Uzimaju stvari zdravo za gotovo

Njima baš i nije stalo: Pet znakova koji ne ulažu dovoljno truda u veze

Ako ne ulažeš dovoljno truda u svoju vezu, vjerojatno neće dugo potrajati, a u horoskopu postoji nekoliko znakova koji nerijetko zanemaruju svoju vezu, iz ovog ili onog razloga

profimedia-0379611164.jpg
Foto: Profimedia

Pitaj bilo koga i reći će ti da je za uspješnu vezu potreban trud. Ne možeš očekivati da će veza biti uspješna ako u nju ne uložiš malo ili nimalo energije.

Image
Ozbiljno ih ne zanima

Ova 4 znaka se više vole zabavljati nego biti u predanoj vezi

To ne znači da su sve veze poput rada u rudniku ili da se svaki trenutak zahtijeva mukotrpan rad. Ali ako ne ulažeš dovoljno truda u svoju vezu, vjerojatno neće dugo potrajati…i to vrijedi za obje strane. Nažalost, postoji nekoliko horoskopskih znakova koji nerijetko zanemaruju svoju vezu, iz ovog ili onog razloga.

Ako nikada ne razmotriš potrebe svog partnera, ali pojaviš se kad je potrebna tvoja prisutnost, potrudila si se barem malo. Ako uvijek imaš partnerova leđa i podržavaš ga u svemu što radi i neprestano tražiš načine da poboljšaš stvari u vašem odnosu, to je već promišljeniji trud.

Vezu čine dvije osobe, a obje strane moraju uložiti nekakav trud da bi veza rasla i razvijala se. Ako si ravnodušna prema vezi, ne možeš nikoga kriviti za njezin neuspjeh osim samu sebe.

Vodenjak

Vodenjaci se mogu izgubiti u svom poslu ili projektima, a sitnice koje povezuju ljude možda neće biti njihov prioritet.

Iako će vjerojatno poslati poruku svom partneru/ici, gotovo nikad je neće poslati prvi. Dakle, očekuj da ćeš mnogo puta ostati ignorirana kad se dopisuješ s Vodenjakom.

Vodenjaci su izuzetno neovisni i navikli su se brinuti o sebi, pa im je potrebna poprilična prilagodba za uzeti u obzir partnerove potrebe ili ono što je potrebno za održavanje njihove veze.

Blizanci

Blizanci se uglavnom fokusiraju na ovdje i sada. Može im biti teško pokazati interes ili napraviti bilo kakve planove za budućnost sa svojim partnerom.

Oni se ne vole zamarati s detaljima, pa ih više vole jednostavno ignorirati, ne sluteći da na taj način mogu povrijediti partnera i ispasti potpuno ravnodušni.

Jedan od izazova koje Blizanci imaju jest da im je teško ostati dugo posvećeni nečemu. Njihov fokus nestane i postoje trenuci kada se moraju odlučiti usredotočiti na partnerove potrebe inače je njihova veza osuđena na propast.

Ovan

Ovan ima puno toga na svom tanjuru, mnogo ljudi i obveza koje mora paziti, tako da njihov odnos može postati zanemaren.

Ovan može zaboraviti pitati svog partnera kako je ili što se događa s njihovim poslom. Nije da je Ovnu svejedno, ali ako to nije nešto s čime se moraju odmah pozabaviti, bit će gurnuto u stranu.

Ponekad se Ovan može sukobiti bez razloga ili reći nešto zbog čega će istog trenutka požaliti, što može naštetiti njihovoj vezi.

Strijelac

Jedan od načina na koji se Strijelac ne trudi jest uzimanje stvari zdravo za gotovo. Oni samo pretpostavljaju da je sve u redu, a ako nije, riješit će se bez da oni poduzmu bilo što.

Mogu biti nedosljedni - jednog trenutka partneru posvećuju puno pažnje, a sljedeći ih praktički ignoriraju. Ispričavanje je također nešto što Strijelcima nije ugodno, pa čak i ako su u krivu ili su pogriješili, neće reći da im je žao.

Jarac

Ako Jarac shvati da njihova veza iz bilo kojeg razloga neće potrajati, možda se prestanu uopće truditi.

Oni se mogu stalno žaliti i prigovarati, ali nikada ne poduzimaju nikakve korake da to promijene. Budući da mogu biti i jako tvrdoglavi, teško je natjerati ih da se predomisle ili shvate da možda njihov trenutni plan da ne rade ništa ne djeluje i zapravo samo više šteti njihovoj vezi.

Uz to, postoje trenuci kada je Jarac toliko usredotočen na svoj posao da čak i zaboravi na svoju vezu!