Prtljaga iz prošlosti

Zapeli u prošlosti: 3 znaka koja još nisu preboljela posljednju vezu

Pripazi ako je tvoj novi odabranik pripadnik jednih od ovih horoskopskih znakova - jer njegovo je srce vrlo vjerojatno još uvijek zauzeto

profimedia-0528536678.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Prekid ljubavne veze sam po sebi može biti vrlo traumatično iskustvo, osobito ako je odnos trajao duže i ako se u njega puno uložilo. Zapravo, kraj veze nikome nije lak, čak ni onda kad odnos nije dobro funkcionirao.

Image

10 znakova da si napokon (i istinski) preboljela bivšeg

No, nekima je posebno izazovno zaboraviti bivšeg partnera i krenuti dalje. Teško im je nekog novog pustiti u svoj život jer imaju osjećaj kao da ih prošla ljubav i dalje proganja.

Astrolozi tvrde kako su neki horoskopski znakovi skloniji nostalgiji – i kao da jednom nogom uvijek ostaju u prošlosti. Naravno, gotovo je nemoguće prepustiti se novoj ljubavi kad nam je srce još uvijek zauzeto, čak i ako više nema nikakve šanse da se stara ljubav vrati.

Image

Zvijezde upozoravaju kako pripadnici ova tri horoskopska znaka još nisu preboljeli svoju posljednju vezu, bez obzira na to koliko je vremena prošlo od njezina kraja. Možda govore da su slobodni, ali zapravo oni to nisu, zato pripazi ako si se zaljubila u osobu pripadnika jednih od ovih znakova - mogla bi se, u emcionalnom smislu, osjećati kao treći kotač. Evo, dakle, čije srce još nije zacijelilo nakon prekida s bivšim partnerom ili partnericom:

Škorpion

Poznato je kako su Škorpioni vrlo strastveni kad su njihove veze u pitanju. Sve duboko intenzivno proživljavaju – pa tako i prekid. S druge strane, kad se zaljube i odluče na vezu, onda su zaista u potpunosti predani svom partneru ili partnerici. Odani su i jednako očekuju natrag. Osim toga, Škorpioni često s nostalgijom sanjare o bivšim ljubavima, idolizirajući sve ono što je došlo svome kraju. Trebat će im mnogo vremena da zaborave i prebole prošlu vezu pa je sasvim moguće da uplove u novu prije nego što se riješe duhova prošlosti.

Image

Lav

Iako na van djeluje samopouzdano, čak i tašto, Lav prolazi prekid uz mnogo suza, samosažaljenja i litre sladoleda za utjehu, baš kao u romantičnim filmovima. Istina je kako ima velik ego, ali nije ga tako teško povrijediti, a ako je on taj koji je ostavljen to doživljava kao tešku osobnu uvredu. Osobu koja je otišla teško će zaboraviti, bit će to za njih ona ili onaj kojeg ne mogu imati. Zato će često razmišljati o bivšoj ljubavi, analizirajući do u detalje što je trebalo učini drugačije kako bi se spriječio brodolom.

Image

Bik

Bikovi su vrlo tvrdoglavi kad je riječ o ljubavi - jednom kad su nekog odabrali, teško će se okrenuti u drugom smjeru. Ta osoba postaje za njih poput opsesije i gotovo je nemoguće da će u srcu pronaći mjesto za nekog drugog. Ne samo da neće prestati misliti na bivšeg partnera ili partnericu dugo nakon što ta priča završi, nego to neće ni pokušavati. Svjesno će hraniti svoje nade da će se ova ljubav jednom opet vratiti i sve dok u njihov život ne uđe netko doista poseban tko će im poljuljati tlo pod nogama, ništa se u tom smislu neće promijeniti.

Image