Nikad, pa ni tad

'Kad na vrbi rodi grožđe': Znakovi koji se nikad ne vraćaju bivšima

U dobru i zlu, evo pet horoskopskih znakova koji se ni u ludilu ne bi se pomirili s bivšim partnerom

profimedia-0097815732.jpg
Foto: Profimedia

Iako zvijezde neke znakove do samog kraja čine potpuno zaluđene sa svojim partnerima, bez sumnje postoji nekoliko ključnih horoskopskih znakova koji se nikad neće vratiti svojim bivšima - čak ni da im platiš.

Image
Teško 'puštaju' stvari

Astro zlopamtila: Znakovi koji mogu oprostiti (ali nikad neće zaboraviti)

Naravno, neki su znakovi potpuno u redu s osjećajima nakon prekida. Na primjer, Vage bi mogle provoditi cijeli dan vagajući za i protiv prije nego što bi u konačnici odlučile ponovno zapaliti stari plamen. Isto tako, Bik - kojim vlada Venera i tvrdoglav je u svojoj ljubavi - bio bi spreman dati još jednom priliku starom partneru. Ali ako se pitaš vraćaju li se Jarci ili Djevice bivšem partneru, odgovor je: Nema teoretske šanse.

Ovi znakovi ne odbacuju bivše partnere jer su ogorčeni, kao što bi neki ljudi mogli pomisliti. Za njih ponavljanje povijesti jednostavno nije njihov stil. Određeni znakovi odnose žele nastaviti dalje, i za njih je povratak bivšem partneru ogroman korak unatrag. Uostalom, prekinuli su s razlogom, zar ne? Pa zašto opet riskirati? U dobru i zlu, evo pet horoskopskih znakova koji bi se pomirili s bivšim partnerom samo kad bi na vrbi rodilo grožđe.

Jarac

Ako ništa drugo, Jarci su poznati kao znak koji ne trpi gluposti, jer učinkovitost je jedna od najvažnijih stvari u njihovom životu. Kako oni to vide, povratak nekome za koga znaju da nije dobar za njih jednostavno bi bilo gubljenje vremena i energije. Kao zemljani znak, Jarac je prizemljen, što znači da ima nula posto vremena za nestabilnost. Bez obzira pokušava li bivši ponovno osvojiti njihovo srce ili samo igra zavodljive igrice preko poruka, dočekat će ga veliko i čvrsto 'NE' od Jarca.

Ovan

"Žestoko" je prva riječ koja nam pada na pamet kad netko spomene Ovna. Kad se Ovan zaljubi, ozbiljno se zaljubi - ali kad jednom uđeš u sukob s Ovnom, pretvori se u Aresa, grčkog boga rata. Jednostavno dolazi do trenutka kada Ovan nije samo zbunjen: već je apsolutno završio s ovom situacijom. Čak i ako je seksualna privlačnost još uvijek prisutna, Ovan se jednostavno ne može pomiriti s bivšim.

Lav

Nije toliko važno zašto je netko prekinuo vezu s Lavom. Bitno je da je ta osoba vjerojatno (gotovo sigurno) malo ili puno povrijedila njihov ego. Jedna od najbolje čuvanih tajni zodijaka je da su Lavovi zapravo ultraosjetljivi, koliko god glasno i neustrašivo zvučali i izgledali. Prekinuti vezu s Lavom znači izdati njihovo povjerenje, a nakon što to učiniš, malo je i ništa što možeš učiniti da ih pokolebaš u svoju korist.

Djevica

Djevica koja odbaci drugu osobu nakon prekida u osnovi je poput presude Vrhovnog suda. Nije važno što dovodi do prekida - važno je da je, u umu Djevice, jednostavno nelogično nastaviti vezu s bivšim. A bilo bi još nelogičnije vratiti se bivšem i truditi se da stvari nekako uspiju.

Škorpion

Ako si ikad bila u sukobu sa Škorpionom, onda znaš da se ovaj znak ne šali. Škorpion ne samo da se neće vratiti bivšem partneru, već će kriviti sebe za prekid. Nije da neće prepoznati tuđe pogreške - zasigurno će ih više puta istaknuti. Ali najviše će se naljutiti na sebe jer nisu prije vidjeli ove fatalne nedostatke u vezi.