Znaš li koji si znak?

Kineski horoskop za studeni - tvoj sretan mjesec ili pak ne?

Kineski horoskop otkrit će ti kakve ćeš biti sreće ovog mjeseca u ljubavi te što možeš očekivati na radnom mjestu- je li studeni tvoj sretni mjesec ili je najbolje da uopće ne izlaziš iz kreveta?

zhang-kaiyv-3ue_SzbuAIA-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Lišće, kiša i tama- stigla je jesen radi čega nisu svi znakovi oduševljeni. S druge strane, nekima je ovo godišnje doba baš po volji, a jednom će znaku studeni čak biti mjesec sreće.

Image
Tajne iz davnina

Drevni keltski horoskop: saznaj koje je stablo tvoje duše i što otkriva o tebi


Neki će znakovi tjedne koji su pred nama obilježiti novim projektima, unaprjeđenjima i poslovnim uspjesima, dok će drugi dane provoditi pod toplom dekicom s partnerom. Ima i onih koji će morati malo 'stegnuti remen' i pripaziti na troškove, a drugima se preporučuje napokon se učlaniti u teretanu.

shimmer fallback

Pogledaj u blisku budućnost i saznaj što te očekuje u ovom mjesecu u koji smo tek uplovili. Pronađi svoj znak kineskog horoskopa prema godini svog rođenja - unesi podatke u kalkulator i otkrij koja te životinnja predstavlja.

Zec

Nemoj dozvoliti da ti tmurno vrijeme pokvari raspoloženje. Svjež i prohladan zrak sada je od ključne važnosti za zdravlje osoba rođenih u ovom znaku. Dugo šetnje i vožnja biciklom pomoći će ti odagnati tjeskobu i jesenji blues. Ako si samoj sebi postavila neke ciljeve, kao što je skidanje prekomjerne težine ili napredovanje u poslu, sada nije vrijeme da svoje projekte staviš na pauzu – samo nastavi jer će te kraj ovoj mjeseca možda još ugodno iznenaditi.

Tigar

Neplanirani susret početkom mjeseca tigra će totalno izbaciti iz kolosijeka. No, osobe rođene u znaku tigra baš bi ovog mjeseca trebale pronaći svoju unutarnju snagu i povratiti svoje samopouzdanje - a to će im biti od velike pomoći, kako u ljubavi, tako i na radnom mjestu gdje će prštati pohvale na njihov račun.

Zmija

Iako će ti se u početku činiti da te čekaju tmurni dani, ubrzo ćeš uvidjeti da si u krivu. Svaku ćeš situaciju uspješno rješavati u svoju korist. Ovog mjeseca ljudi rođeni u godinama zmije mogli bi malo imati problema s novcem, zato se treba obuzdati i zaobići trgovine- čak i na Black Friday. Zato, oprezno s novcima!

Zmaj

Obuzdaj svoj temperament, zid kroz koji se želiš glavom probiti ovog je mjeseca - posebno tvrd. Ponekad se bolje povući i pustiti malo i drugima da vode igru. Nemoj na sebe preuzeti dodatne obaveze, već radije pomogni svom partneru u svakodnevnim zadacima. Vrlo vjerojatno će tvoj fokus ovog mjeseca biti na sportu i boravku u prirodi – odličan izbor.

shimmer fallback

Koza

Što se karijere tiče, došlo je vrijeme je da preuzmeš odgovornost na sebe – tvoja će odvažnost biti nagrađena. Oko tebe bit će zavisiti, ali nemoj dozvoliti da te to zaustavi. I u životu s partnerom možeš preuzeti inicijativu –studeni će biti pun povoljnih trenutaka za poduzimanje nekih važnih koraka u vezi.

Štakor

Osobe rođene u ovom znaku u studenom bi se mogle suočiti sa zdravstvenim problemima – pratit će ih nemir i bit će osjetljivi na živce. Obitelj i prijatelji sada su najbitniji kao snažna podrška. Ako si solo, nemoj se upuštati u površne odnose s neznancima jer ćeš se osjećati samo još gore. Radije se okruži ljudima koji ti čine dobro. Od sredine mjeseca otvorit će se mogućnost za jedan novi početak.

Konj

U mjesecu koji je počeo ostani onakva kakva si inače – ljubazna i uvijek spremna pomoći. Ako ti to uspije, studeni će biti tvoj mjesec. Ovo se odnosi na karijeru – krajem mjeseca smiješi ti se poslovni uspjeh koji si dugo čekala.

shimmer fallback

Majmun

Studeni za osobe rođene u znaku majmuna znači financijske probleme – zato je vrijeme za štednju i odricanje. No, bez brige, ovo nepovoljno razdoblje ne bi trebalo trajati dugo i neće utjecati na božićni shopping. Osim opreza kad je novac u pitanju, majmun bi trebao i slušati svoje tijelo kako bi izbjegao bolest. Nikako ne bi trebalo zapostaviti i lagani trening, a najbolji u ovom razdoblju su jogging, plivanje i drugi aerobni sportovi.

Pijetao

U hladnom i sivom mjesecu studenom možeš si priuštiti i nešto malo skuplje što već dugo stoji na tvojoj listi želja – možda ćeš na ovaj način razbiti jesenju melankoliju. Osim toga, sada je idealno vrijeme za sklapanje osiguranja i sličnih dugoročnih ugovora. Što se ljubavi tiče, pijetlovi će imati sreće – bez obzira na to jesu li sami ili u vezi, očekuje ih puno ugodnih trenutaka u dvoje.

shimmer fallback

Pas

Iako nisi najtaktičnija osoba na svijetu – trebala bi pripaziti i kolegici, koja ti ide na živce, možda ipak ne sve sasuti u lice. Teške situacije rješavaj diplomatski - sada je šarm tvoje najučinkovitije oružje. Na poslovnom polju ovog ćeš mjeseca prštati od dobrih ideja pa je napredovanje sasvim moguće - s druge strane, ako si poželjela promjenu radnog mjesta, sada je trenutak da to i ostvariš.

Vol

Ono što će svi najviše trebati od tebe ovog mjeseca tvoj je optimizam. Prijatelji i obitelj računaju na to da ćeš im upravo ti podizati raspoloženje. Zato trebaš paziti da ne povrijediš osobe do kojih ti je stalo – jer će upravo one biti tvoja stijena kad će ti zatrebati. Ovog mjeseca sreća je na tvojoj strani, ali kako će sve ispasti ovisi samo o tebi samoj.

Svinja

Osobe rođene u ovom znaku u studenom dolaze na svoje: ovo je definitivno njihov mjesec sreće. Sve što započinju, ide im od ruke, dobre su volje i pune energije. Jedino na što trebaju pripaziti je da ne pretjeraju i previše se ne zanesu – bolje je svaku stvar najprije završiti, a tek onda započinjati nove projekte.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.