Zimska astro prognoza

Zima za pamćenje: Pet znakova koje uskoro očekuju velike životne promjene

Iako se tako ne čini, tek smo neki dan službeno zakoračili u zimu, a gledano s astrološke strane, ovih pet horoskopskih znakova najviše će osjetiti kozmičku promjenu

pexels-photo-6667728.jpeg
Foto: Pexels

Najduža noć u godini, 21. prosinca 2022., iza nas je, a s njom smo ušli u razdoblje zimskog solsticija. Taj dan, odnosno službeni početak zime, ispunjen je s više sati tame nego bilo koji drugi u godini, a ono što najavljuje već je neko vrijeme naša svakodnevica: sezona polumraka i niskih temperatura. 

Kako se sunce pomaknulo u zemljani znak Jarca, a kraj godine sve je bliže, tako svi više razmišljamo o dugoročnim ciljevima, ali i nekako težimo većoj disciplini. Naime, sezona Jarca je fokusirana na itekako aktivno sastavljanje plana za uspjeh.

Image
Što kaže numerologija

Najsretniji brojevi za svaki horoskopski znak u 2023. godini

Tijekom cijele ove godine došlo je do niza poravnanja Saturna u kvadratu s Uranom. U astrologiji, kada su dva planeta u "kvadratu" jedan prema drugom, oni su u sukobu. Saturn vlada strukturom i autoritetom, dok Uran vlada iznenađenjima i potragom za slobodom. 

shimmer fallback

Zbog te kombinacije doći će do vrhunca tijekom ove zime, a Mjesec (koji vlada emocijama) će se izravno suprotstaviti retrogradnom Marsu u Blizancima, što će dovesti do toga da naše emocije budu prilično promjenjive u mjesecima koji dolaze. Ipak, neki horoskopski znakovi intenzivnije će osjetiti razdoblje zime koje je pred nama. U nastavku saznaj o kome je riječ.

Ovan

Za ljude rođene pod znakom Ovna, ova zima je savršeno vrijeme da preispitaju svoj tvrdoglavi pristup situacijama. Ovi ambiciozni vatreni znak zodijaka, uvijek je u potrazi za svojim sljedećim pothvatom, a upravo u ovom periodu osjećat će se opremljen potrebnim alatima za ostvarivanje svojih velikih poslovnih ciljeva na početku 2023. godine. A kako se kraj godine sve više bliži, Ovnovi bi se također mogli osjećati još energičnije nego inače

shimmer fallback

Rak

Ovaj vodeni znak sklon je voditi se isključivo emocijama, ali ova zimska sezona poziva ih da stvari sagledaju iz druge perspektive. Bilo da je u pitanju sudjelovanje u više društvenih aktivnosti ili razgovor s partnerom o budućim zajedničkim planovima, u što god požele investirati svoju energiju ova im sezona obećava puno. Pitanje je samo kako će djelovati. Pamet u glavu!

shimmer fallback

Vaga

Budući da Vage druge ljude stavljaju kao prioritet, taj se fokus dolaskom zime pomiče na dinamiku unutar obitelji. Sunce će proći kroz vašu četvrtu kuću doma i obitelji 21. i 22. prosinca, uvodeći službeni početak zimskog solsticija. Nije važno radi li se o planiranju putovanja ili potrazi za novim poslom, ono što je sigurno je da će ovo doba godine sigurno biti itekako produktivno za šarmantne Vage.

shimmer fallback

Strijelac

Za Strijelce će ova zima biti vrijeme za akciju. Ako već neko vrijeme maštaš o nečemu, nemoj samo sjediti i čekati da ti netko drugi pruži ono što želiš. Sada je pravo vrijeme kada možeš učiniti nešto za sebe. Ako primjerice, smatraš da zaslužuješ unapređenje na poslu, ovaj period je idealan za razgovor sa šefom.

shimmer fallback

Jarac

Osobe rođene u znaku Jarca doista će biti u svom elementu kad nastupi zimsko razdoblje, odnosno bit će potpuno spremne za sve zadatke koji im se nađu na putu. Njima je uspjeh prioritet, a kako se njihova rođendanska sezona bude približavala svom kraju, bit će nestrpljivi da ostvare svoje zacrtane ciljeve.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.