VELIKE PROMJENE

Pomrčina Mjeseca u Biku 28. listopada će dramatično utjecati na neke znakove

Pomrčina Mjeseca u znaku Bika snažno će utjecati na naše živote i približiti nas prema našoj konačnoj sudbini, no kod nekih znakova bit će puno intenzivnije

profimedia-0594803338.jpg
Foto: Profimedia.hr

Ove subote, 28. listopada, čeka nas pomrčina Mjeseca u znaku Bika. Vrijeme je da zastanemo i provjerimo realnost. Kako su se naše osobne vrijednosti razvile i transformirale u posljednjih nekoliko godina? Koje nas stvari u životu više ne služe?

Image
I privatno i poslovno

Sezona Škorpiona donosi razdoblje velikih promjena, a evo što čeka tvoj horoskopski znak

Uz sve što smo dosad postigli i ostvarili, ova pomrčina u fokus stavlja one aspekte naših života kojima nedostaje praktična, dosljedna i utemeljena osnova. Što trebamo ojačati, učvrstiti i čemu se posvetiti da bismo živjeli svoj najbolji život? Čega smo se spremni odreći?

Pomrčina Mjeseca u znaku Bika snažno će utjecati na naše živote i približiti nas prema našoj konačnoj sudbini. Međutim, četiri horoskopska znaka najviše će osjetiti utjecaj ove pomrčine te doživjeti dramatične promjene, a u nastavku provjeri jesi li među njima.

Pogledaj video: Kako uspješno postaviti granice u odnosima?

Ovan

Ova pomrčina označava završetak jednog velikog poglavlja u tvom životu, posebno kad je riječ o financijama i općenito osjećaju udobnosti. I dok ovaj snažan događaj baca svjetlo na sve što si postigla i manifestirala tijekom ove godine, Venera te potiče da slaviš male stvari i da budeš na njima zahvalna. Sve do kraja godine tvoj će život biti ispunjen obiljem i brojnim mogućnostima. Mogla bi primiti neočekivane prihode ili zaraditi veliku svotu novaca, a moguće je i unapređenje na poslu. Sjeti se tko si i što si sve spremna postići. Briga o sebi neka ti bude na prvom mjestu.

Image
Foto: Pexels

Lav

Jesi li zadovoljna s preuzimanjem vodstva i svojom pozicijom? Ili ti se samo sviđa ideja da budeš glavna? Ova pomrčina mogla bi "prodrmati" tvoju desetu kuću autoriteta, nasljeđa i ugleda u svijetu. Možda ćeš se suočiti s novim pothvatima i prilikama za unapređenje svoje karijere jer Venera prolazi kroz tvoju drugu kuću financija. Ipak, razmisli o tome što najviše cijeniš i čemu daješ prioritet jer novac je, na kraju krajeva, samo sredstvo za postizanje cilja. Ono što misliš da je važno postat će važno, stoga biraj mudro.

Image
Foto: Pexels

Djevica

Rast za kojim žudiš moći ćeš ostvariti tek kada zakoračiš u nepoznato, ali nemaš se čega bojati. Ova pomrčina kulminacija je svih pomrčina koje su započele još 2021. godine, a to te je putovanje odvelo na niz neistraženih mjesta i novih vidika koji su ti omogućili da bolje upoznaš sebe. Budi spremna isprobati nešto novo i hrabro kreni u nove izazove. Ova pomrčina omogućit će ti da obnoviš svoju vjeru u ono u što si ulagala energiju. Međutim, imaj na umu da savršenstvo ne postoji stoga budi nježna prema sebi. Ovaj događaj potaknut će te da razmisliš o temeljima svog života i odgovornostima koje preuzimaš. Možda ćeš iznenada negdje otputovati, završiti obrazovanje ili doživjeti prosvjetljenje koje će ti otvoriti oči.

Image
Foto: Pexels

Vaga  

Pomrčina u znaku Bika snažno će utjecati na tvoju osmu kuću financijskih spajanja, intimnosti, granica i zajedničkih resursa. S Venerom koja prolazi kroz tvoju dvanaestu kuću završetaka i nesvjesnih obrazaca, možda ćeš se morati suočiti i s onim što stvarno utječe na tvoje psihološke i emocionalne instinkte. Ova pomrčina mogla bi potaknuti i proces iscjeljenja, osobito kad su u pitanju odnosi. Vrijeme da prihvatiš zdravije razumijevanje ljubavi i granice kad je riječ o intimnosti. Ako je nešto potaknulo tvoju ranjivost, to vrijedi istražiti. Ili, ako netko ne poštuje tvoje granice ili ti imaš problema s poštovanjem tuđih granica – možda je vrijeme za iskreni razgovor.

Image
Foto: Pexels