Erogene zone horoskopskih znakova

Svaki horoskopski znak ima svoju erogenu zonu: Koja je tvoja?

Erogene zone dijelovi su našeg tijela s povećanom osjetljivošću na uzbuđenje, a svaki od horoskopskih znakova ima jedan dio tijela koji je najosjetljiviji - saznaj koji je tvoj

horoskop-erogenezone.jpg
Foto: Pexels

Ako tražiš jednostavan način da svoj seksualni život podigneš na višu razinu, tvoj bi ti horoskopski znak u tome mogao pomoći. U astrologiji je svaki znak povezan s barem jednim dijelom tijela, počevši od Ovna koji vlada glavom, pa sve do Riba koje vladaju stopalima. To su područja tijela koja su najosjetljivija su na dodir, a prema astrolozima, ta se područja smatraju erogenim zonama horoskopskog znaka.

Image
Horoskop i seks

Tvoje tajno 'oružje' pod plahtama? Evo što kaže tvoj horoskop

Erogene zone dijelovi su našeg tijela s povećanom osjetljivošću na uzbuđenje. Iako mnogi ljudi dijele određena temeljna mjesta, poput vrata, grudi i sličnih dijelova tijela, puno tjelesnih i emocionalnih reakcija razlikuje se od osobe do osobe, pa tako i od jednog do drugog horoskopskog znaka.

Bez obzira tražiš li načine da zadovoljiš svog partnera ili da se ti sama osjećaš dobro, svaki horoskopski znak ima barem jedan dio tijela na koji se možeš usredotočiti. Dakle, ako ste ti i tvoj partner zapeli u kolotečini ili rutini u krevetu i tražite nešto što će vam dati malo dodatne energije, obratite pažnju na vaše erogene zone prema horoskopu.

Ovan: Kosa

Iako kosa nije živi dio tijela, Ovan se osjeća sjajno kada mu netko dodiruje kosu. Ovnovi vole da ih se dodiruje po kosi i da se drugi igraju s njegovom kosom. Od nježne igre s kosom prolaze ga trnci i bude mu se sva osjetila, i to ga itekako uzbuđuje.

Bik: Vrat

Vrat je ultimativna erogena zona za Bika - nježni poljupci u potiljak izludit će ga i bilo kakva akcija koja uključuje vrat učinit će ga divljim. Dakle, želiš li stvari s Bikom dovesti na novu razinu, ne zaboravi mjesto između usana i grudi.

Blizanci: Ruke

Od svih erogenih zona, ova je jedna od iznenađujućih. Ali za Blizance je to najveća erogena zona. Krilati glasnik Merkur vlada Blizancima, što njihove ruke čini super osjetljivima. Škakljanje i nježno dodirivanje ruku Blizance će odvesti do sedmog neba i osjećat će se sjajno.

Rak: Grudi

Svi ih imaju i zato ih nemoj zapostaviti, posebno kod Raka. Njihova najveća erogena zona su upravo grudi - nježno ljubljenje i lagane masaže prsa i grudi oduševit će sve Rakove, a sam čin će predigru učiniti toliko senzualnijom.

Lav: Kralježnica

Sljedeći put kad se tvoje ruke omotaju oko tvog partnera Lava, malo zastani, jer Lavova je erogena zona ukorijenjena u njegovoj kralježnici. Masaža leđa, posebno kralježnice, učinit će da se svaki Lav sjajno osjeća, dok se topli trnci provlače njegovim tijelom. Osim toga, masaža leđa može biti dobra za tijelo i povećati emocionalnu intimnost, a to je onda win-win situacija.

Djevica: Torzo

Djevicu možeš uzbuditi i najnježnijom igrom, a igra oko trupa je posebno uzbudljiva. Torzo je ogromno erogeno mjesto za Djevice - poljupci i lagano grizenje trupa, trbuha i struka uzbuđuju čak i najposlušnije Djevice. Dakle, kada si s Djevicom, usredotoči se na ovo mjesto.

Vaga: Stražnjica

Stražnjica je mjesto za užitak svake Vage, a one vole da ih se po tom mjestu nježno miluje ili udara. Vage obožavaju ove vrste dodira i za njih to može biti sjajna predigra.

Škorpion: Cijelo tijelo

Priroda ovog znaka znači da im je cijelo tijelo zrelo za seksualni užitak - blago Škorpionima. Lagano dodirivanje i zadirkivanje cijelog tijela može Škorpiona poslati u dubine intenzivnog uzbuđenja. Strastveno po prirodi, cijelo tijelo je njihova erogena zona.

Strijelac: Bokovi i bedra

Masaže bedara, bokova i natkoljenica izluđuju Strijelce, jer se njihova najmoćnija spolna mjesta aktiviraju dodirom. Stoga, kako bi povećala njihovo zadovoljstvo, kreni prema dolje.

Jarac: Noge

Malo akcije koja uključuje noge, čak i lagani dodiri bedra, može izludjeti Jarca. Zemljani Jarac voli moć povezivanja dodirom - dakle, pređi prstima po nozi partnera ili ju ljubi. Učini sve što je potrebno da udovoljiš porivu svog partnera Jarca za povezivanjem.

Vodenjak: Listovi i gležnjevi

Vodenjak voli ostati seksualno prizemljen u korijenu tijela, a njegove najveće erogene zone su listovi i gležnjevi. Lagano grizenje ili ljubljenje do gležnja uzbudit će Vodenjaka, posebno tijekom odnosa. A ako ste oboje u tome, pokušaj svom partneru Vodenjaku vezati gležnjeve lisicama ili ih škakljati listovima za maksimalan užitak.

Ribe: Stopala

Posljednje, ali sigurno ne najmanje važne, su Ribe, koje izluđuju dodiri po stopalima. Dobra masaža stopala natjerat će Ribe da brzo uplivaju u užitak i osjećat će se senzualno.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.