Pun Mjesec u Jarcu

Vraća se pun Mjesec i svakom horoskopskom znaku donosi promjene

Pun Mjesec 13. srpnja obasjava nebo u znaku Jarca, a u nastavku otkrij što to znači za pojedini horoskopski znak i čemu se možeš nadati

pun-mjesec.jpg
Foto: Unsplash

Srpanjski puni Mjesec ove je godine u znaku Jarca i dolazi nakon mladog Mjeseca u lipnju 2022., koji je bio u osjetljivom znaku Raka, a događa se 13. srpnja 2022. Pun Mjesec uvijek je vrijeme prosvjetljenja, gdje ono što je skriveno izlazi na vidjelo, a ono što srpanjski puni Mjesec čini posebnim je to što je on i Supermjesec. Astronomski, to znači da Mjesec kruži bliže Zemlji, što daje dodatni sjaj njegovom izgledu, a astrološki, možemo očekivati da će biti vrlo moćan.

Image
Doba seksa i zaljubljivanja

Mjesec turbulencija: Na koje će znakove sezona Raka imati snažno ljubavno djelovanje?

No što to znači za svaki horoskopski znak? Kada je Mjesec u Jarcu, a Sunce u Raku, imamo posla s kardinalnom energijom, onom koja nas poziva da budemo vođe, da budemo sigurni u svoje izbore i da vidimo širu sliku, kako na emocionalnoj, tako i na praktičnoj razini. A kako puni Mjesec kulminira, vezan je za moćnog Plutona, dok je Sunce blisko s Merkurom. Ova napetost između ova četiri planeta znači da duboke tajne i dramatična otkrića mogu stvoriti snažne emocije među nama i našim bližnjima.

Image

Ali uz potporu Urana i Neptuna te podržavajući trigon između Saturna i Venere, podsjećamo se da su naši glasovi važni - i da ponekad šutnja može učiniti više štete nego koristi. To je ukratko ono što nas čeka, a u nastavku pogledaj kako će srpanjski puni Mjesec u znaku Jarca utjecati na tebe s obzirom na tvoj horoskopski znak.

Ovan

Bit ćeš u središtu pozornosti, jer ovaj pun Mjesec u Jarcu aktivira tvoju desetu kuću karijere i slave. Možda ćeš se suočiti s autoritetima ili igrama moći u tvom radnom okruženju zbog čega bi mogla preispitati svoju predanost svom poslu. Dok te Mjesec i Pluton pozivaju da razmisliš što te zaista čini sretnom, Sunce i Merkur u tvojoj četvrtoj kući doma i obitelji podsjećaju te na to da vjeruješ svojim instinktima i da se sjetiš tko si.

Image

Bik

Zauzmi se za ono u što vjeruješ. S punim Mjesecom u srpnju koji aktivira tvoju devetu kuću duboko ukorijenjenih uvjerenja, mogla bi se naći u unutarnjem sukobu jer te vanjske sile pozivaju da staneš na jednu stranu. Jako si senzibilna, što znači da si i razumna, ali sada se možda pitaš ako zauzimanje strana pomaže ili šteti tebi, ljudima do kojih ti je stalo i tvojim ciljevima. Ovaj puni Mjesec poziva te da se čuje i tvoj glas. I zapamti - ovo nije vrijeme da prigušiš svoj sjaj, već da širiš svoje svjetlo.

Image

Blizanci

Zapamti da nisi sama - dok se puni Mjesec kreće kroz tvoju osmu kuću zajedničkih resursa i karmičkih dugova, razmisli o tome jesi li previše obaveza preuzela na sebe ili je možda bolje da partner ili netko drugi s tobom podijeli taj teret. Nemoj da te bude strah - pun Mjesec u Jarcu poziva te da se riješiš straha i da konačno shvatiš da je suradnja s drugima ključ tvog kontinuiranog uspjeha.

