Srodne duše prema horoskopu

Zapisano u zvijezdama: U ova 3 znaka rođena je tvoja srodna duša

Srodna duša je osoba s kojom imaš duboku povezanost i koja kao da ti je suđena, a u nastavku saznaj tko bi mogla biti tvoja srodna duša na temelju horoskopskog znaka

srodneduse.jpg
Foto: Unsplash

Potraga za srodnom dušom nije jednostavna, ali ne moraš čekati da se zvijezde savršeno poravnaju kako bi pronašla savršenu osobu za sebe. Uz pomoć astrologije na temelju svog horoskopskog znaka možeš imati predodžbu o tome tko ti odgovara ili ne.

Image
Sreća na ljubavnom planu

Ova 4 horoskopska znaka imaju najveće šanse pronaći pravu ljubav u 2022.

Nije tajna da se neki horoskopski znakovi dobro slažu, dok drugi ne, a kada znaš koji su znakovi najkompatibilniji s tvojim, tada ćeš lako prepoznati u kojem bi horoskopskom znaku mogla biti rođena tvoja srodna duša. Srodna duša je osoba s kojom imaš duboku povezanost i pored koje se osjećaš kao da ti je suđena.

Image

Uz malo sreće, tvoja srodna duša bit će osoba s kojom ćeš završiti do kraja života. No, također je važno napomenuti da srodne duše ne moraju nužno biti srodne duše u romantičnom smislu. Iako smo skloni osjećati najjaču privlačnost prema romantičnim vezama, tvoj najbliži prijatelj ili član obitelji također može biti tvoja srodna duša. A ako te zanima tko bi mogao biti tvoja srodna duša u horoskopu, evo koja bi to tri znaka mogla biti, prema tvom znaku.

Ovan

Kao Ovan, poznata si po svojoj strasti i nagonu. Kada se Ovnovi odluče učiniti nešto, oni su nezaustavljivi, zato gravitiraš prema partnerima koji će ti dopustiti da zadržiš osjećaj neovisnosti u vezi. Dakle, vatreni znakovi Lav i Strijelac savršen su par za tebe.

Ovan i Lav se dobro slažu jer su oboje vrlo direktni i neće čekati da svoju vezu pokrenu. Ovan i Strijelac jako dobro funkcioniraju zajedno jer su oboje avanturistički znakovi. A i tvoj suprotni znak Vaga također ima potencijal srodne duše, jer će ti pomoći da ostaneš u ravnoteži u vrijeme stresa.

Image

Bik

Kao zemljani znak, Bik žudi za praktičnim, stabilnim vezama. Zbog toga je drugi zemaljski znak poput Jarca odličan spoj, jer oboje cijene materijalnu i emocionalnu sigurnost u svojim odnosima. Bik i Jarac su dva znaka koji imaju sve što je potrebno da budu par vrhunske moći. Sanjive Ribe možda ne izgledaju kao dobar spoj za prizemljenu energiju Bika, ali ovo je jedan od znakova u koji će se Bik se možda zaljubiti na prvi pogled. Ribe im mogu pomoći da iskoriste kreativnije i duhovne aspekte sebe i pružiti im naklonost za kojom žude u vezama.

Tu je i Škorpion, koji se s Bikom slaže jer oboje ostaju predani zbog fiksne prirode svojih znakova i izazivaju jedan drugoga dovoljno da rastu. Bik i Škorpion također su suprotni znakovi u horoskopskom kotaču, tako da već postoji prirodna privlačnost jedno prema drugom.

Image

Blizanci

Blizancima je potreban partner koji može pratiti njihovu oštroumnost. Zračni znakovi imaju tendenciju da budu razgovorljiviji i vođeni svojim intelektom, zbog čega bi Blizance mogli privući drugi zračni znakovi, Vaga i Vodenjak. Vaga i Blizanci su dva najšarmantnija i najdruštvenija znaka zodijaka i odmah će privući jedno drugoga. Vaga može biti sjajna za Blizance jer su one obično orijentirane na partnerstvo.

Dok se Vodenjak obično kreće sporije od Blizanaca i može testirati njihovo strpljenje, no Blizanci i Vodenjak vodit će mnogo fascinantnih razgovora i privlačit će ih međusobni intelekt. Za dva zračna znaka, to je jako važno za seksualnu privlačnost. A budući da je i Blizancima također potrebna određena razina slobode u odnosima, možda će cijeniti neovisnost Ovna. Ovan će ih oboriti s nogu pričama o avanturama i isprobavanju novih stvari.

