Junaci bez plašta

Rođeni zaštitnici: Ovi horoskopski znakovi uvijek će braniti one koje vole

Imaš li prijateljicu koja nikome ne dopušta da ružno govori o tebi iza tvojih leđa? Ili nekog tko uvijek brine o tvojoj sigurnosti? Evo u kojim se znakovima najčešće rađaju naši 'anđeli čuvari'

profimedia-0323476321.jpg
Foto: profimedia.hr

Znaš onu situaciju kad s nekim stojiš na pješačkom prijelazu i namjeravaš zakoračiti na cestu, a ta te osoba povuče kako bi te zaštitia od jurećeg automobila? Jesi li ikad doživjela da te netko srčano brani pred drugima kao da je 'tvoj plaćeni advokat'? Bez obzira na to je li riječ o fizičkoj ili drugoj vrsti ugroze, neki ljudi jednostavno su rođeni s težnjom za štite druge, a one koje vole posebno.

Image
Po njihovom ili nikako!

'Zatočeni' u rutini: Horoskopski znakovi koji tvrdoglavo odbijaju promjene

Takvi pojedinci najčešće imaju snažan osjećaj za pravdu i istovremeno su vrlo humani. Osim toga, krase ih osobine požrtvovnosti i hrabrosti te im neće biti teško riskirati vlastiti komfor kako bi pomogli onome u nevolji. Oni su istinski junaci Zodiaka, a nerijetko biraju zanimanja kao što su vatrogasac ili spasilac.

shimmer fallback

U svakom slučaju, dobro je biti okružen takvim prijateljima jer su oni kao tvoji osobni tjelohranitelji – uz njih se uvijek možeš osjećati sigurno. Evo u kojim se znakovima rađaju heroji koji će za druge bez ustezanja skočiti u vatru.

POGLEDAJ VIDEO: Kako uvjerenja mogu negativno utjecati na naš život?

Ovan

Znaš li onu izreku o tome kako se ne valja bosti s rogatim? Osobe rođene u tom vatrenom znaku poznate su po svojoj energičnosti i borbenosti – oni su pravi ratnici. I istina je kako neće razmisliti dva put prije ulaska u konflikt, no također imaju i drugu stranu: vrlo su zaštitnički. Ovnov zaštitnički instinkt duboko je usađen u njegovu vatrenu i strastvenu prirodu.
U odnosu s onima do kojih mu je stalo Ovan će se ponašati kao tjelohranitelj, ali i kao najvjerniji navijač – uvijek će biti na njihovoj strani i pružat će im maksimalnu podršku.

shimmer fallback

Bik

Stabilnost i osjećaj sigurnosti visoko su na listi prioriteta svakog Bika. Upravo iz ovog razloga pripadnici ovog zemljanog znaka ne vole napuštati svoju komfor zonu. Zbog ovog su ujedno i lojalni, a u njihovom je društvo uvijek tako ugodno – prisutnost Bika djeluje nekako smirujuće. Osim ako ne predstavljaš prijetnju onima koje voli – sjeti se samo kako izgleda pobješnjeli Bik koji juri u napad. Baš i ne tako zen, zar ne?

"Uvijek su spremni biti čvrst štit za svoju obitelj i prijatelje, pod svaku cijenu osigurat će njihovu dobrobit", kaže astrologinja Raquel Rodriguez.

shimmer fallback

Rak

Osobe rođene u ovom znaku poznate su po svojoj brižnoj strani. S obzirom na to da su vrlo empatične, teško bi mogle pustiti drugoga da pati bez da učine sve što je u njihovoj moći kako bi pomogle. Rakovi su osjetljivi i ne vole konflikte, ali će uvijek bezrezervno stati uz one koje vole. A ako nekome padne napamet 'dirati' u njihovu obitelj, Rakovi će izvući svoja kliješta koja čuvaju upravo za takve (ne)prilike.

shimmer fallback

Lav

Sigurno si mogla pretpostaviti da je na popisu junaka Zodiaka i Lav. Osobe rođene u ovom vatrenom znaku rođeni su lideri pa će savršeno voditi i organizirati bilo kakvu akciju spašavanja. Osim toga, Lavovi su srčani i energični, a to znači da nikako ne bi bilo pametno zamjeriti im se i napasti osobe koje su pod njegovom zaštitom, osobito djecu. Na jednak način Lav nikad neće dati ni na sebe. Jesi li ikad vidjela da itko napada čopor lavova? Baš tako, to bi bila vrlo loša ideja.

"Lavova rika je zaglušujuća i budite sigurni kako biste je dobro čuli ako biste pokušali ugroziti bilo koga tko im je drag“, upozorava Stina Garbis, astrologinja iz Oregona.

shimmer fallback

Škorpion

Napasti strastvenog i borbenog Škorpiona definitivno nije najbolja ideja. Osobe rođene u ovom znaku, jednom kad nekoga zavole, preokrenut će cijeli svijet naglavačke ako je to potrebno, kako bi svog štićenika obranile od bilo čega ružnog. To ponekad doista može ići u krajnost pa Škorpion neće sprezati od kovanja planova gorke osvete ako mu netko počini bilo kakvu štetu.

"Škorpioni imaju žalac na kraju svog repa i ne boje se koristiti ga", zaključio je Garbis.

shimmer fallback

Jarac

Osim što su predani poslu, Jarci iznad svega cijene svoju obitelj. Po prirodi nisu agresivni, ali mogu biti prilično oštri na jeziku ako se osjete ugroženo. Vrlo ozbiljno shvaćaju svoju zaštitničku ulogu, osobito spram svoje djece, ali i u ljubavnom odnosu. Osim toga, krasi ih snažan osjećaj za pravdu pa ih se zato rado bira za liderske pozicije – Jarac će uvijek paziti da nitko za koga odgovara ne ostane uskraćen u bilo kojem smislu.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.