Jednom, dva... sedam puta?

Koliko puta tjedno: Koji znakovi žele najviše akcije, a koje često 'boli glava'?

Jesi li u vezi sa znakom koji želi puno više ili značajno manje seksa od tebe? Ovo svakako trebaš provjeriti, jer je upravo učestalost seksa nerijetko uzrok svađa i nesporazuma među partnerima

pexels-rachel-claire-4992586.jpg
Foto: Pexels

Jasno, nemamo svi jednaku razinu libida. Koliki nam je seksualni apetiti ovisi o našem karakteru, ali i o nizu drugih faktora. To je i nešto što se mijenja tijekom života, pa tako nabrijani adolescenti koje "lupaju" hormoni imaju drugačije potrebe od osoba koje su dostigle zrele godine. Isto tako, u nekim životnim situacijama kao što su trudnoća, bolest, stres radi posla ili filancijske brige, želja za akcijom ispod plahta može značajno- pasti.

Image
Njihovim partnerima nije lako

Bolje im je kad su solo: Ovi horoskopski znakovi su užasni u vezama

Stručnjaci kažu da je ženski libido tijekom života generalno stabilniji, dok kod muškarca on najčešće polako pada kako postaju stariji. Osim toga, postoje i razni poremećaji pa neke osobe uopće nemaju potrebu za seksom, a neki su ovisnici koji se ne osjećaju zadovoljeno ni nakon višesatnih akcija svakog dana, a ni nakon deseterostrukih orgazama. No, što nam otkrivaju zvijezde? Koji su znakovi nezasitni, a koji bi radije samo maženje uz film?

Ovan - igre bez granica

Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku seks hoće često i redovito. A to bi bilo, u prosjeku, svaka dva dana. Ovan je tipični vatreni znak koji ima jak libido. Zna što želi, ne voli moljakati i čekati. Jednako kako ne propušta svoj trening u teretani, ne propušta ni "trening" u krevetu. Najsretniji je s partnerom koji je poput njega - a svoje potrebe neće ostaviti nezadovoljene, ovako ili onako. Ako mu se čini da niste podudarni po pitanju zabave za odrasle, lako je moguće da će svoju sreću potražiti u tuđem krevetu.

Bik - klopa, seks pa klopa

Najizdržljiviji znak horoskopa- Bik je idealan za maratone u krevetu. Što se njega tiče, zabava može trajati i cijeli vikend - pod uvjetom da si osigurala dostavu hrane, naravno. S druge strane, Bik je lojalan i strpljiv pa će čekati koliko je potrebno ako ti trenutačno nisi u pravom raspoloženju. Njemu se nigdje ne žuri.

Image
Foto: Unsplash

Promjenjivi i neuhvatljivi Blizanci

Biti u vezi s osobom u znaku Blizanaca ponekad se množe činiti kao vožnja na rollercoasteru. Jedan dan žele jedno, drugi dan drugo, treći ni sami ne znaju što žele. Takav je otprilike i njihov libido, promjenjiv kao vrijeme u ožujku. Ako ih uhvati aseksualna faza, bez akcije mogu izdržati tjednima - pa i mjesecima. Seks samo radi seksa im ne treba - treba im dobar (i nadasve strpljiv) partner s kojim će onda rado redovito voditi ljubav.

Image
Foto: Pixabay

Romantični rak neće te pustiti ma miru

Nježnom raku intima je jako važna. Voli se dugo maziti, voli tople zagrljaje i filmske, strastvene poljupce. Najradije bi svaki dan sate proveo u krevetu s tobom. Ne vole površni seks - ono što raku najviše treba je osjetiti jedinstvo i duboku povezanost s partnerom. Zato trebaš znati, kada jednom uskočiš u krevet s rakom nećeš tako brzo izaći - pa radije unaprijed javi prijateljicama da se ne zabrinu što ne odgovaraš na poruke.

Je li Lav zaista i Lav u krevetu?

I dok u životinjskom svijetu lav u vrijeme parenja može puno i često - čak i do 40 puta dnevno, osobe rođene u ovom znaku nisu baš takvi rekorderi. Lavovi doduše jesu topli i strastveni te su majstori zavođenja, ali višesatni noćne akcije nisu im po volji. Jednom tjedno Lavu je sasvim dovoljno. Treba se i naspavati.

Image

Opravdava li Djevica svoj naziv?

