Iskoristi priliku

Za ova tri horoskopska znaka tjedan će biti pun dobrih vijesti

Ako si rođena u jednom od tri horoskopska znaka o kojima danas pišemo, iskoristi tjedan za ono što čini život bogatijim - prijateljstvo i ljubav

pexels-hassan-ouajbir-1535244.jpg
Foto: Pexels

S Mjesecom u Biku tri horoskopska znaka mogla bi imati tjedan za pamćenje, u pozitivnom smislu. Osobito kada je riječ o ljubavi. Romantične veze bit će im stabilne sve dok Venera vlada Bikom. Ako si slobodna, velika je vjerojatnost da ćeš biti teško pogođena Amorovom strelicom, a ako si zauzeta, produbit ćeš odnos sa svojim partnerom, no ne samo to. Osim što ćeš se zaljubiti u nekoga, zaljubit ćeš se, konačno, i u sebe.

Image
Imaju visoke zahtjeve

Teško im je udovoljiti: Ovo su najizbirljiviji horoskopski znakovi

shimmer fallback

Također, ovog ćeš tjedna biti talentirana za govor. Zvijezde su tako posložene da ćeš moći pričati što god hoćeš, a da se druga strana ne naljuti. Osjećat ćeš se opušteno i dobro u svojoj koži, ali i s drugima. Može li bolje?

U nastavku pročitaj koji to horoskopski znakovi s pravom mogu imati velika očekivanja od tjedna u koji smo ušli.

Bik

Ako si u vezi, vjerojatno ste ti i partner odlučili podići je na višu razinu i dobro ste odlučili. Sve što ste uložili u vezu, ovog bi se tjedna trebalo isplatiti. Pred njim možeš biti iskrena i zbog toga se osjećaš sjajno, a i on pred tobom. Komunikacija vam je odlična i spremni ste na velike korake. Osjećaš se dobro i u odnosu sa sobom. Zadovoljna si.

shimmer fallback

Vaga

Ovaj tjedan izgleda odlično za Vage, ako mogu maknuti fokus sa svojih financijskih problema. Naime, sada je vrijeme za druženje sa svojima bližnjima. Okružena si sjajnim ljudima, s puno njih koji te vole. Posveti im svoje vrijeme. Idući tjedan ćeš razmišljati o novcima. Ako sada uložiš energiju u odnose, stostruko će ti se vratiti.

shimmer fallback

Strijelac

Zvijezde su tako poredane da će ti odvezati jezik. Govorit ćeš više no inače i imati potrebu iskazati verbalno svoje osjećaje. Štoviše, bit ćeš dovoljno hrabra i rječita da mu konačno kažeš da ga voliš. Ovi novi i za tebe začuđujući izljevi ljubavi otvorit će ti neslućene mogućnosti. Imaj na umu da imaš toliko toga za dati drugima. Tvoje riječi neće samo djelovati dobro za tebe, već će duboko utješiti nekoga do koga ti je stalo.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.