Dramatična mijena

Stiže nam pun Mjesec u Strijelcu: Evo što donosi svakom horoskopskom znaku

Ovaj lipanj donosi nam magičan pun Mjesec u Strijelcu, a kako će utjecati na svaki horoskopski znak - otkrij u našem članku

profimedia-0697598787.jpg
Foto: Profimedia.hr

Proljeće je pri kraju i s uzbuđenjem ulazimo u ljetne mjesece, ali nas čeka jedan važan pun Mjesec u lunarnom kalendaru. U utorak, 14. lipnja, na nebu će se pojaviti još jedan okrugli Mjesec koji nas sprema za nove avanture. Ovo je još jedan super mjesec jer je bliže Zemlji zbog čega će izgledati puno veći od uobičajenih. No osim što se često brinemo kako ćemo spavati za vrijeme punog Mjeseca, djeluje na ljude nekoliko dana, uvijek nas i zanima što donosi svakom horoskopskom znaku.

Image
Planet karme

Retrogradni Saturn je tu, a ovi znakovi posebno će osjetiti njegov utjecaj

Pojavljuje se u posljednjem tjednu vladavine Blizanaca koji je utjecao na društvene aktivnosti i donio puno događanja. No ovaj puni Mjesec je u znaku Strijelca - vatrenom i avanturističkom znaku koji traži od nas da proširujemo svoje horizonte i razmišljamo u većim razmjerima. Također donosi optimizam, a veza s praktičnim Saturnom stvara osjetljivost koja će različito utjecati na svaki horoskopski znak. Ovo je vrijeme kada je sve moguće, a zbog veze s Neptunom mogli bismo imati krive prosudbe koji će utjecati na svakodnevicu. Važno je zapamtiti da nam sada dolaze važne spoznaje, ali ih nećemo očekivati jer Strijelac donosi iznenađenja i avanture.

shimmer fallback

Kako će ovaj puni Mjesec utjecati na tvoj znak otkrij u nastavku, ali i saznaj kako ga najbolje iskoristiti da poboljšaš svoj život.

Ovan

Za pripadnike ovog znaka dolazi vrijeme za nova putovanja, ali ne fizička nego za duhovni rast i širenje vidika. Sada je vrijeme da se zaboravi na strah i krene drugim putem pa pronađi novog mentora, otputuj na neko potpuno novo mjesto ili pronađi aktivnost s kojom ćeš potaknuti svoju kreativnost. Stvaranje novih prilika otkrit će ti stvari koje nisi ni mogla zamisliti i zbog toga je važno otvoriti um i dušu.

shimmer fallback

Bik

Odgovornosti koje ti donosi svakodnevica neće ti predstavljati problem u ovom periodu i sve ćeš lako odraditi. No pun Mjesec u Strijelcu stavlja težište na energiju u odnosima. Možda će na površinu izaći neka obećanja koja si dala ili će se pojaviti neki stari dugovi koje treba riješiti. Sve su ovo stvari s kojima ćeš se morati baviti na direktan način. Neće biti lako voditi osjetljive razgovore, ali bit će puno lakše kada se oslobodiš tereta i počneš ih rješavati.

shimmer fallback

Blizanci

Možda je došlo vrijeme da isprobaš nešto novo u partnerskom odnosu. Komforna zona postoji s razlogom (potrebno nam je zaleđe), ali ako se predugo ostane na takvom mjestu odnos neće rasti. Veza stagnira ako je stalno u komfor zoni, a to ne vodi u sjajnu budućnost. Oslobodi se i budi fleksibilna te prihvati svoju prirodi. Odnosi s drugim ljudima će procvjetati ako im daš više prostora za rast.

shimmer fallback

Rak

Vrijeme je za analizu produktivnosti! Ovo je vrijeme za tišinu, introspekciju i unutarnji rast, dobro vrijeme za odmor prije rođendanskog mjeseca. No ipak ovaj puni Mjesec traži da razbistriš maglu u glavi i shvatiš kako upravljati svakodnevnim zadacima. Briga o sebi uvijek znači stvaranje zdrave ravnoteže između duhovnosti i svakodnevne radne rutine, a zato je važno uskladiti ova dva prioriteta.

