Nemaju se čime pohvaliti

Vruće igrice pod plahtama ili? Horoskopski znakovi s reputacijom najgorih u krevetu

Horoskop otkriva mnoge tajne našeg karaktera, a može nam ukazati i na to kakva je neka osoba potencijalno u krevetu. Danas ti tako predstavljamo listu najgorih ljubavnika Zodijaka.

profimedia-0338722638.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Seksualno sposobna i vješta osoba jest osoba koja je provela dosta vremena radeći na svom zdravlju i na svom seksualnom životu. Stvar sa seksualnim zdravljem i kondicijom je u tome što nije toliko važno izgledati dobro u krevetu koliko uživati ​​u samom činu vođenja ljubavi i osjećati se dobro u pružanju užitka drugome. Prema astrologiji, neki horoskopski znakovi u tome su bolji nego drugi.

Image
Kako nam je ovo promaknulo?

Stvarno? 10 celebrity parova koji imaju zajedno djecu

Naime, poznato je kako nam horoskop može otkriti mnoge tajne karaktera, a neke od njih odnose se i na predodređenost za uspjeh u vrućim igricama pod plahtama. Tako neki znakovi, poput recimo Škorpiona, slove za prave strastvene razvratnike, dok se neki drugi baš i ne mogu pohvaliti jednako laskavim titulama.

Danas ti otkrivamo koja su to tri horoskopska znaka na glasu za najgore ljubavnike Zodijaka. Sve o njihovom seksualnim „vještinama“ pronađi u nastavku.

Lav

Prvi i vjerojatno za mnoge neočekivan znak na ovoj listi svakako je onaj Lava. Naime, pripadnici ovog horoskopskog znaka su pravi egoisti. Vole se praviti važnima, imaju odlike narcisa, samopouzdani su i vješti u mnogim stvarima, no upravo ih te odlike mogu učiniti i lošim ljubavnicima. Naime, pretjerano samopouzdani Lavovi i Lavice imaju tendenciju biti koncentrirani samo na svoj užitak te nisu voljni učiti nove vještine pod plahtama, pa bi te seksualni odnos s njima mogao razočarati ako tražiš pažljivog partnera željnog dijeljenja užitka.

Jarac

Jarčevi su poznati po svojoj racionalnosti, hladnokrvnosti i suzdržanosti, a sve te njihove osobine nerijetko se vide i u seksualnim igricama. Naime, Jarčevi se rijetko i sporo otvaraju te se boje biti ranjivi, pa svoj zaštitni gard zadržavaju čak i za vrijeme seksa. Tako nikad nećeš moći biti do kraja sigurna jesu li se skroz predali užitku ili pak sve izvode sa dozom prirođene im zadrške.

Rak

Rakovi slove za najsenzibilniji i najemotivniji znak Zodijaka, a točno takvi su i u krevetu. Mogu biti apsolutno nježni i podatni, ali puno strasti od njih nećeš doživjeti. Ovaj je Znak jednostavno prenježan za razbijanje predrasuda i tabua koje imaju u vezi perverznog seksa pa će se tako zadovoljiti s klasikom pod plahtama. Ako tražiš više uzbuđenja i strasti - preskoči pripadnike ovog znaka.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.