Mjesec ljubavi

Valentinovo će za ova 4 horoskopska znaka biti 'jako vruće'

Između punog Mjeseca u veljači i konjunkcije Venere i Marsa, vrijeme oko Valentinova bit će puno uzbuđenja posebno za ova četiri znaka

profimedia-0231068777.jpg
Foto: Profimedia.hr

Astrologija kaže da će ovoj mjesec ljubavi biti vrlo poseban. Valentinovo i pun Mjesec (16. veljače) potaknut će velike količine strasti i snažno usklađivanje. Svi horoskopski znakovi dobit će priliku za pokazivanje snažnih emocija u vezama, ali će i ovo biti prilika za nove početke. No, ako si jedan od ova četiri znaka, Valentinovo i pun Mjesec, dat će ti još veće prilike za strastvene početke i izražavanje emocija. Pripremi se za velike osjećaje, zavođenje i nove početke.

Image
Umjetnost na tvojoj koži

Razmišljaš o tetovaži? Evo koja je najbolja tetovaža za svaki horoskopski znak

Također, događaju se i neka velika neslaganja između stalnih planeta ljubavi i seksa u astrologiji, što će uvesti nove cikluse kada su u pitanju odnosi i strast. Romantični planet Venera i planet Mars (seks) bit će usklađeni u praktičnim i zemljanom znaku Jarca, što poziva sve znakove zodijaka da resetiraju svoje ljubavne živote i više se usredotoče na stabilnost, osjećanje i trajanje. Merkur kao planet komunikacije također će završiti svoj boravak u Jarcu na Valentinovo, a to bi moglo stvoriti osjećaj hitnosti u izražavanju ili dijeljenju tajne s ljubavnicima, pogotovo jer je prvi retrogradni Merkur u godini iza nas.

shimmer fallback

Između punog Mjeseca u veljači i konjunkcije Venere i Marsa, vrijeme oko Valentinova bit će puno uzbuđenja za ova četiri znaka.

Ovan

Kada se pripadnici ovog znaka probude na Valentinovo mjesec će već osvijetliti njihovu romantičnu petu kuću. Što znači da je vrijeme da prihvatiš svu energiju ovog dana i počneš zavoditi ako si slobodna. Ovo je jako sretan dan za izlaske. No, ako si u ljubavnoj vezi pronađi neke zabavne načine da uneseš više strasti u vezu. Osim toga, uz snažnu konjunkciju Venere i Marsa koja se događa možda ćeš otkriti nove prilike u karijeri. Iskoristi čaroliju i energiju ovog dana za poslovne i privatne uspjehe.

shimmer fallback

Lav

Pripremi se za velike emocije na Dan zaljubljenih! Mjesec će ući u tvoj znak rano ujutro 14. veljače, a dan će biti energičan i tako dalje ide prema snažnom punom Mjesecu koji dostiže vrhunac samo dva dana kasnije. Sve ove emocije možda bi mogle stvoriti problem oko izražavanja. U međuvremenu, sunce u Vodenjaku osvjetljava područje partnerstava na karti, tako da je vibracija ovog punog Mjeseca pronalaženje načina da se autentičnije ostvariš u odnosima i uravnotežiš svoje potrebe.

shimmer fallback

Jarac

Oo la la, Jarac! Venera i Mars službeno se ljube u ovom znaku na Valentinovo, a ovo je jako seksi kombinacija za iskazivanje ljubavi. Iskoristi ovaj priljev strastvene energije i usredotoči se na romantične želje, kreativne projekte ili neke osobne ciljeve. U međuvremenu, nadolazeći puni Mjesec pogodit će jedan od najintimnijih dijelova tvoje karte, stoga se nemoj bojati duboko ući u svoje osjećaje i pokazati ranjivu stranu.

shimmer fallback

Vodenjak

Vodenjaci nisu toliko poznati po romantici, ali ovo Valentinovo će biti drukčije jer će staviti fokus na ljubav i romantiku. Predstojeći puni Mjesec osvjetljava područje partnerstva u ovom znaku zbog čega ćeš lako izraziti svoje osjećaje i otpustiti obrasce koje su te do sada ograničavali. Pronađi kreativne načine da pokažeš svom partneru tko si ili isplaniraj fantastičan izlazak kako bi ga dovela u svoj svijet. Sasvim je u redu s vremena na vrijeme pokazati svoju sentimentalnu stranu!

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.