Srce ne pita

Zvjezdana kemija: Ovi znakovi su potpuno različiti, ali se magično privlače

Kažu kako nam se sviđaju one osobe s kojima imamo nešto zajedničko, no za ove parove horoskopskih znakova definitivno vrijedi ona stara - suprotnosti se privlače

profimedia-0594773435.jpg
Foto: Profimedia.hr

Bik i Jarac, Lav i Ovan, možda si već mnogo puta čitala o kompatibilnim znakovima koji skupa čine dobar ljubavni par – baš zato što imaju toliko toga zajedničkog, od stavova do karakternih osobina i interesa.

Image
Uzbudljivi novi počeci

Miriše na ljubav: Znakovi kojima će prvi dani jeseni donijeti romansu

Isto tako, vjerojatno ti nije strano ni to da su neki horoskopski znakovi sasvim suprotni – jedni su emotivci, a drugi hladni kao led, jedni su usmjereni na karijeru, a drugima je ljubavni život na samom vrhu životnih prioriteta. I logično, osobe rođene u tim suprotnim znakovima ne bi trebale završiti zajedno jer to ne miriše na dobro, ili?

shimmer fallback

Ipak nije tako, jer ljubav baš i nema puno veze s logikom, a osobito ne tajni zakon privlačnosti koji funkcionira po nekim vlastitim pravilima. Takav je slučaj s ova 3 para horoskopskih znakova koji, poput dana i noći, jedno bez drugog ne mogu:

POGLEDAJ VIDEO: Kako uspješno postaviti granice u odnosima?

Lav i Vodenjak

Kod ovog na oko nespojivog para ne samo da ima kemije, nego postoji i potencijal da njihova veza uspije na dulje staze. Naime, osobe rođene u znaku Vodenjaka poznate su po tome da su okrenute budućnosti, inovativne su i veliki individualci. Lavu će Vodenjak dati svu pažnju za kojom ova mačkica žudi bez potrebe da i sam bude u središtu pozornosti. Kad Lav bude imao loš dan, Vodenjak će pronaći kreativan način kako da ga oraspoloži.

S druge strane entuzijastični i strastveni Lav potaknut će Vodenjaka da isproba nove, smjele i uzbudljive stvari, bit će poput začina koji će njegov život učiniti toliko ukusnijim.

shimmer fallback

Bik i Škorpion

Između ovog zemljanog i vatrenog znaka postoji snažna seksualna privlačnost koja je očita svima u njihovoj blizini. Jedan su drugome intrigantni jer je Bik usmjeren ka cilju i stoji s nogama čvrsto na zemlji, dok je Škorpion više intuitivan i prilično nepredvidiv.

Zanimljivo, ali osobe rođene u znaku Bika i Škorpiona međusobno mogu jedna na drugu djelovati vrlo poticajno. Kao par moguće je da se razvijaju skupa u istom smjeru, a da pri tom zadrže svoje različitosti. Sve u svemu, unatoč tome što su različitih karaktera, Bik i Škorpion uglavnom se jako dobro razumiju.

shimmer fallback

Ovan i Vaga

Na suprotnim polovima Zodiaka, Vaga i Ovan na prvu se možda čine kao potpuno promašena kombinacija – no u stvarnosti između njih ima neka tajna veza i potencijal za pravu ljubav. Naime, osobe rođene u vatrenom znaku Ovna i one rođene u zračnom znaku Vage mogu se nadopunjavati upravo savršeno – kao dva komada iste slagalice.

Kako je Vaga znak partnerstva, a Ovan znak fokusiran prije svega na samog sebe, Vaga će biti ona koja će održavati harmoničnu ravnotežu između ovih suprotnosti. S druge strane, osobe rođene u znaku Vage poznate su kao prilično neodlučne pa ovdje uskače samouvjereni Ovan koji će Vagu naučiti kako da vjeruje svom instinktu i smjelije korača kroz život.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.