Novo astrološko razdoblje

23.3.2023. krije moćno značenje - evo što donosi svakom horoskopskom znaku

S današnjim datumom Pluton ulazi u Vodenjaka, a budući da će ovaj tranzit trajati sve do 2043. godine - pred svakim horoskopskim znakom nalazi se razdoblje velikih životnih promjena

334555759_927695041904498_6733911491663882426_n.png

Osim što je 23.3.2023. zrcalni datum i samim time krije posebno značenje u numerologiji, današnji datum obilježen je i jednim jako rijetkim astrološkim događajem - Pluton ulazi u horoskopski znak Vodenjaka, a upravo to označava početak novog astrološkog razdoblja.

Ovaj tranzit posljednji put se dogodio u davnom 18. stoljeću, a sada će ostati u Vodenjaku sve do 2043. godine, stoga se zaista radi o važnom astrološkom događaju.

Image
Vladavina broja 7

Numerologija za 2023.: Evo što ti donosi godina koja je pred nama

Što se tiče numerologije, 2323 predstavlja anđeoski broj te predstavlja znak sudbine ili svrhe u životu. Upravo nas ovaj broj podsjeća da trebamo pronaći zlatnu sredinu u životu. Motivira nas da 'guramo' prema naprijed sa samopouzdanjem, ali i da istovremeno ostanemo svjesni potencijalnih izazova i problema na tom putu.

Upravo zato, današnji datum ovdje je da nas podsjeti da sve ide po planu, bez obzira što nam se trenutno možda ne čini tako. Sve što mi trebamo je hrabro nastaviti dalje, riskirati i djelovati te ne dopustiti negativnim ljudima i stvarima da nam odvrate pažnju ili na bilo koji način umanje ono što volimo i želimo, čemu se nadamo i težimo.

A što novo astrološko razdoblje donosi svakom horoskopskom znaku, otkrij u nastavku.

Ovan

Novi hobiji i snovi koje imaš odredit će tvoj put u nadolazećim godinama ovog velikog tranzita. Sada je vrijeme kad se trebaš više fokusirati na financije, sigurnost i ugodu, stoga iskoristi ovo razdoblje najbolje što možeš - počevši već od danas.

Image

Bik

Današnji datum i početak tranzita Plutona u Vodenjaka za tebe označava i početak promjene u karijeri. Sljedećih mjeseci promijenit ćeš poziciju na poslu ili čak cijelu profesiju. Ipak, neka ti današnji datum bude podsjetnik da pridaješ pažnju svojim osjećajima i da više brineš o samoj sebi.

Image

Blizanci

Zvijezde ti donose putovanje koje će promijeniti cijeli tvoj život. Naime, s današnjim datumom tvoj način razmišljanja mogao bi se drastično promijeniti tijekom sljedećih godina. Ono što zaista trebaš i za čime nesvjesno žudiš je više vremena provedenog same sa sobom i svojim mislima.

Image

Rak

U nadolazećim godinama, tvoj znak uspostavit će potpuno novi odnos prema novcu i moći. Budi spremna na ove promjene. U međuvremenu, pronađi vremena za prijatelje i hobije koje si zapostavila.

Image

Lav

Tvoj odnos s bližnjima s današnjim datumom ulazi u ozbiljnu transformaciju. Ako si u vezi ili braku, vaš će se odnos ili neočekivano produbiti ili nenadano završiti. U svakom slučaju, nemoj zaboraviti pridavati više pažnje malim stvarima i detaljima.

Image

Djevica

Tvoja svakodnevna rutina i okruženje uskoro će proći kroz ogromne promjene. U nadolazećim godinama iskoristi ove promjene da se riješiš neželjenih navika i toksičnih odnosa.

Image

Vaga

Ulaziš u razdoblje transformacije u svom osobnom životu, posebno kad je riječ o kreativnim pothvatima. Također, fokusiraj se na financije, reorganiziraj svoje račune i počni više voditi računa o štednji.

Image

Škorpion

I Škorpione čeka velika promjena na osobnom planu - od obitelji, doma i intimnih odnosa. Napokon se možeš ponovno povezati s prošlosti i pustiti je da ostane tamo gdje joj je mjesto. Počni gledati prema naprijed i ne osvrći se. Nije vrijedno.

Image

Strijelac

Već neko vrijeme prolaziš kroz promjene na osobnom planu, a sada će ove promjene utjecati i na način na koji razmišljaš i izražavaš misli. Također, okruženje u kojem živiš proći će kroz značajne promjene, a budućnost ti donosi bolji fokus, ali i veću produktivnost.

Image

Jarac

Budi spremna ozbiljno promisliti o svom pristupu prema izobilju i sigurnosti na osobnom planu. Pred tobom je veliki kreativni pothvat koji ima mogućnost promijeniti tvoj smjer u životu. Sve što trebaš je više riskirati.

Image

Vodenjak

Plutonov tranzit u tvoj znak donosi ti životne promjene. Napokon ćeš se okuražiti pustiti prošlost i stare načine razmišljanja te početi razmišljati o sebi, onom što te ispunjava i čini te sretnom. Osvijestit ćeš da imaš samo jedan život i u skladu s tim ćeš početi djelovati. Neke stvari na početku će možda izgledati i zvučati zastrašujuće, ali na kraju biti potpuno oslobađajuće.

Image

Ribe

Počet ćeš više slušati svoj unutarnji glas. S današnjim datumom i ulaskom Plutona u znak Vodenjaka duhovnost će postati jedna od važnijih tema u tvom životu. Budi spremna na duboke unutarnje promjene i otvoreniju komunikaciju - kako sama sa sobom, tako i s drugima.

Image