Pripremi se za turbulencije

Pripremite se jer ova 3 znaka u listopadu baš i neće imati sreće

Ušli smo u posljednji kvartal ove godine, a za neke znakove ovo znači da se trebaju pripremiti na izazove i poteškoće jer prognoza za naredni mjesec baš i neće biti dobra

profimedia-0248630656.jpg
Foto: profimedia.hr

Stigla je jesen, a mnogi od nas već se polako vesele božićnim praznicima, domjencima, zabavama i blagdanskim gozbama. Prije svega toga očekuje nas listopad, mjesec koji je mnogima drag jer ne donosi velika iznenađenja ni stres, a vrijeme je još dovoljno ugodno za duge šetnje prirodom koja je odjenula svoje raskošno jesenje ruho.

Image
Stara ljubav zaborava nema

Suđeno im je: Ovi znakovi će se prije ili kasnije opet spojiti sa starom ljubavi

No, zvijezde upozoravaju kako ovaj mjesec nekima od nas baš i neće biti tako miran i spokojan - naime, za određene znakove kraj godine donosi nepredviđene nevolje, kako na poslovnom, tako nažalost i na privatnom planu, a neke od njih dogodit će se upravo tijekom listopada.

Image

Kao i uvijek, astrologija nam nudi uvid u moguće poteškoće s kojima bismo se mogli suočiti na temelju našeg horoskopskog znaka i trenutačnih planetarnih konstelacija. Kad je već tako, najbolje je pripremiti se za nevrijeme . Evo koja 3 znaka u narednom mjesecu neće pratiti sreća - držimo ti palčeve da nisi među njima:

POGLEDAJ VIDEO: Upoznaj financijsku blogericu Tetku

Bik

Osobe rođene u zemljanom znaku Bika poznate su po svojoj stabilnosti i izdržljivosti. Ipak, čak će i najsnažnijim među njima kraj godine zadati nekoliko žešćih udarca - zato će Bikovi imati priliku pokazati od čega su zapravo 'sazdani'. Izazovi koje im Zvijezde pripremaju odnose se prije svega na financije pa astrolozi poručuju Bikovima da od sad nadalje budu što je moguće štedljiviji jer će dva put morati okrenuti svaki euro. U listopadu su na vidiku financijski gubici i materijalne štete, što hedonističkom Biku nikako nije po volji.

Image

Blizanci

Osobe rođene u zračnom znaku Blizanaca imaju dobro razvijene komunikacijske vještine, znatiželjni su i društveni. Sve ove osobine dobro će im doći kad budu naišli na probleme koji ih očekuju tijekom listopada - a imat će veze s međuljudskim odnosima. Blizanci će se naći usred nekih konflikata koji će ih emotivno iscrpljivati. Čini će im se ako da ih njihova okolina ne razumije, a to je Blizancima posebno teško prihvatljivo.

Image

Vodenjak

U narednom mjesecu vrlo je važno da osobe rođene u znaku Vodenjaka ne ignoriraju svoje zdravlje. Vodenjaci moraju obratiti pozornost na zdravu prehranu i fizičku aktivnost, ali i na to da se dovoljno odmaraju. U protivnome, tijekom listopada mogle bi ih zadesiti razne zdravstvene tegobe pa će, budu li ignorirali signale koje im šalje tijelo, većinu mjeseca provesti na bolovanju.

Image