Domaći celebovi nakon potresa u Zagrebu: Zastrašujuće fotografije, tuga i emocije...

Dok traje borba s korona virusom, Zagreb je prošlog vikenda snašla još jedna velika nesreća - snažan potres kakav se ne pamti već 140 godina. I dok su zastrašujuće fotografije obilazile Hrvatsku, domaći su se celebovi oglasili i otkrili kako se oni osjećaju u cijeloj situaciji...

Domaći celebovi nakon potresa u Zagrebu: Zastrašujuće fotografije, tuga i emocije...

Nakon što je Zagreb u nedjelju oko 6 ujutro pogodio potres jačine 5.5 stupnjeva po Richterovoj ljestvici, i time ušao u povijest kao najsnažniji potres na ovom području u posljednjih 140 godina, građani su se razbježali na ulice, suočili s groznom istinom koliko smo svi skupa ranjivi te stali izvlačiti iz ruševina ozlijeđene, kao i zbrajati materijalnu štetu u svojim domovima. Iako je epicentar potresa bio u Markuševcu, najviše je pretrpio stari centar grada gdje većina zgrada datira s početka 20. stoljeća. 

Ciglene višekatnice tako su zbog snažnog podrhtavanja tla završile teško oštećene. Urušavali su se krovovi, pucali zidovi i stepeništa, lomile se žbuke i opadale cigle. Upravo u samom središtu Zagreba živi i i najveći broj domaćih celebova koji su odmah sa svojim fanovima podijelili svoje dojmove, traume i osjećaje nakon što je prvi šok zbog potresa jenjao. 

Jelena Veljača, Damir Kedžo, Nevena Rendeli, Nataša Janjić... samo su neka od domaćih lica čiji su domovi u centru grada pretrpjeli velike štete, a evo što su oni o svemu rekli na društvenim mrežama. 

Jelena Veljača

Nataša Janjić

Anita Dujić

Damir Kedžo

Katarina Baban

Bojana Gregorić Vejzović

Nevena Rendeli

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.