Doba seksa i zaljubljivanja

Mjesec turbulencija: Na koje će znakove sezona Raka imati snažno ljubavno djelovanje?

Ušli smo u srpanj, mjesec kojim vlada astrološki znak Raka, a otkrit ćemo ti i kome će se ovog mjeseca mnogo toga izdogađati na ljubavnom polju - od afera do prekida.

scott-broome-BcVvVvqiCGA-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Kalendarski srpanj označava prekretnicu u godini, jer smo prvih šest mjeseci 2022. ostavili iza sebe te nam još isto toliko vremena preostaje do kraja godine. Ovo je pravo vrijeme da podvučemo crtu, saberemo dojmove i razmišljanja o svom životu te se suočimo s time što jesmo, a što nismo od svojih želja ostvarili u prvoj polovici godine. Sada kada ulazimo u srpanj, važno je reći da je to mjesec vladavine Raka, ali i Lava te da nas u sljedećih 31 dan očekuju mnoge ljubavne zavrzlame, preokreti i nove afere, a koje će posebno osjetiti četiri horoskopska znaka.

Image
SVE ĆE NASMIJATI

Veseljaci zodijaka: Ovo su najduhovitiji i najluckastiji horoskopski znakovi

Naime, mjesec u Raku i tranziti planeta u srpnju posebno su dominirani utjecajem Venere, planeta senzualnosti, ljubavi i erosa, ženske energije, pa nije ni čudo da će ovo ljeto mnogima biti jako hirovito kada je riječ o ljubavnoj tematici. U nastavku otkrij koja će to četiri znaka Zodijaka najviše osjetiti utjecaj planetarnih promjena na svom ljubavnom životu te što očekivati i kako se pripremiti na moguće nagle promjene na tom polju.

Bik

Senzualni Bikovi su uvijek skloni hedonizmu, a srpanj će tako za njih biti savršen mjesec. Naime, horoskopski Bikovi uživat će u obilju seksa, ali i u novim romantičnim osjećajima. Tako se ljubavni život ovog horoskopskog znaka u srpnju neće svoditi samo na vatrene susrete pod plahtama već i za nove zaljubljenosti, gledanje u oči i držanje za ruke. Bit će to mjesec buđenja dubokih osjećaja i prizivanja leptrića u trbuhu.

Image

Djevica

Horoskopske Djevice ovog mjeseca mogu očekivati vrlo burne i vruće seksualne susrete. Inače uvijek rezervirane, promišljene i hladne, Djevice bi ovog mjeseca mogle pokleknuti i prepustiti se svojoj senzualnoj strani te se upustiti u tajne afere, prevariti partnere i općenito prekršiti sva moralna načela kojima se inače tako strogo vode. Ljudi rođeni u ovom znaku tako bi mogli otkriti da su potpuno opčinjeni nekom osobom, no moraju pripaziti da cijela ta zaluđenost ne bi na kraju završila u suzama i tuzi. Važno je uživati u strastima, ali istovremeno pripaziti i na to da im romantična očekivanja posve ne pomute osjećaj za realnost.

Image

Jarac

Srpanj za Jarce donosi potencijalno jako eksplozivan mjesec pun seksa. S obzirom na utjecaj punog Mjeseca u srpnju, Jarčevi će osjetiti neobičan nalet seksualne energije, a mogu očekivati i da će im se razriješiti mnoge romantične dvojbe. Ako već dugo nisu sigurni što učiniti po pitanju nekog romantičnog odnosa ili pak nisu znali kako prići osobi koja im se sviđa, ovog će mjeseca smoći hrabrosti i intuitivno znati kako postupiti u takvim situacijama. Libido će im biti jak posebno sredinom mjeseca, kada bi se mogli upustiti i u razne avanture s novim ljubavnim partnerima. Inače rezervirani, u srpnju će biti otvoreni za fetiše i igranje raznih seksualnih igrica.

Image

Ribe

Dva planeta će tijekom srpnja ući u svoj retrogradni hod i to baš u znaku Riba. To u prijevodu znači da će horoskopske Ribe osjetiti znatne trzavice u svojim postojećim ljubavnim odnosima te će imati neopisivu potrebu otrgnuti se s „lanca“ ljubavnih uzda, prekidati veze i brakove, te krenuti u osvajanje novih romantičnih partnera. Tako bi horoskopski gledano za Ribe srpanj mogao biti jedan od najturbulentnijih ljubavnih perioda cijele ove godine, pa svakako treba paziti na to što se radi i s kim. Planeti su naklonjeni novim počecima, pa je sada idealno vrijeme za zakopati prošlost i okrenuti se s k novim mogućnostima.

Image