Ljubavni život na vrhuncu

Tri horoskopska znaka s najviše sreće u ljubavi u sezoni Lava

Tri horoskopska znaka imat će najbolji ljubavni život tijekom sezone Lava koja će trajati sve do 22. kolovoza

pexels-los-muertos-crew-8908107.jpg
Foto: Pexels

Svi se nadamo i radujemo sreći na ljubavnom planu. Ipak, ova je godina bila brutalna za nekoliko horoskopskih znakova kad je u pitanju ljubav, i iako bi svim srcem željeli vjerovati u nju, umorni su od propalih veza, spojeva ili nadanja.

Image
22.7. 2021. – 22.7. 2022.

Lav - godišnji horoskop 2021.: Primat ćeš komplimente, ali i bonuse

Međutim, Sunce u Lavu izraženo je u svoj svojoj čistoći jer Lavom vlada Sunce i peta solarna kuća u astrologiji. To znači da će za neke horoskopske znakove ljubav napokon cvjetati.

Ako si jedan od sljedećih znakova, evo čemu se možeš radovati tijekom sezone Lava, počevši od 22. srpnja pa sve do 22. kolovoza kada će ti se sreća napokon osmjehnuti u ljubavi.

Lav

Tako si strpljiva u posljednje vrijeme, a opet se čini da, koliko god čekala, ništa ne uspijeva. Ali, sada je Sunce u tvom znaku, i još bolje, Venera je u Djevici. Venera u Djevici tijekom sezone Lava donosi ti novac, a to znači da napokon možeš dragovoljno platiti stvari za koje znate da ti trebaju kako bi izgledala najbolje.

Imat ćeš vremena i energije za kupnju odjeće koju želiš i za izlazak. Da bi upoznala ljude, moraš se družiti. Jupiter se vraća u tvoju sedmu sunčanu solarnu kuću, a to ti donisi i puno prihvatljivih partnera za spojeve.

Tvoj će ljubavni život zahtijevati da se vratiš u igru, a to zahtijeva i nešto novca, ali još je više stvari kojima se možete radovati od 22. srpnja. Merkur će ući u tvoj znak, a to otvara vrata komunikaciji. Sreću u ljubavi mogla bi pronaći i online putem, zato - samo hrabro naprijed!

Strijelac

Romantika je tvoja igra, a kad Sunce uđe u Lava, imat ćeš zaista najbolji ljubavni život ikad. Sunce u Lavu ističe tvoj romantični sektor. Dakle, postoji poziv na avanturu, ali na ljubavnom odjelu.

Osjetit ćeš potrebu za izlascima i kreativnošću, a s Merkurom koji prelazi u Lava, ovo pojačava tvoj šarm što se tiče komunikacije.

Prirodno si iskrena, a to je osobina koju je tako rijetko pronaći. Ovo će te zasigurno staviti na vrh bilo kojeg natjecanja što se tiče online upoznavanja, stoga updejtaj svoj profil na Tinderu - stvari će se ubrzo pokrenuti, ako već i nisu.

Vodenjak

Vodenjaci, ovo ljeto možda je započelo prekidom, ali puno je znakova da si i trebala otpustiti otrovnu vezu kako bi napravila mjesta za istinsku ljubav koja ti dolazi.

Sezona Lava u početku se može osjećati kao da ti nije blagonaklona, ali upravo suprotno. Najbolji ljubavni život dolazi odmah nakon tvoje ljubavni boli, a ti se moraš odvojiti od onoga što je bilo i veseliti se onome što će biti.

Jupiter koji je ovaj mjesec ušao u tvoj znak znak je da ćeš imati veliku sreću, a to je sjajna stvar za ljubav.

I, kad Merkur uđe u Lava, nemoj se previše iznenaditi kad od osobe iz svojih snova tako rano čuješ -"volim te". I, doista će to ozbiljno misliti!