Image

Rak

Rak će uložiti u vezu samo ako obećava emocionalnu sigurnost, jer voli duboko i svim srcem. Za Raka, intenzivni Škorpion sjajan je horoskopski spoj jer pristupa odnosima s istom razinom opreza kao i on. Škorpioni se opiru tome da budu ranjivi i testirat će odnos prije nego što daju svoje povjerenje. Bik također može ponuditi osjećaj stabilnosti za kojim Rak žudi, a Bik i Rak izvući će ono najbolje jedno u drugome.

Konačno, tu je i suprotni znak Raka, Jarac. Suprotnosti se mogu privući, pogotovo kada rade kao tim u uravnoteženom partnerstvu, a budući da su i Rak i Jarac vrlo orijentirani na ciljeve, ovo može biti prilično moćan par. Zemljani Jarac će unijeti stabilnost u vezu i uvijek će učiniti da se Rak osjeća sigurnim.

Image

Lav

Lavovi nisu samo strastveni, već se uglavnom vode srcem. Budući da njima vlada Sunce, skloni su imati puno samopouzdanja i vole biti u centru pažnje. Za neke to može biti malo zastrašujuće, ali Ovan ima samopouzdanja, karizme i nagona da to slijedi. Svidjet će se i njihovoj romantičnoj i strastvenoj strani, posebno na početku. Strijelci su također odličan spoj jer su aktivni i avanturistički i s njima nikada neće biti dosadno.

Zatim je tu Vaga, koja je šarmantna i društvena. Kod njih vlada Venera, a Vage imaju tendenciju brinuti o svom izgledu i imaju svoj osjećaj za stil. Lava bi iz tog razloga mogla odmah privući Vaga, a uz to, i Lav i Vaga izrazito cijene predanost.

Image

Djevica

Djevica može biti vrlo analitična i ima tendenciju privući srodne duše koje joj mogu pomoći da ostane prizemljena i bezbrižna. Bik ima stabilan i uravnotežen pristup životu i zbog toga se jako dobro slaže s Djevicama. Oboje ih privlače odnosi koji su praktični i smisleni, a nakon što se u potpunosti posvete jedno drugome, obično su u tome cijeli život.

Djevica će imati puno uspjeha i s Jarcem. Ovo su dva znaka koji mogu pronaći mnoge prirodne veze i lako se međusobno povezati, osobito u radnom okruženju. Tu tihu snagu i prirodnu učinkovitost koju svatko od njih cijeni bit će teško propustiti, a mogla bi dovesti do romantične veze ako oboje traže ljubav. Ribe su također znak s kojim Djevica može osjetiti neposrednu povezanost. Oni su suprotni znak, tako da će fizička privlačnost biti vrlo jaka. I Djevica i Ribe su znakovi orijentirani na odnos, a Ribe će im pomoći da romantičnija strana njih ispliva na površinu.

Image

Vaga

Vaga je znak povezan s partnerstvom i vezom, ali će također trebati dobru ravnotežu neovisnosti u vezi. Kao zračni znak, Vaga je znatiželjna i uživa u učenju novih stvari ili u novim mjestima, a zbog toga im Blizanci savršeno odgovaraju - uživat će u razgovoru i dijeljenju ideja. Slažu se i s Vodenjacima - i Vaga i Vodenjak imaju strast za pravdom i uključenošću u zajednicu, tako da će ih zajednički interesi doista odvesti daleko. Mentalno i intelektualno, Vaga i Vodenjak kliknut će gotovo odmah.

Strijelac također ima potencijal za to da bude Vagina srodna duša. Strijelci nastoje zadržati pozitivan način razmišljanja i pokušavaju izbjeći dramu, što je savršeno za Vagu jer mrzi kad stvari nisu u ravnoteži. U vezi, Vaga može pomoći Strijelcu da uspori i bude malo analitičniji, dok Strijelac može pomoći Vagama da budu malo spontanije.

