Savjeti za čišćenje

Kako počistiti dom da blista? Evo što kaže tvoj horoskopski znak

Ovi savjeti pomoći će ti da urediš, rasčistiš i organiziraš dom prema svom horoskopskom znaku

volha-flaxeco-GkpLi06ux-I-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Svaki horoskopski znak čisti dom na svoj način, ali (gotovo) svi vole kad je prostor u kojem borave uredan i temeljito će očistiti svoj dom tijekom proljeća.

Image
Za blistav dom

Vrijeme je za veliko proljetno čišćenje. Evo kako ga obaviti bez stresa

Iako smo kaledndarski već zakoračili u proljeće, sudeći prema prognozi i svakodnenom vremenu, možemo slobodno reći kako su topliji dani tek pred nama, i najiskrenije ga jedva čekamo.

Savjeti za proljetno čišćenje kada je u pitanju astrologija

shimmer fallback

Proljetno čišćenje izvrsno je vrijeme za sređivanje, pospremanje i organiziranje. Jedan dobar način da započneš s čišćenjem je raščišćavanje doma. Kuća bez nereda je sretan dom.

A evo i nekoliko savjeta za proljetno čišćenje koji će ti pomoći da urediš, rasčistiš i organiziraš dom prema svom horoskopskom znaku.

Ovan

Kao prvi znak zodijaka, proljeće se podudara s Ovnovom sezonom rođendana - ili tvojim "solarnim povratkom" - što ga čini izuzetno važnim vremenom obnove. Ove godine tvoj znak trebao bi se usredotočiti na kućni ured ili radni prostor kako bi ti donio više strasti za inspiracijom, više motivacije i iskre.

Pomakni svoj stol licem prema prozoru i pokušaj ukloniti sav nered na stolu i oko njega te rasčistiti sve ladice - pomoći će ti sve što te čini motiviranijom.

Bik

Poznato je da je Bik najveći sakupljač nepotrebnih stvari u horoskopu.

To znači da se proljetno čišćenje kod Bika zapravo odnosi na "Marie Kondo" metodu u svakoj sobi u domu i rješavanje stvari koje ti više ne služe ili ti ne donose radost. Gledaj na to kao na vježbu puštanja prošlosti i stvaranje više prostora za nove mogućnosti.

Blizanci

Kao znatiželjni znak, Blizanci uvijek žele učiti i biti nadahnuti novim stvarima. Preporučujemo inventarizaciju umjetničke zbirke i doniranje svega što više ne donosi emocionalni ili intelektualni odgovor.

Također prođi kroz sve svoje stvari i učini isto. Ako te tvoj zen vrt uopće ne smiruje ili ako tvoja loptica za stres uopće ne funkcionira ili je ne koristiš, riješi ih se.

Rak

Rakovi bi proljetno čišćenje trebali shvatiti doslovno. Zaboravi na organizaciju svog ormara. Vrijeme je da izvadiš krpu i kantu i napraviš ozbiljno ribanje.

Sve očisti od prašine, očisti sve površine, pobrini se da tvoje proljetno čišćenje ne bude samo površinsko. Psihički osjećaj čistog i otvorenog prostora daje Rakovima osjećaj sigurnosti i zaštićenosti.

Lav

Budući da Lavovi vole da njihovo okruženje bude poput pozornice, prvo se trebaju fokusirati na prirodno svjetlo, oprati prozore iznutra i izvana, pustiti svjetlost i svježi zrak u dom. Osim toga, proljetno čišćenje je sjajna prilika i za mijenjanje zavjesa, mijenjanje žarulja pa čak i kupnju nekih novih svjetiljki.

Djevica

Organizacija je način života za Djevice. Dakle, proljetno čišćenje je vrijeme kada možeš napuniti baterije. Budući da je osmišljavanje sustava za pohranu tvoje područje stručnosti, ove godine pomogni prijateljima i članovima obitelji dijeleći neke trikove za čisti izgled doma. Neka to bude zabavno iskustvo povezivanja.

Vaga

Vage obožavaju ravnotežu. Dakle, ako živiš s partnerom, cimericom ili obitelji, usmjeri proljetno čišćenje na stvaranje skladnog okruženja za vaš suživot. Kelly kaže da je važno osigurati da svaka osoba u domu ima svoj prostor za izražavanje i kreativnost. Dakle, možda je dobro vrijeme da raščistiš dodatnu sobu i napraviš kućni ured.

Škorpion

Budući da nije rijetkost da ovaj znak u kutije u domu sakriva neobične stvari poput kristala, čudnih uspomena ili pramenova kose, tijekom proljeća za Škorpione je najbolje da odbace neke od tih "emocionalnih tajni" koje im možda stvaraju "psihički odvod".

Strijelac

Strijelac je opsjednut filozofijom, učenjem i velikim makro temama. Ako je ovo tvoj znak, vjerojatno imaš veliku zbirku knjiga koje izražavaju tu tvoju stranu.

Zbog toga je proljetno čišćenje dobro vrijeme da očistiš svoje police za knjige i usredotočiš se na doniranje nekih svojih knjiga kako bi napravila mjesta za nove teme i interese.

Jarac

Praktični znak, Jarci pažljivo čuvaju papire, račune, potvrde, dokumente i raznorazne upute. Ali, dođe vrijeme kada se jednostavno možeš riješiti nekih stvari u svom ormariću s papirima. Bez brige, možeš se riješiti onih računa iz 2009. godine ili onih uputa za korištenje blendera koji imaš već godinama.

Vodenjak

Vrijeme je za digitalno čišćenje! Možda misliš da se proljetno čišćenje odnosi samo na dom, ali ovo je također odlično vrijeme da započneš brisati datoteke i prorijediti popis kontakata na mobitelu i koga pratiš na Instagramu ili s kim si prijateljica na Facebooku.

Vodenjaci su povezani s tehnologijom, tako da su najviše povezane s društvenim mrežama, a sve te digitalne datoteke također zauzimaju energetski prostor u njihovoj psihi.

Ribe

Ovo je posebno važno vrijeme za Ribe jer je pandemija prošle godine započela u njihovoj rođendanskoj sezoni. Bila je teška godina, pa je proljeće dobro vrijeme da očistiš svoju emocionalnu prtljagu - pogotovo jer si jako osjetljiv znak.

Ribe uvijek moraju početi iznutra, odnosno moraju se emocionalno očistiti prije nego što dođu do stvarnih stvari u svom domu.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.