S njima nema zafrkancije

U ovim se horoskopskim znakovima kriju najstrože majke?

Žene rođene u ovim horoskopskim znakovima vole red i disciplinu i prilično su stroge kad je u pitanju odgoj njihove djece

profimedia.jpeg
Foto: Profimedia.hr

Poznato je kako nam astrologija može otkriti puno toga o našim karakternim osobinama i ponašajnim obrascima, a utječe i na naše odnose.

Image
Samotni i neovisni

'Vukovi samotnjaci': Ovi horoskopski znakovi uživaju u samoći radije nego u društvu

Kad je riječ o majčinstvu, svaka žena ima jedinstven pristup roditeljstvu i čini ono što misli da je najbolje za njezino dijete, no astrolozi ističu da stil odgoja uvelike može ovisiti i o horoskopskom znaku u kojem smo rođene.  Tako su neki horoskopski znakovi liberalniji po pitanju odgoja svoje djece, a neki pak su puno stroži.    

Prema astrologiji, žene rođene u ovim horoskopskim znakovima su najstrože majke:

Jarac

Žene rođene u ovom znaku prilično su odlučne i čvrste kad su u pitanju roditeljstvo i pravila koja bi njihova djeca trebala slijediti. Jarčice su jako ambiciozne te vole red i disciplinu, a to isto očekuju i od vlastite djece. Praktične su, stroge i poznate po svojoj racionalnoj prirodi. S vremena na vrijeme mogu djelovati čak i pomalo bezosjećajno, što ih čini najstrožim mamama od svih horoskopskih znakova.

Bik

Pripadnice ovog znaka drugima mogu djelovati hladnokrvno i previše opušteno kad su u pitanju njihova djeca, no to baš i nije tako. Majke Bikovi su tvrdoglave, prizemljene i imaju visoko usađene moralne vrijednosti i pravila koje žele prenijeti i na svoju djecu. Ako se pravila krše, onda na vidjelo izlazi njihova strogoća.

Image
Foto: Pexels

Djevica

Najpoznatiji perfekcionisti zodijaka uvijek malo previsoko postavljaju svoje ljestvice, a takvi su i kad je u pitanju odgoj njihove djece. Žene rođene u znaku Djevice prilično su stroge mame, teže savršenstvu i žele da njihovo dijete bude odraz toga. Jako su pedantne i organizirane, čak i kad je riječ o roditeljstvu. Prema svojoj djeci su prilično zaštitnički nastrojene i vole kada sve funkcionira po njihovom rasporedu.

POGLEDAJ VIDEO: KAKO NEGATIVAN SAMOGOVOR UTJEČE NA DIJETE?