Image

Škorpion

Škorpion ima snažnu intuiciju i sposobnost da osjeti vezu srodne duše, a vodeni znak kao što je Rak je odličan spoj jer se oboje moraju osjećati emocionalno sigurnima u svojim odnosima - neće uskočiti u vezu prebrzo dok se oboje ne osjećaju sigurno. Jarac također čini solidnog partnera jer su vrlo prizemljeni, stabilni i usredotočeni na ciljeve. Oba znaka također traže duboku sigurnost, koja se može izravno povezati s tim koliko se sigurno osjećaju.

Iako je Bik suprotan znak Škorpionu, njih dvoje mogli bi se itekako dobro slagati. Kad se Bik obveže, on ostaje, a Škorpion može računati na to, čak i u teškim vremenima. Osim toga, oboje su vrlo senzualni znakovi, tako da će seks sigurno biti fantastičan.

Image

Strijelac

Strijelci vole svoju neovisnost, ali mogu biti i prilično velikodušni u odnosima. Oni su skloni vidjeti pozitivno u drugima i općenito vjeruju da će stvari uspjeti. Ipak, imaju tendenciju da budu spori u obvezivanju, a privlače ih ljudi koji su neustrašivi. Zbog toga, Ovan je savršen za njih. Lav je također zabavan partner koji Strijelcu može pružiti potrebnu stabilnost i nikada im neće dosaditi kada su zajedno.

Vaga također dobro funkcionira sa Strijelcem jer oboje trebaju osjećaj neovisnosti u vezi. Ovo nije dosadan par - Vage su po prirodi koketne, a Strijelac se voli smijati i zabavljati druge. Njih dvoje mogu pronaći i otkriti svu ljepotu zajedničkog života.

Image

Jarac

Jarac se nastoji usredotočiti na izgradnju svog profesionalnog i društvenog imidža. Vrlo su ambiciozni i privlače partnere koji imaju isti nagon - zato bi ih Rak mogao odmah privući. Rak i Jarac mogu se međusobno podržavati u ispunjavanju svojih snova, jer oboje vole ostvariti svoje ciljeve". Zemljani znakovi, Djevica i Bik, također se dobro slažu s Jarcem jer imaju praktičan pristup životu i prizemljeni su.

Jarac i Bik će se brzo povezati i njegovati intelektualno poticajnu vezu. Međutim, dopiranje do dubljih emocija može potrajati jer su oba znaka sklonija tome da budu suzdržaniji kada izražavaju i govore o svojim osjećajima. Jarac i Djevica također funkcioniraju jako dobro jer imaju vrlo sličan način razmišljanja. Vrlo su orijentirani na ciljeve i uvijek gledaju u budućnost.

Image

Vodenjak

Intelektualni i znatiželjni Vodenjak voli dobre razgovore. Zbog toga se odlično slažu sa zračnim znakovima, poput Vage i Blizanaca. Kad je riječ o Vodenjaku i Vagi, oboje trebaju intelektualnu stimulaciju i otvorenu komunikaciju u svojim odnosima, a seksualno se također dobro slažu i jako će se zabaviti uz prljave razgovore i sexting.

S Blizancima će Vodenjak moći voditi puno razgovora bez prestanka, a oboje imaju mnogo toga zajedničkog - vole biti s prijateljima, učiti o novim stvarima i oboje su vrlo komunikativni i neovisni. Strijelac će također pobuditi zanimanje Vodenjaka - Strijelci ih mogu odmah privući jer mogu djelovati samouvjereno i neovisno, a to su osobine koje Vodenjak cijeni.

Image

Ribe

Ribe su romantičari, sanjari i mistici, pa traže duševnu povezanost. S obzirom na to, često im je potreban partner koji je prizemljen i praktičan. Dakle, Bik može biti romantični partner njihovih snova. Prava su kombinacija praktičnog i romantičnog, što ih čini savršenim parom. Jarci nisu poznati po tome što su romantični, ali često privlače Ribe jer njih dvoje balansiraju jedno drugo i mogu imati trenutnu iskru koja im pomaže da formiraju čvrstu vezu.

Također je vjerojatno da će Ribe imati trenutnu povezanost s Rakom. Na mnogo načina, odnos Rak-Riba je romansa iz bajke. Budući da su oboje vodeni znakovi, oboje su usklađeni sa svojim emocijama i bit će vrlo obzirni prema međusobnim osjećajima. Imat će osjećaj da se jednostavno razumiju.

Image