RIJEČ ASTROLOGA

Najbolji datumi za vjenčanja do kraja 2024. godine

Ako je tvoje vjenčanje bilo ili će tek biti u 2024, provjeri nalazi li se vaš odabrani datum na popisu najsretnijih datuma za vjenčanja ove godine – odnosno hoće li vaš brak biti 'rođen pod sretnom zvijezdom'

Najbolji datumi za vjenčanje
Foto: profimedia.hr

Nakon dana, tjedana i mjeseci pomnog planiranja konačno je došao i taj svečani trenutak – dan tvojeg vjenčanja. Naravno, većina mladenaca će do zadnjeg trenutka prolaziti stres i brinuti oko toga hoće li sve proći kao što su planirali. Na svadbi toliko toga može poći krivo – ali ipak, treba se nadati najboljem – pogotovo ako su zvijezde uz tebe.

Image
SVATKO IMA SVOJ TEMPO

Ljubav uvijek dolazi: Horoskopski znakovi koji pravu ljubav nalaze nakon 40-e

Astrolozi su odredili koji datumi su najpovoljniji za vjenčanja u ovoj godini – i pojasnili da su idealni oni dani kada se susreću Venera, planet ljubavi, romantike i ljepote te Pluton, planet ljubavi, braka i seksa. Osim toga, u neke od ovih datuma uključen je i treći planet – Jupiter, što se smatra izuzetno dobrim znakom velikog slavlja i sreće.

Dakle, ako kao tvoj veliki dan pada na jedan od ovih pet posebnih datuma ne samo da će samo slavlje proći točno onako kako si zamišljala, nego će i vaš brak biti "rođen pod sretnom zvijezdom" - što je svakako više nego dobar početak nove faze vaše ljubavi.

Početak godine

Jedan od najboljih datuma za vjenčanje u 2024. bio je odmah iza Valentinova, 17. veljače. Na ovaj je dan došlo dao poravnanja Venere i Plutona u znaku Vodenjaka, koji simbolizira snažnu povezanost, ljubav i brak. Astrolozi napominju kako je 17. veljače bio osobito dobar dan za vjenčanje parova koji su prethodno bili dugo u vezi ili su dobri prijatelji.

Proljeće

U proljeće 2024. dva se datuma ističu kao najbolja za vjenčanja – a to su 24. ožujka te 29. travnja. Na 24. ožujka planeti su bili posloženi tako da, prema astrolozima, obećavaju posebno uzbudljiv medeni mjesec. Dana 29. travnja planet Venera je u Biku s još tri planeta, a još su tri planeta u Ribama – što označava vrijeme ljubavi, ljepote i harmonije, za Bustle otkiva poznata astrologinja Stina Garbis.

Image
Foto: Pexels

Ljeto

Savršen dan za ljetno vjenčanje je 29. kolovoza jer je tada Venera u Vagi i čini trokut s Plutonom u Vodenjaku. Ovakva konstatacija planeta mogla bi značiti pomalo tajnovitu, ali bajkovitu i romantičnu svadbu.

Zadnja šansa

Posljednja prilika za idealno vjenčanje u ovoj godini bit će, prema astrolozima, 7. prosinca. Na ovaj dan u kasnu jesen, Venera je ponovno u Vodenjaku, u poravnanju s Plutonom. Navodno će ovaj dan biti savršen za parove koji sanjaju o jednostavnoj, ali duboko emotivnoj ceremoniji, jer dobro aspektira upravo istinsku osjećajnost, povezanost i iskrenost.

Image
ZIMA U TRAVNJU

Zagrebačkom špicom dominirale su jarke boje i baloneri, a opet se istaknuo Miran Kurspahić