobro.

KARIJERA: Ako ti se učini da je pred tobom dug put, prihvati to s veseljem, jer je isti dobar. Ono što se pokrenulo, nastavit će se razvijati dalje. Na tebi je da se prilagodiš i uklopiš u cijelu situaciju što bolje možeš. 

ZDRAVLJE&SAVJET: Pročitaj kvalitetnu knjigu.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 5 

BLIZANCI

LJUBAV: Većinu ovog tjedna vladat će opuštenost između tebe i voljene osobe. Ništa više neće biti isforsirano, a dani će ti spontano donositi prilike za ljubav. Tvoje osobno neraspoloženje dolazit će iz drugih područja života, pa to zanemari.

KARIJERA: Verojatno će se mjeriti tvoja postignuća u radu. Budi spremna na to. Neki će gledati da ti iščačkaju neku staru manu ili grešku koja je zaboravljena. Nemoj tome pridavati značaj, jer je mnogo više dobrog, nego lošeg. Istina će izaći na vidjelo.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budi ono što jesi.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 5

RAK

LJUBAV: Dani koji slijede svako malo će ti donositi prilike da poboljšaš odnose s ljudima oko sebe. Ipak, tvoja distanciranost katkada će osujetiti moguća zbližavanja. Uz više otvorenosti sve će ispasti bolje. Na tebi je da se potrudiš.

KARIJERA: Osjetit ćeš nervozu kad će trebati surađivati s drugima. Najviše zato jer s njihove strane neće sve izgledati profesionalno. Shvati da nisu svi toliko uporni kao ti i da ponekad nekom treba progledati kroz prste. Nitko na svijetu nije savršen.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ublaži svoje zahtjeve.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4 

LAV

LJUBAV: Pred tobom su dani dobrih, ali ne toliko značajnih ljubavnih prilika. Iskoristi ih tako da ojačaš povjerenje između sebe i partnera. Također je potrebno primjeniti samokontrolu jer ćeš povremeno reagirati kako ne treba. Razmisli o svemu.

KARIJERA: Na radnom mjestu svako ćeš malo pokazivati borbeni stav, pa nećeš biti ugodna kolegama. Pokušaj na sve gledati mirnije i ne skači na svaki postavljeni izazov. Tvoj trud i upornost mogu se primijeniti i na diskreniji način.

ZDRAVLJE&SAVJET: Gledaj gore, a ne dolje. 

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4 

DJEVICA

LJUBAV: Idućih dana neće doći do značajnijeg pomaka u tvojim privatnim odnosima. Imat ćeš doduše dovoljno energije, a posebno za komunikaciju, pa će mnoge riječima nadoknađivati ono što im u emotivinom smislu nedostaje. U tome ćeš i uspjeti.

KARIJERA: Voliš rad s ljudima, ali sada cijenite prije svega poslove koji su sigurni. Stabilnost je tema o kojoj ćeš rado diskutirati s kolegama. Svoje poslovne interese usmjerivat ćeš prema spomenutom kriteriju. Postaješ realnija. 

ZDRAVLJE&SAVJET: Tko može, neka ide na plivanje.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5

VAGA

LJUBAV: Dobre društvene okolnosti i zanimljivi događaji pratit će te većinu tjedna. Zato daj sve od sebe da osiguraš kvalitetan odnos s osobom do koje ti je stalo. Bit će malih nervoza i nesporazuma, ali oni su zanemarivi u usporedbi s dobrim utjecajima.

KARIJERA: Dobro ćeš kormilariti sa zahtjevnijim i značajnijim temama. Neke će biti promaknute ili će pred njih biti postavljeni veći zadaci. U financijskom smislu trebala bi ostvariti dobre rezultate. Neke će trošiti više od planiranog.

ZDRAVLJE&SAVJET: Kreći se više na zraku i po suncu.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5 

ŠKORPION

LJUBAV: Pritisak koji će dolaziti iz drugih područja života povremeno će ti i dalje narušavati inače solidne osobne odnose. Ako pokušaš nešto objasniti, nećeš se snaći najbolje. Stoga budi tiha i jednostavno voli. 

KARIJERA: Umjetnici pred publikom, sportaši, kao i one koje rade s mladima dobit će veliku priliku u svom radu. Neke će se zbog toga zaletjeti i početi graditi kule u zraku. Prilika je tu, ali treba ostati na zemlji i biti realna. Slava je uvijek prolazna.

ZDRAVLJE&SAVJET: Razgibaj svoje zglobove.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4 

STRIJELAC

LJUBAV: Imat ćeš dobar vjetar u leđa većinu ovog tjedna. Nemoj samovati, nego idi među ljude. Oni će te rado prihvaćati i još više željeti u svom društvu. Vjerojatno ćeš imati i mnogo udvarača. Bit ćeš otvorena i elokventna prema svima.

KARIJERA: Čekaš da drugi daju svoj sud o onom što si napravila zajedno sa svojim suradnicima. Oni će vas podržati, ali ti sama od sebe zahtijevat ćeš još više. Ponekad će tvoja očekivanja biti nerealno visoka. Budi realnija.

ZDRAVLJE&SAVJET: Osiguraj si kvalitetan san.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4 

JARAC

LJUBAV: U svojim privatnim odnosima bit ćeš otvorena i opuštena. Spremnost da vjeruješ drugima vratit će ti se na najbolji mogući način. Ne samo da ćeš ti imati povjerenje u partnera, nego će biti i obratno. Budi svjesna i čuvaj to.

KARIJERA: Tvoj utjecaj u poslu bit će utemeljen na tvojoj stručnosti i profesionalnosti. Ovih dana još ćeš čekati neke informacije od suradnika koje mogu utjecati na daljnji razvoj posla, no općenito uzeveši, sve je pod kontrolom i razvija se dobro.

ZDRAVLJE&SAVJET: Dugoročno gledajući, možeš biti zadovoljna sobom.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 5 

VODENJAK

LJUBAV: Utjecaji ljubavnih planeta na tvoj privatni život ovih će dana biti šareni. Čas će ti se činiti da je moguće baš sve, a drugi čas da nije moguće ništa. Bit će potrebna dobra sposobnost prilagodbe kako bi izdržala sve ove raznolike izazove.

KARIJERA: Moguće je da će ti se povećati obujam poslova, no kako će isti biti sasvim zanimljivi, pa čak i ugodni, vjerojatno ćeš u svim tim radnim zadacima uživati. Neke će istraživati nove financijske kombinacije i razmišljati o ulaganjima.

ZDRAVLJE&SAVJET: Raste tvoj interes za alternativu.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4 

RIBE

LJUBAV: Uglavnom ćeš više razmišljati o ljubavi, nego što ćeš ljubiti. Neke će osjećati iskušenje tajne ljubavne veze. Bit će drugih koji će te pozivati u svoje društvo, ali nećeš biti sigurna koji im je motiv. Ne moraš uvijek sve znati unaprijed. 

KARIJERA: Koliko si dugo maštali o velikim poslovnim potezima, toliko sad imaš prilike pokazati svoje poslovno umijeće ili znanje. Vjerojatno će se povećati tvoj utjecaj na druge u poslu, a na tebi je da to prihvatiš. Spremna si za takvo nešto.

ZDRAVLJE&SAVJET: Pokaži koliko si profesionalna.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4