Njihovim partnerima nije lako

Bolje im je kad su solo: Ovi horoskopski znakovi su užasni u vezama

Ovih 5 horoskopskih znakova jednostavno nisu dobri partneri, točnije užasni su u vezama. Njihova tvrdoglavost ili želja za slobodom često im može uništiti čak i one najbolje odnose

kinga-cichewicz-WENTRcpFYM8-unsplash.jpeg
Foto: Unsplash

Svi znamo da je u odnos s partnerom potrebno uložiti jako puno truda da bi on bio održiv i uspješan na duge staze. Ponekad čak i oni najskladniji parovi mogu naići na probleme i prepreke i činjenica je da neće svaki odnos imati 'sretan kraj' o kojem svi maštamo.

Image
Jesu li i tebe prevarili?

Izgled vara: Horoskopski znakovi koji izgledaju kao nevinašca - ali nisu

Ponekad osobe u vezi nisu dovoljno kompatibilne ili im se nakon nekog vremena životni ciljevi i prioriteti počinju previše razlikovati pa je to uzrok prekida. No i karakterne osobine pojedinca utječu na to kako ćemo se ponašati u odnosima. Netko je spreman obvezati se samo jednoj osobi za čitav život, a netko pak više voli slobodu i mogućnost izbora.

Astrologija uvijek nudi zanimljiva objašnjenja za sve pa tako i za ljubavne odnose. Čini se da su pojedini horoskopski znakovi u vezama užasniji od ostalih pa nekako uvijek uspiju 'zeznuti' stvar. Iako to nužno ne znači da svi oni koji pripadaju nekom od ovih horoskopskih znakova ne mogu biti u dugoročnim vezama, oni u usporedbi s ostalima trebaju uložiti puno više truda da bi im odnos bio uspješan i zdrav.

U nastavku otkrivamo pet horoskopskih znakova kojima baš i ne ide najbolje kad je riječ o ljubavnim odnosima.

Blizanci

Slobodoumnim Blizancima teško je biti u stabilnoj vezi jer vole često mijenjati mišljenje. Zaljube se u jednu osobu, a onda ubrzo upoznaju nekog drugog tko im je zaintrigirao um... Uz takav dinamičan karakter, teško je održavati odnos.  Osim toga, ne vole se vezati jer im njihova sloboda znači sve. Čak i kada upoznaju onog pravog i skrase se u vezi ili braku, njihova žudnja za slobodom i neistraženim avanturama i dalje titra u njima.

Image
Foto: Pexels

Strijelac

Strijelčevi na početku veze mogu biti super zabavni, no kada odnos dođe u onu malo ozbiljniju fazu, oni se preplaše. Boje se vezati jer znaju da će to utjecati na njihovu neovisnost koju toliko vole. Ne žele imati dosadan život i teško im je odreći se stvari u kojima uživaju samo za dobrobit odnosa.

Image
Foto: Pexels

Ovan

Temperamentni Ovnovi ne vole popuštati i često nisu spremni na kompromis, a takvo ponašanje negativno utječe na odnos. Vrlo lako pobjesne ako nešto nije baš onako kako su oni to zamislili. Iako su zabavni i imaju avanturistički duh, (pre)često gube živce i kontrolu nad samim sobom u trenucima bijesa. Često partneru govore teške riječi radi kojih poslije, kada se ohlade, požale, no tada je već kasno. Emotivni su i impulzivni u isto vrijeme. Radi toga, teško im je održavati veze.

Image
Foto: Unsplash

Bik

Odlučni i tvrdoglavi Bikovi čvrsto stoje iza svojih riječi i odluka i teško ih je natjerati da se predomisle, čak i ako je netko drugi u pravu. Ne popuštaju i nisu spremni na kompromis te će radije prekinuti odnos nego se složiti s drugačijim mišljenjem. Teško je biti u vezi s nekim tko smatra da je uvijek u pravu. Njihova tvrdoglavost često im donosi više štete nego koristi, osobito kad su u pitanju odnosi.

Image
Foto: Pexels

Ribe

Sanjive Ribe vole živjeti u svom svijetu, a često su sklone i autodestruktivnim mislima. Ponekad radi takve pomalo nestabilne osobnosti osobe rođene u ovom horoskopskom znaku mogu u svojoj glavi stvoriti ideju o tome da nisu zaslužile biti u sretnoj vezi. Kada se to dogodi, započinje ciklus sabotaže koji najčešće uništava njihov odnos s partnerom. Njihove česte emotivne krize mogu dosaditi partneru.

Image
Foto: Pexels