Razlog za slavlje

Za ova 3 horoskopska znaka 2022. će biti godina za pamćenje

Možda to još nisi osjetila zbog depresivnog siječnja, ali ako si pripadnica jednog od ovih znakova - 2022. će biti tvoja godina

profimedia-0340502172.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Bez obzira na to što se još nismo riješili korona virusa (iako smo se tomu nadali), za neke će 2022. donijeti ugodna iznenađenja, nove projekte, povišice, svježe ljubavi, prinove, novčane dobitke i lijepe trenutke. S druge strane, ima i onih, tvrde zvijezde, koji će ovu godinu željeti samo što prije zaboraviti. Kako god bilo, dobro je unaprijed imati barem neke smjernice kako bismo se mogli što bolje pripremiti na ono što nas čeka - bio to put posut ružama ili trnjem.

Image

No, astrolozi su posebno izdvojili 3 horoskopska znaka kojima će u tek započetoj godini teći med i mlijeko. Čak i ako se to još nije počelo događati, pripadnici ova 3 znaka mogu se veseliti godini za pamćenje - možemo slobodno reći, naj godini do sada. Evo kojim znakovima pomalo zavidimo (ali se i radujemo zbog njih):

Rak

Ova će godina biti prilika za Raka da izađe iz svoje kućice i prestane se skrivati - te da zasluženo dobije svoj komad kolača. Na osobe rođene u ovom znaku pozitivno će utjecati planeti Jupiter i Neptun u Ribama, ali i Pluton koji će biti u Jarcu. Ovaj magični planet uči nas kako kroz naporan i predan rad rasti na svom duhovnom putu. Za Raka vrijeme teškog rada na sebi dolazi svome kraju te je vrijeme da krene 'u svijet' kao poboljšana verzija sebe. Vrlo uzbudljivo!

Image

Vaga

Za sretnice Vage 2022. će biti jedna od najboljih godina u životu. Moto 2022. bit će im 'otpusti'. Vage su spremne otpustiti stare, loše navike, toksične ljude i situacije koje su im oduzimale moć u prethodnoj godini. Upravo će se ove godine za osobe rođene u znaku Vage roditi velika prilika za započinjane jednog novog života, onakvog o kakvom su oduvijek sanjale. Sve što Vagi treba za uspjeh i pobjedu već je u njoj, zvijezde će joj pružiti punu podršku, a jedino na što treba pripaziti jest da velike korake ne poduzima u vrijeme kad su planeti retrogradni.

Image

Ribe

Možda na škrge, ali Ribe će u 2022. napokon prodisati! Ovo će biti jedna fenomenalna godina za Ribe. Zvijezde će se posložiti u njihovu korist, bit će mnogo manje razloga za frustracije, a mnogo više energije za društveni život i karijeru. Da, upravo će u ovim vodama Ribice najvještije plivati. Posebno će dobro na Ribe utjecati dva planeta. Jupiter je već u ovom znaku i zadržat će s ovdje sve do 10. svibnja, a zatim će opet biti u Ribama od kraja listopada do prosinca. Donijet će im sreću i snagu, a na intuiciju i duhovni aspekt povoljno će utjecati Neptun, koji je i inače vladar Riba. Osobe rođene u ovom vodenom znaku trebaju iskoristiti utjecaj Neptuna kako bi otkrile tko su zapravo i oslobodile se onoga što svijet od njih očekuje. Izvrstan osjećaj!

Image