Jesi li i ti među njima?

Za ova će tri horoskopska znaka prva polovica 2022. biti iznimno uspješna

Mnogi vjeruju kako će 2022. godina biti novi početak za cijeli svijet. Godina u kojoj ćemo se potencijalno otarasiti pandemije koronavirusa. Za to ne znamo hoće li biti tako, ali ono što znamo jest to za koja će tri horoskopska znaka prva polovica, ali i cijela ova godina biti iznimno plodonosna.

omar-lopez-yZap_A0NXxk-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Dvije pandemijske godine iza nas mnogi neće pamtiti po dobrome, pa svoja nadanje i snove usmjeravamo u 2022., godinu u koju smo upravo ušli. 12 novih poglavlja s 365 dana novih mogućnosti pruža se pred nama, a iako se svi kolektivno možemo nadati uspjehu i sreći, posebno će zvijezde biti naklonjene trima horoskopskim znakovima.

Image
Zvjezdanova prognoza

Veliki mjesečni horoskop za siječanj 2022.: Venera je skoro cijeli mjesec retrogradna

Prema navodima astrologa, postoje tri znaka Zodijaka kojima će ova godina dati poseban vjetar u leđa te im pomoći da se ostvare u najpozitivnijem smislu u svima aspektima života. I iako će im cijela godina biti ispunjena blagoslovima na financijskom i privatnom planu, osobito se to odnosi na ovu prvu polovicu godine, odnosno prvih 6 mjeseci 2022. kada ćemo udariti temelje za ostatak godine. Jesi li i ti među ta tri znaka kojima se uskoro smiješi sreća– saznaj u nastavku.

Ovan

U 2022. godini mnoge Ovnove čeka zanimljiva avantura o kojoj su dugo sanjali. U 2021. godini nedostatak hrabrosti, financijskih sredstava ili slobodnog vremena spriječili su pripadnike ovog znaka da ostvare snove. Konačno, ovi problemi će biti riješeni, a život će postati mnogo radosniji i sretniji. Imat će hrabrosti da odu na sastanak s nepoznatom osobom, da se ponovo zaljube, putuju i posjete mjesta iz snova. Ovakve aktivnosti i lijepe avanture iscijelit će srce od promašaja i razočaranja iz prethodnih godine. Ovaj novi zalet pozitivnih događanja Ovnovi će osjetiti već početkom godine, a osobito će njihova sreća biti izražena u travnju, njihovom vladajućem mjesecu. Blagoslovi će pljuštati sa svih strana.

Djevica

Uvijek racionalne i prizemljene Djevice nisu od onih horoskopskih znakova koji su uvijek puni nadanja u bolje sutra. No, 2022. će čak i najspektičnije Djevice uvjeriti u snagu zvijezda te dobru sreću koju će im donijeti tijekom ove godine. Dakle, čak i one Djevice koje su izgubile vjeru u svoju sreću uvjerit će se u 2022. da čuda postoje ne samo u bajkama i filmovima, već i u stvarnom životu. Moguće je da su krajem 2021. godine izgubile nadu zbog nekih prepreka i izazova, ali će im neki značajan događaj pomoći da se oslobode boli. Predstojeća godina će za njih postati period ispunjenja čak i najintimnijih želja, život će se postepeno početi ispunjavati dubokim smislom, a Djevice će se osjećati motiviranima za velika dostignuća. Ovo je godina ostvarenja snova za sve pripadnike i pripadnice ovog zemljanog znaka, a posebice će to biti naglašeno u prvoj polovici 2022., kada je potrebno novim projektima dati temelje. Ako si dakle i sama Djevica, znaj da su ti zvijezde do lipnja 2022. iznimno naklonjene u svim aspektima života, pa budi hrabrija no inače – trči za svojim snovima i ostvari ih.

Jarac

Još je jedan zemljani znak na popisu najsretnijih u prvoj polovici 2022., ali i u cijeloj godini. Naime, Jarčevima će se zvijezde itekako smiješiti ove godine. Ljubav je riječ koja najtočnije i najbrže može opisati ovu godinu za ljude rođene u znaku Jarca. Oni koji su se ozbiljno plašili da nikada neće uspjeti urediti svoj privatni život, imaju šansu da upoznaju svoju pravu ljubav. Put do ovog susreta neće baš biti lak, ali će se niz izdaja i problema završiti. Uspjet ćeš pronaći sreću pored osobe koja će ti pomoći da zaboraviš na sve svoje nevolje i poteškoće. Za predstavnike ovog horoskopskog znaka u vezi, 2022. će također biti uspješna: njihovi će se osjećaji produbiti, veza s partnerom će postati čvršća no ikada. Moguće su i radosne vijesti na polju proširenja obitelji. Uz to, do svibnja bi se mogle dogoditi i brojne pozitivne promjene na planu financija i poslovnih prilika, pa budi otvorena uma te se nemoj bojati zakoračiti u nove poslovne pothvate – isplatit će se.