Horoskop otkriva kakav si tip bivše - 3 najgora i 3 najbolja znaka nakon prekida

Kad je tvoj ex partner u pitanju, jesi li ljubomorna ili hladna kao špricer? Želiš li ga i dalje blizu ili je on sada neprijatelj broj 1? Zvijezde će otkriti jesi li cool ili si - bivša iz pakla

photo-1619418170841-afea868fdc58.jpg
Foto: Unsplash

Prekidi veze obično nisu najljepši i najradosniji događaji naših života. Osim u rijetkim slučajevima kad to jednako žele obje strane, na kraju romanse najčešće barem jedno srce ostane slomljeno. No, kao što ni u ljubavi nismo svi jednaki, tako postoje i velike razlike u tome kako tko podnosi rastanak - i naposljetku kakav tip bivše ili bivšeg postaje.

Jesi li uhoda koja pola radnog dana visi na njegovom Instagram profilu? Ili mu se više ne sjetiš ni rođendana? Zvijezde otkrivaju koja su 3 znaka simpa i kao bivše cure, a što su po horoskopu bivše kakve nitko ne bi poželi - ni najgorem neprijatelju.

Ovan

Bivša u znaku Ovna je super cool, ona nikada neće gnjaviti svog ex partnera, neće se miješati u njegov život, niti će pokušati upropastiti njegovu novu vezu. Ovnice su obično dva koraka ispred drugih i njene su se suze (ako ih je uopće bilo) već odavno osušile. Zapravo, vrlo vjerojatno već škica onog zgodnog susjeda koji se nedavno doselio na treći kat.

Lav

Žene u znaku Lava nikad neće priznati da su povrijeđene. Napravit će sve što mogu kako bi svi mislili da je za njih bivši daleka prošlost. To znači da će njen Instagram profil buknuti od objava u kojima će bivšem pokazati kako ima sretan i ispunjen život i bez njega. Također, ostavljena Lavica neće ni jednu večer provesti doma i možda će brzo uletjeti u novu vezu. No, sve će to biti samo paravan za povrijeđen ego i duboku brazdu na njenom srcu. Ponosna Lavica jako dobro skriva svoje suze.

Djevica

Iako je Djevici veza, dok je trajala, bila cijeli svijet - jednom kad je gotovo, gotovo je. Bivša u znaku Djevice definitno nije od drame, poziva u 2 u noći i uhođenja na društvenim mrežama. Dogodilo se onako kako se moralo dogoditi- reći će pragmatična Djevica i nastaviti svoj život.

shimmer fallback

Škorpion

Uh, ako je bivša tvog partnera u znaku Škorpiona, možeš očekivati tursku sapunicu. Žene Škorpioni u vezi su strastvene i predane, ali i vrlo posesivne - a takve su i kad veza dođe svom kraju. Nisu spremne partnera prepustiti drugoj i još dugo pokušavaju ostati u njegovom životu. Prilično naporno.

Vodenjak

Žene u znaku Vodenjaka nakon prekida veze osjetit će - olakšanje. One daleko najviše cijene slobodu i iako će biti dana kada će se s nostalgijom prisjećati lijepih trenutaka zajedničkog života, pretežno će biti uzbuđene zbog toga što su opet dobile vrijeme samo za sebe.

shimmer fallback

Ribe

Očekivano, emotivne Ribe vrlo loše podnose prekid. Možda i godinama neće moći prestati žaliti za onim što su izgubile - a njihovo će slomljeno srce tonuti sve dublje i dublje. Dok se ponovno ne zaljube.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.