Nije im lako

Kombinacija iz horora: Znaš li koji znak je tvoja 'bračna noćna mora'

Neki ljubavni parovi trebat će uložiti više truda u svoj brak jer im astrologija nije naklonjena

profimedia-0342329865.jpg

Ulazak u brak jedan je od najsretnijih trenutaka u našim životima, to je slavljenje ljubavi i želja da se jednoj osobi posveti život. No, osim ljubavi, za održavanje braka bitne su i druge stvari odnosno važno je da su partneri kompatibilni. Isti interesi samo su jedan dio jednadžbe, važno je da ljudi imaju iste ciljeve i da su sposobni prilagoditi se i mijenjati kako bi zajedno dugo plovili kroz život.

Image
Vrijeme ni(je) za drugu priliku

Nikad nije kraj: Horoskopski znakovi koji se uvijek vraćaju bivšima

Prema astrolozima vrlo je važno u tu jednadžbu dodati i kompatibilnost prema horoskopu jer bi nekim parovima zbog tog nesklada brak mogao biti veći izazov. Ako želiš saznati koji znak nije kompatibilan s tobom samo nastavi čitati, naravno da to ne znači da će brak ili veza doživjeti krah, nego da će možda biti malo više izazova.

Ovan

Kao prvi znak zodijaka, Ovan je navikao preuzimati kontrolu u svim aspektima života. "Potreban im je partner koji je dovoljno spontan da održi korak, ali ne previše tvrdoglav jer ga tako može lako slijediti", objašnjava astrologinja Lauren Ash. Ovaj način razmišljanja može stvoriti poseban težak odnos između Ovna i tvrdoglavog zemljanog znaka Bika. "Bik obožava duge ljubavne veze zbog čega su energetski u neskladu s ponosnim i blistavim Ovnovima", dodaje dalje.

shimmer fallback

Bik

Pripadnicima ovog znaka su vrlo važne osobne vrijednosti, a uz to su jedan od najromantičnijih znakova. To čini njihove odnose s Vodenjakom jako izazovnim. "Budući da oba znaka ne mogu podnijeti da im se govori što da rade ili da ih na bilo koji način kontrolira ovaj odnos je težak", objašnjava Ash. Većinu će vremena ova dva fiksna znaka provest će boreći se međusobno i za kontrolu u vezi.

shimmer fallback

Blizanci

Blizanci su jedan od najdruštvenijih znakova zodijaka i netko je uvijek zaljubljen u njih. No, njihova potreba za promjenom i raznolikošću može se činiti previše izražena zemljanim znakovima, posebno Jarcu. "Jarac je deseti znak zodijaka i njime vlada Saturn - planet teške ljubavi, strukture, obaveza i ambicija. Blizanci često misle da su odnosi s Jarcima previše zagušeni i kruti", kaže Ash.

shimmer fallback

Rak

Pripadnici ovog znak poznati su kao jedan od najosjetljivijih znakova u zodijaku i zato je Raku potreban partner koji s njim može zaroniti u emocionalne dubine. Odnosno koji može podnijeti česte promjene raspoloženja, a to jako teško pada Ovnu. "Ovan je ponosan, blještav i uživa u jurnjavi. Oni će često obasipati partnere hrabrim iskazima privrženosti, ekstravagantnim darovima i velikim predstavama", objašnjava Ash.

shimmer fallback

Lav

Odvažno, glasno i romantično su riječi kojima bi se mogli opisati ovi ljudi. Po prirodi su kreativni, pa ih privlače ljudi, mjesta i stvari koje su živopisne i jedinstvene kao i oni. "Iako se možda čine previše cool, Lavovima je zapravo potrebna velika sigurnost kada su u pitanju njihove ideje, šale i vještine vođenja. Iz tog razloga, zemljana energija Djevice obično nije dobra kombinacijama", kaže Ash.

shimmer fallback

Djevice

Djevice vole rutinu, strukturu i procese. I dok mogu uživati ​​u društvu vatrenih i zračnih znakova među prijateljima, od partnera očekuju mnogo više predvidljivosti. "Djevice ne pate od neodlučnosti. Oni točno znaju što žele i neće se smiriti dok ne pronađu partnera koji se uklapa u njihov životni stil", kaže Ash. "Ovaj mentalitet u potpunosti se kosi s bezbrižnim i avanturističkim Strijelcima zbog čega su potpuno neprikladan par", dodaje.

shimmer fallback

Vaga

Kao drugi horoskopski znak kojim vlada Venera, Vage traže vezu u kojoj mogu izraziti sebe. "Vrlo su uspješni u intimnim vezama, ali im je potrebno puno prostora u vezi", kaže Ash. Za njih je veza bez slobode i nesigurnost od strane partnera nešto od čega bježe. "Vagi je važna ravnoteža što otežava odnos sa sanjivim Ribama kojima je glava često u oblacima", objašnjava ona.

shimmer fallback

Škorpion

Hladni izvana, ali vrlo slatki iznutra - ovo su mistični Škorpioni. "Vodeni znakovi imaju reputaciju emocionalno osjetljivih znakova, ali Škorpioni čuvaju svoju privatnost. Potrebni su mjeseci ili čak godine izgradnje povjerenja da bi se saznala istina o tome što Škorpiona pokreće", objašnjava Ash. Zbog toga odnosi s Lavovima željnima pažnje mogu biti izazovni za Škorpione.

shimmer fallback

Strijelac

Budući da pripadnici ovog znak u prijateljstvu, ljubavi i karijeri traže slobodu ozbiljne veze bi im mogle biti izazovne."Zbog toga imaju reputaciju da ih je teško shvatiti kada su u pitanju ljubav i brak", dodaje Ash. To je također razlog zašto se ne slažu s Rakom.

shimmer fallback

Jarac

Ovaj horoskopski znak je najteže impresionirati kada radi o ljubavi i životu. "Oni traže partnera za cijeli život. U ranim fazama veze može biti teško privući njihovu pozornost, ali Jarci se u potpunosti posvećuju svom partneru nakon što se obvežu", kaže Ash. No nisu dobar spoj s Vagama budući da je potrebno puno truda i vremena da Jarci pokažu svoje emocije. Ova dva znaka puno su bolji spoj u prijateljstvu nego u ljubavi.

shimmer fallback

Vodenjak

Poznati kao najnezavisniji i najslobodoumniji znak, Vodenjak traži partnera uz kojeg će rasti i razvijati se. "Uran je vladajući planet ovog znak i vrlo nepredvidiv zbog čega imaju vrlo netradicionalni pristup ljubavnim vezama", kaže Ash. Ovo može biti teško Škorpionima jer oni više vole graditi duboke, intimne emocionalne veze s nekoliko odabranih ljudi. U ljubavnoj vezi Vodenjak bi se mogao osjećati vrlo sputano.

shimmer fallback

Ribe

Ribe nose svoje srce na dlanu tako da žele biti u ljubavnoj vezi s osobom koja je emocionalno osjetljiva. Kada traže partnera, Ribe žele otvorene, osjetljive, kreativne osobe. To je potpuna suprotnost Blizancima koji stalno planiraju nove aktivnosti. "Ovaj brz tempo može biti težak za promjenjive Ribe koje životu i ljubavi radije pristupaju sporijim, ležernijim tempom", kaže Ash.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.