Pomrčina Mjeseca u studenom

Pun Mjesec donosi nevjerojatne promjene za ova 4 znaka

Pun Mjesec čeka nas upravo danas, 19. studenog, a iako ovaj lunarni događaj utječe na sve horoskopske znakove - četiri znaka čekaju toliko velike promjene da će im preokrenuti život

pexels-francesco-ungaro-6346681.jpg
Foto: Pexels

Ako si mislila da te je mladi Mjesec u Škorpionu doveo u šašavo raspoloženje, pripremi se za pomrčinu Mjeseca u studenom i pun Mjesec u Biku! Astronomski gledano, ovaj lunarni događaj čeka nas upravo danas, 19. studenog, a bit će to najduža djelomična pomrčina Mjeseca u stoljeću, kao i najduža djelomična pomrčina Mjeseca kojoj smo svjedočili u više od 500 godina.

Image
Horoskop u studenom

Ovaj mjesec bit će težak za tri horoskopska znaka - izdržite!

Iako pomrčina nije potpuna - niti ćemo dobiti takvu sve do 2024. godine - bit će vrlo blizu jednoj. U gotovo potpunoj pomrčini Mjeseca, Zemlja se kreće između Sunca i Mjeseca, ali ovaj trio ne tvori potpuno ravnu liniju u svemiru, zbog čega će Zemljina sjena pokriti Mjesec.

Naravno, bit će to veličanstven prizor vidljiv u cijelom SAD-u, ali i u mnogim dijelovima svijeta, ali pomrčina Mjeseca 19. studenog i astrologija punog Mjeseca možda neće izgledati tako lijepo.

Image

Ako si jedan od ovih horoskopskih znakova, možda ćeš otkriti da te emocionalno značenje pomrčine Mjeseca i punog Mjeseca u studenom 2021. jako pogađa, uglavnom zato što si obično otpornija na promjene. Ovo nije razlog za paniku. Umjesto toga, to je razlog da se pripremiš i napokon počneš prakticirati brigu o sebi.

Iako pun Mjesec utječe na sve znakove u horoskopu, četiri horoskopska znaka čekaju velike promjene, toliko velike da će im promijeniti život u potpunosti.

Bik: Pun Mjesec i pomrčina Mjeseca 19. studenog pozivaju te da odbaciš svoju prošlost kako bi napravila mjesta za novi, moćniji osjećaj sebe

Mjesec i pomrčina Mjeseca su u tvom znaku, tako da zasigurno znaš da će ovaj lunarni događaj biti veliki. Ako si se tijekom posljednjih nekoliko mjeseci osjećala neraspoloženo, udahni i znaj da ćeš vjerojatno dostići kulminaciju ogromne transformacije identiteta koja se odnosi na to kako vidiš sebe, kako komuniciraš s drugima, ciljeve koje želiš postići postići i ono što cijeniš.

Sljedećih nekoliko mjeseci možda ćeš se i dalje osjećati malo klimavo - pomalo si tvrdoglava kada su promjene u pitanju - ali to je samo zato što si konačno spremna riješiti se starih razmišljanja i starih identiteta koji su blokirali tvoje najmoćnije ja.

Iskoristi ovaj puni mjesec i pomrčinu Mjeseca kao vrijeme da dobro razmisliš o tome zbog čega se sve osjećaš samopouzdano i izbaci ono što ti samo odmaže u tome.

Image

Lav: Pun Mjesec i pomrčina Mjeseca 19. studenog guraju te da preuzmeš kontrolu nad svojim profesionalnim identitetom i dobiješ priznanje koje zaslužuješ

S obzirom na to koliko se trudiš, zaslužuješ neke pohvale za duge sate koje si uložila i pobjedničke ideje koje donosiš na stol. Vjerojatno će pomrčina Mjeseca i puni mjesec 19. studenoga osvijetliti tvoj profesionalni život, potaknuti te da sagledaš svoje ambicije i trenutnu situaciju na poslu.

Osjećaš li se kao da si na putu karijere koja najviše ispunjava rezultate? Osjećaš li da se tvoj rad cijeni? Osjećaš li da tvoja trenutna profesionalna situacija ističe i njeguje tvoje snage?

Ako je tako, možda si na rubu velikog proboja. Ako ne, ovaj bi te lunarni događaj mogao odvesti u potpuno neočekivanom smjeru, prekinuvši radni ciklus kroz koji si prolazila neko vrijeme i dovodeći te na novi put koji bolje dopušta da tvoje svjetlo, ciljevi i profesionalna postignuća zasjaju.

Image

Škorpion: Pun Mjesec i pomrčina Mjeseca 19. studenog pravo su vrijeme da okončaš svoje iscrpljujuće odnose i napraviš mjesta za one koji te ispunjavaju

Svemir još nije završio s tobom. S punim Mjesecom 19. studenog i pomrčinom Mjeseca u Biku, tvojoj sedmoj kući partnerstva, kozmos traži od tebe da svoju pažnju usmjeriš na svoje romantične, platonske i poslovne odnose, sva područja na koja si već nekoliko mjeseci kozmički usredotočena.

Vrijeme je da uzmeš ono što si izvukla iz tih odnosa - što ljudi osjećaju o tebi i kako oni čine da se osjećaš o sebi - i pripremiš se za nastavak u skladu s tim. To znači da ćeš možda doživjeti neke nagle promjene, ili čak završetke, oko odnosa zbog kojih se ne osjećaš podržano ili inspirirano. To je svakako emocionalno opterećujuće, ali ovi potencijalni završeci su u konačnici dobri za tebe.

Utješi se idejom da štitiš svoju emocionalnu dobrobit, daješ prioritet svojim potrebama i otvaraš vrata novim, ispunjenijim odnosima zbog kojih se osjećaš nezaustavljivo.

Image

Vodenjak: Pun Mjesec i pomrčina Mjeseca 19. studenog mogli bi otkloniti neke neugodne nesigurnosti kojih se moraš riješiti

Očekuj da će pomrčina Mjeseca i puni Mjesec uzdrmati stvari u tvojoj četvrtoj kući obitelji i doma, čineći da se osjećaš izrazito emotivno, osjetljivo ili sentimentalno.

Mogla bi se suočiti s neočekivanim obiteljskim problemom zbog kojeg ćeš trebati donijeti veliku i brzu odluku, ali i koji će odvratiti potrebnu pozornost od drugih područja tvog života. Što god da je, ova situacija bi mogla izvući neke teške emocije i uspomene iz tvog djetinjstva i učiniti da se osjećaš nesigurno ili nestabilno.

Ovaj puni Mjesec i pomrčina Mjeseca dobra su prilika za suočavanje s tim neugodnim emocijama kako bi bolje razumjela odakle dolaze. Kada to saznaš, imat ćeš uvid i samopouzdanje koji su ti potrebni da ih pustiš i jednom zauvijek ih se riješiš.

Image