Pet najuspješnijih

Svježi start: Koji će znakovi u 2022. pronaći novi posao?

Jesi li se zasitila svog posla i maštaš li o novom radnom mjestu? Provjeri je li došao tvoj trenutak za veliku promjenu na poslovnom planu - ili te barem čeka povišica

pexels-andrea-piacquadio-3756679.jpg
Foto: Pexels

Nova godina je pred vratima, a to znači jedno: promjene. Neki od nas će se zaljubiti, drugi će prekinuti vezu, neki će izreći 'sudbonosno da', druge će posjetiti roda. A ako je vjerovati zvijezdama, mnoge znakove naredne godine očekuje i velik zaokret u karijeri. Naime, nekim sretnim znakovima smiješi se šansa za dobivanje novog – i boljeg posla upravo u 2022.

shimmer fallback

Zato, ako nisi zadovoljna s poslom koji sada imaš i vjeruješ kako zaslužuješ i možeš bolje, ali se možda nisi usudila poduzeti konkretne korake, provjeri je li u narednih 12 mjeseci povoljno vrijeme za stepenicu više na ljestvama karijere. Zvijezde otkivaju kako ovih 5 znakova imaju dobru šansu za novi poslovni početak:

Ovan

Ovnovi koji su u potrazi za novim poslom vrlo vjerojatno će ga i naći, ali se moraju još malo strpjeti – prilika će im se ukazati u drugoj polovici godine. Zato im zvijezde preporučuju da budu strpljivi – iako je to osobina koja inače baš i ne krasi ljude rođene u ovom znaku. Ovnovi bi prvih 6 mjeseci trebali iskoristiti za istraživanje i pripremu, a zatim od ljeta samopouzdano krenuti na razgovore za posao.

shimmer fallback

Bik

Povoljno razdoblje za promjenu posla Bikovima će se otvoriti od travnja do lipnja. U ovom razdoblju osobe rođene u znaku Bika imaju velike šanse zaposliti se u tvrtki njihovih snova – negdje gdje su uvijek željeli biti. Općenito, u 2022. Bikovi će imati prilike ubrati plodove svoga rada – ali, zvijezde upozoravaju, ponekad će na to morati i malo pričekati. Savjetuje im se da i dalje daju sve od sebe jer će njihov trud na kraju sigurno biti nagrađen.

shimmer fallback

Rak

Rakovi koji su čekali na nove poslovne prilike mogu ih s veseljem očekivati u narednoj godini. Planeti podržavaju Rakove na njihovom poslovnom putu pa je izgledan posao s boljom plaćom – i boljim radnim uvjetima. Zato osobe rođene u ovom znaku svakako trebaju biti spremne za veliki intervju koji ih očekuje.

shimmer fallback

Djevica

Djevicama će poći za rukom dokazati se na poslovnom planu. Već do sredine srpnja osobe rođene u ovom znaku mogle bi potpisati ugovor za novi posao. Djevice koje su zadovoljne svojim poslom i ne žele tako veliku promjenu mogu se veseliti unapređenju i povišici, a Djevice koje su trenutačno na burzi rada mogu očekivati zaposlenje sredinom godine. Osim toga, zvijezde za Djevice predviđaju i dodatni izvor prihoda. Nešto što je bio samo hobi mogao bi postati dobar način zarade.

shimmer fallback

Vaga

Za Vage će 2022. godina biti godina uspjeha u karijeri. Osobe rođene u ovom znaku mogu računati na izvrsne poslovne prilike i svaki put će se dokazati kao dorasle zadatku. Vage koje rade u prodaji doći će na nove genijalne ideje kako unaprijediti prodaju i pomoći širenju tvrtke. Također, Vage koje imaju vlastiti posao mogu računati na dugo očekivani procvat. Zvijezde tvrde kako za osobe rođene u znaku Vage sve izgleda vrlo obećavajuće.

shimmer fallback

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.