Ljubav je u zraku

U sedmom nebu: Ova će 3 znaka u 2022. susresti veliku ljubav

Krilati je Kupid naoštrio svoje sudbonosne strelice i posebno se namjerio na neke od nas - a svi znamo da je, kad je ljubav u pitanju, svaki otpor uzaludan

pexels-olya-kobruseva-4541663.jpg
Foto: Pexels

Što se epidemije korone tiče, 2022. još nije donijela ono čemu smo se nadali, ali ipak, optimističniji među nama naziru kraj ove krize. Iako se globalno nalazimo u zahtjevnom vremenu, individualno će nekima upravo ova godina donijeti mnoga lijepa iznenađenja. Tako zvijezde otkrivaju kako će Rakovi, Vage i Ribe imati izvrsnu godinu, punu prilika za pozitivne promjene.

shimmer fallback

Što se pak ljubavi tiče, astrolozi predviđaju da će u 2022. tri znaka imati najveće šanse upoznati ljubav svog života. Zato, ako te prati nesreća u ljubavi i pitaš se gdje se skriva tvoja druga polovica, nadamo se da si i ti među ova tri znaka kojima bi ovo Valentinovo moglo biti posljednje što ga nemaju s kim slaviti.

Image
Pet najuspješnijih

Svježi start: Koji će znakovi u 2022. pronaći novi posao?

Osobe rođene u ovim znakovima neka se pripreme za veliku romansu jer njihovi samački dani napokon su odbrojani. Evo kojim znakovima će ova godina biti- godina ljubavi:

Ovan

Godinu koja je počela astrolozi nazivaju 'godinom promjena'. Za ambiciozne i energične Ovnove ovo znači da će naići na mnoge izazove - ali izazovi nisu nešto od čega ovi rogonje strahuju. Dapače, svaki pravi Ovan u susretu s izazovom osjeća uzbuđenje. Osim toga, izazovi koje Zvijezde najavljuju rezultirat će time da će Ovnovi doživjeti dobrodošle promjene - pogotovo na ljubavnom planu. Osobito u drugoj polovici godine, kad Jupiter bude u znaku Lava, zauzeti Ovnovi doživjet će pravi procvat svoje veze, a oni koji su solo zaljubit će se preko ušiju. Što je najbolje, osjećaji će im biti uzvraćeni i sve skupa završit će velikom ljubavnom pričom s happy endom.

shimmer fallback

Bik

Tvrdoglav i pomalo tromi Bik nije otvoren za promjene, no u 2022. neće im se moći oduprijeti. Osobe rođene u ovom zemljanom znaku cijene čvrste i stabilne veze, vjerni su i pouzdani. Za Bikove koji su nekome već darovali svoje srce, zvijezde predviđaju produbljivanje osjećaja i još veću povezanost među partnerima. Osim toga, zaiskrit će stare iskre i u dugogodišnjim brakovima ponovno će se rasplamsati nekadašnja strast. No, Bikovi imaju velike šanse upoznati i nekog novog s kim bi mogli poželjeti započeti romantičan odnos.

shimmer fallback

Jarac

Radoholičar Jarac u 2022. imat će priliku posao malo ostaviti po strani i prepustiti se emocionalnom aspektu svog života. Jarcima samcima otvorit će se oči i primjećivat će sve atraktivne pripadnike suprotnog spola oko sebe. Htio, ne htio, srce ovog rogonje bit će osvojeno baš ove godine, a oni koji su već u vezi mogli bi upravo u 2022. čuti svoja svadbena zvona. Zato, ako već neko vrijeme maštaš o vjenčanju, vrijeme je da počneš isprobavati vjenčanice.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.