Horoskop u studenom

Ovaj mjesec bit će težak za tri horoskopska znaka - izdržite!

Kraj godine ponekad može biti depresivno doba, a za ova tri horoskopska znaka studeni će biti posebno težak

horoskop-studeni.jpg
Foto: Pexels

Studeni je jedan od onih mjeseci u kojima bez obzira na to što radimo, još uvijek se ne možemo otarasiti osjećaja da će uskoro zavladati tama. Studeni predstavlja kraj godine, završetke i mračne tišine. Ono što pojačava naše ponekad mračnije misli je Sunce u Škorpionu, zbog čega sve izgleda gore nego što jest, a za tri horoskopska znaka koji će imati težak mjesec u studenom 2021., ovo je depresivno godišnje doba, bez obzira na klimu u kojoj žive.

Image
Znaš li koji si znak?

Kineski horoskop za studeni - tvoj sretan mjesec ili pak ne?

Tamni mladi Mjesec visi nad četvrtom kućom i mami nas da se prepustimo negativnom razmišljanju, dok pun Mjesec u Biku može potaknuti našu neurotičnu stranu. Ovo su opasna vremena za ljude koji sumnjaju u sebe, a za one koji već vide čašu kao polupraznu, čaša se može smatrati razbijenom. Ovo je sezona za povlačenje i introspekciju, a ovim horoskopskim znakovima bit će najteže - evo što ih sve čeka.

Ovan

Pun Mjesec, koji je također pomrčina Mjeseca, učinit će da se Ovnovi osjećaju neuspješno, jer će sami sebe suditi tako oštro da će im to biti gotovo smiješno. Za nekoga tko misli na sebe onoliko koliko Ovnovi inače misle, bit će jako strogi prema sebi do sredine mjeseca. Oni imaju tendenciju da polariziraju svoje osjećaje, a ovaj mjesec će morati slomiti vlastitu Richterovu ljestvicu. Sve što mogu vidjeti je kako su pogriješili ili kako nisu ispunili ova ili ona očekivanja ili obećanja. Zato je važno da nastave vjerovati u sebe - Ovan je bog rata i ne smije vjerovati da je manje moćan nego što to zaista jest.

shimmer fallback

Lav

Lavovi će možda doživjeti neko ružno ponašanje, zahvaljujući Suncu Škorpionu i njegovom utjecaju na određene ljude u njihovom životu. Nije problem u njihovom ponašanju, jer daju sve od sebe, ali oni nisu odgovorni za ponašanje drugih i zbog svog velikodušnog sjaja bit će meta neprijateljstva za druge koji će biti ljubomorni. Ovog mjeseca, Lavovi moraju ostati vjerni sebi i ne dopustiti drugima da ih uvuku u svoj osobni pakao. Kad više ne bude zabavno, izgubit će interes, a u studenom će doživjeti mnoge situacije koje su toliko daleko od zabave da će jedva čekati prosinac.

shimmer fallback

Jarac

Kako se godina bliži kraju, Jarac broji svoje gubitke i neuspjehe. Jarčevi su veliki perfekcionisti, a nedovršenost je srž onoga što Jarac prezire i u poslu želi savršenstvo. Merkur u Vagi možda će im lagati o nečemu s čime se radije ne bi suočili – a ideja laganja im je toliki teret da će u njima izazvati samo tugu. Općenito, cijeli kraj godine za njih je jako depresivan - bit će ispunjeni sjećanjima na one koje su izgubili i svim dobrim trenucima koje su podijelili s tim ljudima.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.