Image

Rak

Ovo je vrijeme da budeš najiskrenija u svojim najintimnijim odnosima. S punim Mjesecom u tvojoj sedmoj kući partnerstva, doći će do velike prekretnice u tvojoj vezi, a možda ćeš uvidjeti kako vam zajednički rad omogućuje postizanje zajedničkih ciljeva. Sada je idealno vrijeme da pronađeš svoj glas i da ostaneš vjerna sebi, ma što drugi govorili. Ako vjeruješ i znaš da je nešto istina, vjeruj sebi i ne daj da drugi manipuliraju tobom.

Image

Lav

S punim Mjesecom u tvojoj šestoj kući zdravlja i navika, osobna otkrića o tome što te ispunjava - a što iscrpljuje - doći će u fokus. Doživjet ćeš velike promjene u svojim prioritetima i posvetit ćeš se stvarima koje kod tebe izazivaju najveću sreću. Pokazat ćeš svoje "ja", kako privatno, tako i na poslu - kao Lav, rođena si da budeš vođa i sada možeš pokazati drugima da tvoja produktivnost nije roba.

Image

Djevica

Zvijezde su te dovele do ovog trenutka u kojem se bez oklijevanja možeš posvetiti onome što voliš. S punim Mjesecom u tvojoj petoj kući zabave i užitka, privuci pozornost tamo gdje želiš - radi što želiš, idi kamo želiš ići i budi s kim želiš biti. Imaj na umu da je sasvim u redu da se tvoje želje ne poklapaju sa željama drugih - ti najbolje znaš što je najbolje za tebe.

Image

Vaga

Tijekom ovog punog Mjeseca doći će do promjena u tvojoj četvrtoj kući doma i obitelji - i to je dobra stvar. Ovo je za tebe trenutak rasta, bilo na fizičkoj ili duhovnoj razini, a kako neke obiteljske tajne možda izađu na vidjelo, ti ćeš igrati veliku ulogu i zacjeljivanju rana koje su nastale drugima oko tebe.

Image

Škorpion

S punim Mjesecom koji aktivira tvoju treću kuću komunikacije, zvijezde te pozivaju da pronađeš svoj unutarnji glas i glasno ga emitiraš. Tvoja perspektiva je važna, stoga iskoristi kardinalnu energiju ovog punog Mjeseca da preuzmeš inicijativu i da budeš inspiracija drugima. Samo budi otvorena, autentična i iskrena prema sebi i tada će se dogoditi ono magično.

Image

Strijelac

Srpanjski puni Mjesec u Jarcu nalazi se u tvojoj drugoj kući osobnog dohotka i inspirirat će te da zahtijevaš da dobiješ ono što zaslužuješ, najprije poslovno, a onda i privatno. Iskoristi ovo vrijeme da budeš ponosna na to koliko si daleko dogurala i nauči cijeniti sebe i svoje vrijednosti, jer tek kada ti to naučiš, i drugi će to početi cijeniti.

Image

Jarac

Bit ćeš jako svjesna ovog punog Mjeseca, jer se nalazi u tvojoj najosobnijoj kući - prvoj kući sebe. On će ti osvijestiti sve korake i borbe koje si iskusila tijekom prošle godine, a mogla bi čak doživjeti promjene u svom tijelu, prehrani, načinu života, izgledu ili stilu. Kao Jarac, rođena si da vodiš, a sa svjetlom punog Mjeseca koji te obasjava, ovo je tvoj podsjetnik da proslaviš sebe.

Image

Vodenjak

Dok se srpanjski puni Mjesec kreće kroz tvoju dvanaestu kuću podsvijesti, tražiš načine kako pobjeći od stvarnosti. Ipak, pripazi, jer bi te to moglo udaljiti od tvojih dugoročnih ciljeva - ipak si osoba koja voli planirati i razmišljati o budućnosti. Osim toga, ovaj te puni Mjesec poziva da budeš ljubaznija i nježnija i prema sebi i prema drugima.

Image

Ribe

Ovaj puni Mjesec u tvojoj jedanaestoj kući grupa donosi svijest o tome tko te podržava, a tko ne. Ne bi trebala kompromitirati svoj smisao za zabavu, svoju kreativnost ili svoju svjetlost da bi se uklopila među ljude koji te ne prihvaćaju onakvom kakva jesi. Okruži se ljudima koji te podržavaju i potiču na rast.

Image