Pa i ne baš. Djevice jesu pravi zemljani znakovi, uredni, marljivi i disciplinirani, a točno je da imaju prilično pun dnevni raspored pa im je često teško naći vremena za zabavu u dvoje. Ipak, Djevice su i ambiciozne i vole se potvrđivati pa osjećaju zadovoljstvo kad to dobivaju i od svojeg partnera. Stoga će jednom do dva put tjedno ipak osloboditi termin u svom gustom rasporedu i tada možeš biti sigurna da će dati sve od sebe kako bi njihov performance pamtila još danima.

Vaga - uvijek u zlatnoj sredini

Ni previše ni premalo - tri puta tjedno za Vagu je idealno. No,seks s osobama u ovom znaku nikada nije dosadan jer su šarmantne Vage prave kokete. Osim toga, imaju dara za umjetnost i oko za estetiku pa znaju što odjenuti kako bi bile još privlačnije.

Image

Škorpion - najveći zavodnik horoskopa

Svi već znamo da su tajanstveni Škorpioni daleko najerotičniji parteri. U to si se mogla uvjeriti i sama ako si ikad zapela za oko nekom pripadniku ovog uzbudljivog znaka. Samouvjereni su i nevjerojatno, gotovo magično privlačni. Dakako, potpuno su ludi za seksom - kad pronađu idealnu drugu polovicu, najradije danima ne bi izlazili iz vruće postelje. Ili iz tuša. Ili s perilice za rublje - kod Škorpiona su otvorene sve opcije i možeš očekivati ispunjene svojih najskrivenijih fantazija. Čak i tijekom radnog dana Škorpioni često maštaju o seksualnim igricama i svemu onome s čim će te uvečer iznenaditi. Koliko puta tjedno? Ako pitaš Škorpiona, dan bez seksa je potraćeni dan.

Strijelac igra svoju igru

Po pitanju seksa, vatreni znak Strijelac ide na sve ili ništa- neke je dane jako raspoložen i tada jedino o čemu može misliti jest to koja će biti vaša iduća poza. Druge dane, glava mu je zaokupirana nečim drugim i tada možeš zaboraviti na bilo kakvu akciju, čak i ako se pred njim prešetavaš gola.

Image
Foto: Pixabay

Jarac nije za akciju? Pogrešno!

Osobe u znaku Jarca radišne su, odgovorne i produktivne. Posao im je prioritet i nisu fleksibilne što se tiče promjene dnevnog rasporeda - brzinski seks između dva poslovna sastanka nije nešto što bi zapalilo jednog Jarca. No, iako su orijentirani na rješavanje zadataka i ispunjavanje obaveza, jarci zapravo nisu hladni i dosadni kakvim ih se često smatra. Da, seks im nije najvažniji, ali u slobodne dane ovaj će rogonja rado nadoknaditi sve propušteno. Zato je vrijeme godišnjeg odmora vrijeme kad jarac stupa na pozornicu: pokazuje kako je u krevetu zapravo i više nego solidan ljubavnik. Naime, jarac ne odustaje dok ne dođe do vrhunca - kako svojeg, tako i tvojeg.

Ti čudnjikavi Vodenjaci

Ponekad ih je zaista teško razumjeti - Vodenjaci žive u svom svijetu u kojem često baš i nema mjesta ni za koga drugog. Slično je i s njihovim krevetom - jednom tjedno Vodenjaku je uvrh glave. Ako si se našla u vezi s Vodenjakom, daj mu vremena. Ono što mu treba je da se polako i postepeno upoznate i povežete. Vodenjak nije za površne odnose - što znači da će seks možda biti rjeđi nego što bi htjela, ali možeš biti sigurna da će biti vrijedan čekanja.

Ribe su prilagodljivi i ljubavnici i čitaju te kao otvorenu knjigu

Ovaj tipični vodeni znak vrlo je senzualne prirode, ali ponekad malčice preosjetljiv. S druge strane, Ribice su kreativne i posjeduju dobro razvijenu intuiciju, što im omoućava da spretno plivaju u ljubavnim vodama. Drugačije su, zabavne i mogu nevjerojatno dobro osjetiti partnerove želje. Ako si ona prava, Riba će rado s tobom uroniti u vrtlog strasti koji će vas oboje potpuno obuzeti.

Image
Foto: Pixabay