Nisu zlonamjerni

Zeznuti su, ali... Horoskopski znakovi koji zaslužuju drugu šansu

Možda te mogu naljutiti ili naživcirati kao nitko drugi, ali isto tako ih je nemoguće ne voljeti i ne oprostiti im. Ovi horoskopski znakovi definitivno su zeznuti, ali toliko su posebni da (gotovo) uvijek zaslužuju drugu šansu

profimedia-0379649967.jpg
Foto: Profimedia

Kad netko zezne, prvo pitanje koje se obično postavlja jest: zaslužuje li drugu priliku? U ovom trenutku treba razmotriti koliko je velika bila pogreška i tko ju je učinio.

Image
Snaga osobnosti

Mač s dvije oštrice: Horoskopski znakovi s najsnažnijim osobnostima

Ako shvatiš da nije sve crno i bijelo kao što se činilo, tada moraš odlučiti je li dotična osoba vrijedna druge šanse.

Iako postoje oni koji, čak i ako je pogreška bila mala, apsolutno ne zaslužuju drugu priliku jednostavno iz principa, postoje oni koji to apsolutno zaslužuju. Evo na koje se to znakove odnosi u horoskopu:

Vodenjak

Vodenjak je dobar u mnogim stvarima, a jedna od tih stvari je slamanje srca. Ali, bez obzira kako ovo zvuči - Vodenjacima zaista nije namjera slomiti nečije srce.

Za razliku od većine horoskopskih znakova, Vodenjaci žive u svijetu koji je daleko od stvarnosti i zbog toga se ne ponašaju uvijek kao da su s ovog planeta, a to je ujedno i razlog zašto ih je tako lako voljeti; ima nešto seksi i očaravajuće u osobi koja maršira u ritmu vlastitog bubnja. No, budući da su jednostavno takvi i da njihove namjere nisu zločeste, Vodenjak je znak koji najviše zaslužuje drugu priliku.

Djevica

Iako Djevica definitivno ima neke neprivlačne slabosti - za početak, to što konstantno kritiziraju i osuđuju - njihovo ponašanje nije namjerno niti zločesto, baš kao i kod Vodenjaka. Iako je Djevica možda malo svjesnija kada se ponaša totalno kretenski, ipak to radi bez zle namjere - to je samo njihova osobnost.

Djevica je dovoljno jaka da prizna kada griješi i dovoljno svjesna da zna kada je zeznula - dvije stvari koje većini ljudi nisu lake. Samo iz tih razloga Djevica zaslužuje drugu priliku.

Jarac

Ako te Jarac povrijedi, to je samo zato što su mu prioriteti bili loši. Kao znak koji se hrani ambicijama i odgovornošću, ponekad se može previše usredotočiti na te stvari i zaboraviti što znači napraviti korak unatrag i biti čovjek za promjenu.

Hladnoću Jarca nemoj zamijeniti za ravnodušnost; jednostavno pokušavaju proći kroz život u jednom komadu, što je za mnoge od nas podvig.

Vaga

Površne, lakomislene i nepromišljene, šarmom Vage nadoknađuju ono gdje im nedostaje razumijevanje dobrog od lošeg. Da, nešto može biti jako pogrešno, ali ako su namjere dobre, može li doista biti toliko pogrešno? Barem tako razmišljaju Vage.

U svojoj srži, one samo žele usrećiti ljude, biti u blizini lijepih stvari i plivati u moru ljepote sa svima koje vole. Stoga, pruži Vagi drugu priliku…zaslužila ju je.

Ovan

Iako bi Ovnova agresivnost i konkurentnost mogli natjerati čovjeka da im zauvijek okrene leđa, ako zastaneš i razmisliš što to doista znači, misliš li da bi ostatak života mogla živjeti bez Ovna? Vjerojatno ne.

Ovnovi su možda tvrdoglavi, mogli bi prevrnuti stol od ljutnje ako ih pobijediš u društvenoj igri, i ponekad su toliko nestrpljivi da izgledaju bezosjećajno, ali u konačnici Ovan čini sjajnog prijatelja i partnera. Usudi se pronaći još jedan horoskopski znak zbog kojeg se osjećaš kao što se osjećaš zbog Ovna.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.