Sreća im smiješi

Srpanj će biti divlji (u najboljem smislu) za ova tri horoskopska znaka

Iako se svaki horoskopski znak ima nečemu veseliti ovog srpnja, ove znakove zaista čeka zaista uzbudljiv mjesec

profimedia-0099510547.jpg
Foto: Profimedia

Budući da srpanj započinje suncem u emocionalnom, intuitivnom i zaštitničkom Raku, ovaj je mjesec važan za povezivanje sa svojim srcem i svime što ono želi.

Kako je sezona Raka u tijeku, ovo će vrijeme isplivati na površinu tvoju empatiju, omogućujući ti da dublje osjećaš stvari i stvoriš jači odnos sa svojim unutarnjim ja. Provedi vrijeme stvarajući svoj vlastiti sveti prostor, vodeći računa o svojim najranjivijim potrebama, i naravno, brinući se o drugima. Srpanj 2021. bit će najbolji mjesec za tri horoskopska znaka - a razloga je mnogo.

Image
Ljubav u doba Raka

Tri horoskopska znaka čiji će se ljubavni život promijeniti u sezoni Raka

Za početak, novi mjesec u Raku pojavit će se 9. srpnja, a iskoristit će neke vrlo kreativne i ekspanzivne sektore za vodene znakove. Dajući im novi početak i motivirajući ih da učine nešto uistinu plodno i ugodno u životu, ovaj mladi mjesec može pokrenuti ove horoskopske znakove prema itekako snažnim prilikama (ako su spremni iskoristiti ih). Također postoji neporeciva magija koja zrači zrakom ovog srpnja. Naime, 12. srpnja inteligentni Merkur zajedno s Jupiterom donijet će povjerenje i znanje u cijelu perspektivu. Pripremi se za neke velike ideje pogotovo ako si vodeni znak.

Iako se svaki horoskopski znak ima nečemu veseliti ovog srpnja, ove znakove zaista čeka zaista uzbudljiv mjesec. Evo i zašto:

Rak: Osjećaš se energično, moćno i samouvjereno

Vrijeme je da zablistaš. Ozbiljno, živni, jer si zaslužila. Ovog srpnja sunce će proletjeti kroz tvoju prvu kuću, što bi mogla osjetiti kao revitalizirajući dašak svježeg zraka. Vrijeme je da se sjetiš tko si i posjeduješ svoje samopouzdanje kao nikada prije. Kozmos odražava tvoju empatičnu, brižnu i intuitivnu energiju, čineći je savršenom temperaturom za nesmetano plivanje kroz vlastitu lagunu sirena. Puno je razloga zašto se trebaš veseliti ovom mjesecu, pa imaj na umu da je život ponekad zaista dobar.

Škorpion: Testiraš granice i prihvaćaš prilike

Ako su ti dosadile iste stare stvari, vrijeme je da se razveseliš. Ovaj bi ti mjesec mogao unijeti ozbiljnu spontanost i uzbuđenje u život. Sunce sada leti kroz tvoju prostranu devetu kuću, što je savršeno vrijeme da otvoriš svoj um, prepustiš se nekim avanturama i otputuješ u nove egzotične krajeve. Ovog srpnja možda ćeš se zaželjeti nečeg novog; nečeg tajanstvenog, uzbudljivog i adrenalinskog. Nemoj ni slučajno uskratiti sebi ono što želiš!

Ribe: Otvaraš svoje srce kreatvnosti

Uf, gdje da počnemo? Srpanj bi mogao biti mjesec u kojem stvari uistinu postaju prekrasne. Dok se sunce kreće kroz tvoju kreativnu petu kuću zabave i užitka, sve što ovog mjeseca želiš učiniti je dobro se zabaviti. Učini nešto umjetničko, zaigrano i dirljivo. Zaljubi se, naslikaj zalazak sunca i pleši uz glazbu pojačanu do kraja, jer srpanj će biti uzbudljiv. Osim toga, ovo je posljednji mjesec u kojem će se Jupiter kretati kroz Ribe, pa moraš iskoristiti svu pozitivnu energiju koja ti dolazi.