Pogledaj istini u oči

Odvest će te na vjenčanje - ili ne? Znakovi koji otkrivaju je li ON materijal za brak

Postoje nekoliko karakteristika muškaraca po kojima možeš znati radi li se o predanom i emocionalno stabilnom frajeru ili pak čovjeku koji nikada neće biti spreman za ozbiljno vezivanje. Sve ti ih otkrivamo u nastavku.

scott-webb-_BLx6ystEhk-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Možda zvuči grubo, ali neki su muškarci dobar materijal za brak, a neki nisu. U bračnoj zajednici traži se vjernost, iskrenost, predanost, spremnost na kompromise i stavljanje sebe na drugo mjesto. Neki frajeri tih kvaliteta jednostavno nemaju, a evo koji su znakovi koji otkrivaju da tvoj partner, ma koliko god ti to htjela, jednostavno nije sposoban usrećiti te i odvesti te pred oltar.  

Dogovor s njim nikada nije siguran

Svatko s vremena na vrijeme mora promijeniti planove zbog neočekivanih stvari i događaja koji iskrsnu, a i rijetko kome se nikada nije dogodilo da ponekad ne zakasni na neki dogovor. Međutim, ukoliko se kašnjenja te odgađanje planova i dogovora kod muškarca događaju na redovnoj osnovi, to svakako nije dobar znak. Ako ne može održati obećanje, ispoštivati dogovor i ne zakasniti, možda je vrijeme da razmisliš kakvu budućnost s njim imaš. Ukoliko mu je teško obvezati se i ispoštovati čak i svakodnevne male dogovore, kako bi se onda usudio obvezati na brak?

Image
Foto: Unsplash

Nisi mu najvažnija

Ukoliko je tvom muškarcu sve drugo, posao, hobiji, prijatelji, važnije od tebe, tada mu nije do tebe stalo onoliko koliko kaže. Ako se prema tebi ponaša kao prema smetnji, a organiziranje vremena s tobom mu je gnjavaža, tada ta veza zasigurno ne vodi nikamo – a kamoli u bračnu luku. Uostalom, ni ne želiš biti u braku s osobom kojoj ćeš biti „zadnja rupa na svirali“. Uvijek zaslužuješ više od toga.

Image
Foto: Unsplash

Ne može prestati odmjeravati druge žene

Jedno je kada s vremena na vrijeme muškarac odmjeri zgodnu ženu koja prođe pokraj njega, no sasvim je druga stvar kada ne može skinuti pogled s bilo koje ženske osobe koju ugleda. Naime, ukoliko neprestano promatra i odmjerava druge žene dok je na spoju s tobom, to je siguran znak da nije spreman za ozbiljnu vezu te da mu ni na kraj pameti nije vezivanje u bračnom smislu. On je još uvijek zaigrani „igrač“ koji voli imati otvorene opcije, a ma koliko ga ti htjela vezati uz sebe, to ti neće poći za rukom.

Image
Foto: Unsplash

Vječno pati za bivšom

Ovo je svakako tip muškarca kojeg bi trebala izbjegavati. Muškarac koji i dalje pati za bivšom partnericom u novoj ženi samo traži utjehu i vjerojatno nije spreman za ozbiljnu vezu. Možda ti neće priznati da i dalje voli bivšu, no to ćeš vrlo lako shvatiti po određenim znakovima u njegovom ponašanju. Ako se i dalje viđa s njom ili je često spominje, radije se povuci i daj mu vremena da je preboli.

Image
Štetne posljedice

Ostati u braku 'zbog djece' jedna je od najvećih roditeljskih pogrešaka - evo i zašto

Uz to, imaj na umu da je nekim ljudima emocionalno gotovo nemoguće krenuti dalje i vezati se nakon velikog ljubavnog prekida. Nažalost, ponekad tvoj muškarac može pasti u tu kategoriju. Zbog toga te nikad neće oženiti, pa makar se ti trudila iz petnih žila biti mu bolja od njegove bivše.

Image
Foto: Unsplash

Ne zna se nositi s ozbiljnim problemima

Ako si u potrazi za dugoročnim partnerom koji će biti tu za tebe u onim najtežim trenucima, to bi trebao biti netko tko je spreman nositi se s problemima i svim životnim izazovima. Nezreli muškarci koji ne znaju prihvatiti odgovornost ni obveze nisu dobri partneri pa ih radije izbjegavaj. Zbog toga, ako pored sebe imaš partnera koji kad zagusti najradije uvijek da petama vjetra te te prepusti da se sama nosiš s teškim situacijama i osjećajima, to je kristalno jasan znak da on nije materijal za brak.

Image
Foto: Unsplash