shimmer fallback

Lav

Nešto vruće bi moglo bi biti na tvom horizontu jer ovaj puni Mjesec osvjetljava romantični aspekt tvog života. Pristani na neki spoj ili učini nešto novo kako bi ljubavna veza u kojoj si trenutno učinila uzbudljivom. U svakom slučaju, uzbuđenja u ljubavnom životu podići se raspoloženje i osigurati puno zabave. Sve ovo će unijeti svjetlo u druge dijelove života.

shimmer fallback

Djevica

Pun Mjesec u Strijelcu zahtjeva od Djevica da se odmaknu od posla i da se više bave obiteljskim stvarima i domom. Bez obzira živiš li s cimerom, obitelji ili mužem, problemi koji postoje već dulje vrijeme mogli bi izaći na površinu. Važne stvari koje se događaju u domu više ne mogu biti stavljene sa strane. Vrijeme je da usporiš i poslušaš svoje srce.

shimmer fallback

Vaga

Ovaj pun Mjesec osvjetljava društvenu stranu tvog života, pa je važno da odvojiš vrijeme za povezivanje s prijateljima, obitelji i kolegama. No pripazi jer bi mogla biti uvučena u neke dramatične situacije koje će biti potaknute tračevima. Čak i obični komentari mogli bi biti shvaćeni kao kritika pa budi vrlo oprezna s riječima koje izgovaraš i nemoj ozbiljno shvaćati brbljanje drugih ljudi. Razmisli o svemu kako se ne bi raširile nepotrebne glasine.

shimmer fallback

Škorpion

Ovaj pun Mjesec bit će točka preokreta u području financija. Ljudi rođeni u ovom znaku trebaju o novcima početi razmišljati na drugačiji način. Možda ćeš dobiti povišicu, mogući su preokreti u karijeri, ali i nepredviđeni troškovi pa je važno promisliti o kućnom proračunu. Bez obzira u kojem smjeru se dogode promjene na kraju ćeš biti dobro, ovo je vrijeme za dobra rješenja.

shimmer fallback

Strijelac

Ovaj puni Mjesec događa se u ovom znaku i vrijeme je da Strijelci zablistaju. U posljednje vrijeme bili su jako fokusirani na ljubavni odnos, ali ova faza u mjesečevim mijenama podsjeća da je najvažniji odnos sa sobom. Vrijeme je da pogledaš svoj odraz u zrcalu - pogledaj kako se mijenjaš i rasteš. I budi ponosna na ono što si postala. Nemoj zaboraviti da je najvažnije prihvatiti sebe, a onda ćeš imati bolje odnose s ljudima oko sebe.

shimmer fallback

Jarac

Ovaj super mjesec nosi snažnu energiju, ali na Jarčeve će utjecati na vrlo suptilan način. Duhovni dio njihovih života bit će "pogođen" ovom energijom. Sada je pravo vrijeme za povezivanjem sa svojim podsvjesnim željama i sobom. Vrijeme je za meditaciju i rituale preko kojih se možeš povezati sa sobom i iskoristiti eteričnu energiju koja će ti pomoći da se povežeš svojom dušom.

shimmer fallback

Vodenjak

Vrijeme punog Mjeseca često donosi puno drame u naše živote, pa se nemoj iznenaditi ako ćeš morati smirivati neugodne situacije između svojih prijatelja. Dinamika grupe mogla bi biti napeta zbog različitih mišljenja, pa ako se nađeš u ovoj situaciji probaj iskoristiti svoje vještine kako bi smirila napetost između ljudi. Imaš sposobnost da se izdigneš iznad svađa, ali možeš potaknuti ljude da se usredotoče na širu sliku.

shimmer fallback

Ribe

Pripadnici ovog znaka mogu očekivati promjene u karijeri - stvari se zakuhavaju. Budi spremna otvoriti svoje srce i um novim prilikama. Možda je vrijeme da završiš s onim što trenutno radiš u životu i kreneš u nešto posve novo ili jednostavno odeš na novu stepenicu. U ovom periodu sve možeš učiniti, samo vjeruj sebi. Vrlo je važno da zarađuješ za život kroz posao koji je usklađen s tvojom osobnošću. Vrijeme je da ojačaš svoje samopouzdanje i da vjeruješ sebi.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.