VRIJEME JE ZA AVANTURE

Počinje vladavina Strijelca - evo što donosi svakom horoskopskom znaku

Prijelaz iz sezone Škorpiona u sezonu Strijelca bit će gotovo opipljiv jer će se činiti kao da napokon izlazimo iz podzemlja. Koje olakšanje! Stiže dašak entuzijazma, u posljednji trenutak prije početka zime

pexels-andrea-piacquadio-783222.jpg
Foto: Pexels

Avantura počinje. Tako bismo ukratko mogli opisati sezonu Strijelca koja započinje 22. studenog. Ovo astrološko razdoblje donosi nam prilike za rast, razvoj i istraživanje. Kada Sunce uđe u ovaj uzbudljivi vatreni znak, mogli bismo osjetiti nemir dok se pripremamo za sljedeće poglavlje svog kozmičkog putovanja.

Image
I privatno i poslovno

Sezona Škorpiona donosi razdoblje velikih promjena, a evo što čeka tvoj horoskopski znak

Prijelaz iz sezone Škorpiona u sezonu Strijelca bit će gotovo opipljiv jer će se činiti kao da napokon izlazimo iz podzemlja. Koje olakšanje! Stiže dašak entuzijazma, u posljednji trenutak prije početka zime. Vatreni znakovi Ovan, Lav i Strijelac će najviše napredovati tijekom ovog perioda, dok će promjenjivi znakovi Blizanci, Djevica i Ribe morati ulagati puno truda sve dok sezona Strijelaca ne završi 21. prosinca.

Što vladavina Strijelca donosi tvom znaku doznaj u nastavku:

Ovan

Sezona Strijelca donosi ti dobar zamah. Odaberi ciljeve – osobne, profesionalne, bilo kakve – i smisli plan kako ih postići. Kada otkriješ što i kako, zasuči rukave i kreni u akciju. I usudi se postavljati si hrabre ciljeve, mogla bi iznenaditi samu sebe, ali i sve ostale, svojim nevjerojatnim napretkom. Do početka sezone Jarca, počet će pristizati nagrade za tvoj trud.

Image
Foto: Pexels

Bik

Vrijeme je da se malo više fokusiraš na sebe i da dođeš u kontakt sa svojim emocijama i svojom dubljom stranom. Možda ćeš se trebati suočiti s nezdravim obrascima, lošim navikama i mračnim osjećajima, ali ovaj je period idealan za transformaciju. Suoči se s ovim problemima, iskorijeni te loše navike i do kraja mjeseca ćeš biti puno bolja i bistrija osoba.

Blizanci

Ljubav je u zraku. Sunce osvjetljava tvoju kuću odnosa pa ako si u potrazi za novim partnerom, mogla bi imati sreće. Ako pak si već u paru, period je idealan za obnavljanje veze i za poduzimanje sljedećeg koraka u odnosu. Ako si dovoljno hrabra i odvažna, tvoj bi ljubavni život mogao postati magičan.

Image
Foto: Pexels

Rak

Vrijeme je za veliku 'generalku'. Stan ti je u neredu, posao te umara i osjećaš se prilično loše. Vjerojatno je to zato jer ti život nije učinkovit kao što bi trebao biti. Moraš zastati na trenutak i napraviti dobar plan. Ako se osjećaš loše, možda je to zbog nezdrave prehrane ili manjka fizičke aktivnosti. Ovaj je period idealan za isprobavanje novih recepata, kao i za stjecanje malo zdravijih životnih navika. Učini sve što je potrebno kako bi poboljšala kvalitetu svoje svakodnevice. Jednom kada usvojiš zdrave navike, puno ćeš ih lakše slijediti.

Lav

To je ljubav! Ili možda samo požuda? Kako god bilo, trenutno se osjećaš jako živahno i koketno jer će vladavina Strijelca aktivirati tvoju zonu romantike, seksa i zabave. Bilo da si u potrazi za savršenim partnerom ili samo zabavom za jednu noć, u narednom će ti periodu biti puno lakše otvoriti se i razgovarati o svojim ljubavnim emocijama. Budi iskrena, izrazi se i zgrabi to što želiš!

Djevica

Tijekom vladavine Strijelca, tvoj je fokus na obitelji i životu kod kuće. Ako se ne osjećaš ugodno unutar svoja četiri zida, ovo je sjajno vrijeme za preuređenje životnog prostora. Puno ćeš vremena provoditi kod kuće pa je period idealan za povezivanje s ljudima s kojima živiš, bilo da se radi o partneru, obitelji ili cimerima. Za posao, veze i osobne projekte ćeš se pobrinuti kasnije. Sada je vrijeme da učvrstiš svoje životne temelje.

Image
Foto: Pexels

Vaga

Sezona Strijelca donosi ti hrabrost, ali i dozu drskosti da kažeš točno ono što misliš. Tvoj je glas glasniji nego ikada pa ako želiš nešto reći, sada je idealna prilika da to učiniš. Dakako, na pristojan način, ali nemoj se bojati iznijeti svoje mišljenje. Redovito provjeravaj svoje SMS poruke i e-poštu. Važne poruke su na putu.

Škorpion

Ovomjesečne ekspanzivne vibracije donose ti veliki rast, ponajprije u zoni prihoda. Napokon bi mogla primiti nagrade za svoj naporan rad i trud, samo nastavi davati sve od sebe. Ipak, tijekom ovog perioda ćeš se osjećati prilično velikodušno radi čega ćeš možda biti sklona impulzivnim kupnjama. Kako bi bilo da malo uštediš? Pripazi na svoju potrošnju i kupuj samo ono što ti je uistinu potrebno.

Strijelac

Napokon je došlo tvoje vrijeme! Trenutno se osjećaš jako hrabro, samouvjereno i odvažno pa te ništa ne može spriječiti da ostvariš svoje velike ciljeve. Bilo da je riječ o poslu, osobnim projektima ili odnosima, sada je idealna prilika da posegneš za onim što želiš. Ovo je tvoje najsretnije doba godine – i to nešto govori. Stvari koje sada pokreneš imat će veliki značaj u budućnosti, stoga biraj mudro.

Image
Foto: Pexels

Jarac

Čini se da bez obzira kamo ideš, uvijek iza svakog ugla postoji netko ili nešto iz tvoje prošlosti. Naredni će period biti posvećen 'čišćenju tanjura'. Ljudi, projekti ili poslovi kojima više nije mjesto u tvom životu se stalno vraćaju, a na tebi je da se s njima suočiš. Budi hrabra i odmakni se od svega onoga što ti više ne služi.

Vodenjak

Kao najekscentričniji znak zodijaka, voliš u svoj život primati jedinstvene, otkačene i ponekad pomalo šašave ljude. Ovaj je period posvećen uspostavljanju veza. Trenutačno ti nitko nije stranac, u svakoj se novoj osobi krije potencijalni prijatelj, a ovo je idealno doba da proširiš svoj društveni krug i obogatiš ga s nekoliko novih lica. Uživaj!

Image
Foto: Pexels

Ribe

Sve su oči trenutno uprte u tebe, posebice na poslu! Zasuči rukave i pokaži svima što znaš i koliko vrijediš. Tvoj se napredak pomno prati i od iznimne je važnosti da daš sve od sebe. Očekuje te promaknuće, bonus ili povišica, samo budi vrijedna i shvati svoj posao ozbiljno.

Pogledaj video: Kako biti sretan?