Samo tvoj ili?

Odanost po horoskopu: Na koga se možeš osloniti, a na koga nije mudro ni bicikl nasloniti?

U nastavku pročitaj koji su najodaniji znakovi, ali i kojima odanost nije vrlina pa bi trebala biti na oprezu, osobito kada im daješ svoje srce

everton-vila-AsahNlC0VhQ-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Što podrazumijeva istinsku odanost u vezi? Ona je temelj odnosa, kao i biti vjeran/vjerna osobi koju voliš. To znači čuvati leđa jedno drugome i biti uvijek tu kada "zagusti". No, tako je u teoriji. Mnogi teško dosegnu taj ideal pa kiksaju putem.

Image
Jednom varalica - uvijek varalica?

4 osobine serijskih varalica koje ne smiješ ignorirati u vezi

Ljudski je griješiti, no to ne umanjuje bol drugoj strani. U nastavku ti otkrivamo koji su horoskopski znakovi najodaniji, a koji jednostavno ne znaju što ta riječ znači.

Image
Foto: Pexels

U njihovu obranu - zvijezde imaju prste u tome, a kad je do neba, teško je na to utjecati. Ipak, svaki trud se cijeni i govori o tome koliko je nekome stalo. Idemo od najmanje odanog i pouzdanog, do oličenja odanosti i vjernosti.

Strijelac

Osoba rođena u znaku Strijelca, ona je kojoj ne bi trebala dati srce na dlanu. Strijelci su sjajni ljudi, stvarno jesu, ali kada je riječ o odanosti, oni su jednostavno previše ćudljivi i slobodoumni da bi se ikad mogli posvetiti nekome u potpunosti.

Nije da je svaki Strijelac varalica , ali ako je ikome teško ostati vjeran i privržen jednoj osobi, to su definitivno oni. Jednostavno su gladni novih iskustava i redovito su u iskušenju. Na žalost, to se često prenosi i na njihove veze pa će Strijelci biti prvi koji će prevariti partnericu ili partnera i odlepršati u tuđi zagrljaj.

Image

Vodenjak

Vodenjaci su izrazito ambiciozni i imaju neutaživu potrebu mijenjati svijet na bolje. Toliko su čovjekoljubivi da će žrtvovati vlastite odnose zbog općeg dobra. Ne radi se o tome da će Vodenjaka neka druga osoba dovest u napast i da će on pokleknuti, već o tome da će ostajati na poslu ili u udruzi do kasnih sati, svaki dan, kako bi napravio nešto dobro za druge, dok će pritom kod kuće biti osoba kojoj su obećali da će doći ranije.

Image

Ribe

Ribe vole biti zaljubljene, ali ne vole biti zarobljene. Žele da život bude satkan od njihovih želja i interesa. Kada osjete da su prerasle vezu, Ribe nastavljaju dalje, svidjelo se to tebi ili ne. One su odlični ljubavnici, vrlo nježni i osjećajni, no ne i netko na koga se možeš osloniti.

Image

Jarac

Jarci su manje odani od ostalih znakova, ali nisu potpuno nepouzdani. Vole preuzeti inicijativu u odnosima, no često se događa da se vežu za pogrešne ljude, one koji im ne uzvraćaju predanost.

Ako nisu pažljivi, završit će umorni i iscrpljeni jer uvijek ulažu više truda od druge strane. Da bi stvar bila gora, istrest će se na nekoga tko to uopće ne zaslužuje i zakazati po pitanju odanosti kod osobe koja će prema njima biti odana.

Image

Djevica

Djevice su previše paranoične da bi bile potpuno odane. Jednostavno se ne predaju do kraja jer to za njih znači gubitak kontrole. Bit će uz tebe sve dok si im zanimljiva, a kada pažnja popusti, bez problema će otići dalje. Djevica je u stanju jako brzo promijeniti partnera i nastaviti s drugim kao da prvi nije ni postojao.

Image

Ovan

Ovan se nalazi u sredini ljestvice odanosti. Potpuno je predan ljudima koje voli i previše principijelan da bi bi na sebe baci sjenu dvoličnosti. Međutim, ako Ovna zaintrigira i privuče druga osoba, slijedit će svoje srce. Njima je to najlogičnija stvar na svijetu.

Image

Blizanci

Blizanci su zapravo vrlo odani partneri, iako njihov dvojni znak može sugerirati suprotno. Suprotno mišljenju koje vlada o Blizancima, oni su u vezama nevjerojatni. Jako će se zaljubiti u osobu koja ih nadahnjuje i bit će uz svoje partnere i u dobru i u zlu.

Image

Vaga

Vage su sklone zauvijek se posvetiti svojim partnerima jer za njih veliku vrijednost imaju ljubav i romantika. No, ono što im ponekad stane na put je kombinacija njihove neodlučnosti, taštine i ljubavi prema ljubavi. Kada se pomiješa u pravim (ili bolje rečeno, krivim) okolnostima, to može biti smrtonosno za vezu u kojoj se nalaze. No, sve u svemu, Vage su vrlo uravnotežene: sposobne su voljeti i posvetiti se partneru ili partnerici u potpunosti. Vagama je samo bitno da pronađu pravu osobu za sebe.

Image

Bik

Bikovi su tvrdoglavi, a to posebno vrijedi kada su u pitanju ljudi koje vole. Poznati su po tome što spadaju među najvjernije horoskopske znakove i vrlo su izbirljivi oko toga koga vole i s kim provode vrijeme. Iako ponekad mogu biti razdražljivi i plitki, jednom kada te Bik zavoli, voljet će te zauvijek.

Image

Lav

Lavovi brane svoje partnere i prijatelje onako kako se i trebaju braniti oni koji se vole - žestoko. Osobe do kojih im je stalo praktički doživljavaju kao svoj produžetak pa postaju silno uzrujani ako im se dogodi neka nepravda. Lav će biti na tvojoj strani bez obzira na sve i žestoko će se suprotstaviti svakome tko ti želi učiniti nešto loše.

Image

Rak

Nakon što pronađu ljude s kojima žele biti, provest će cijeli život posvećeni njima. Naravno, može se dogoditi da ih ogovaraju iza leđa ili izražavaju nezadovoljstvo, ali to ne znači da ih manje vole ili da su im manje odani. Jednostavno pokušavaju na sve načine izbjeći otvoreni sukob.

Image

Škorpion

Možda nije lako biti s njim u vezu - zbog ljubomore i njegovih mračnih dubina, no Škorpion te nikada neće prevariti i uvijek će biti tu za tebe. Kada kažemo uvijek, točno to i mislimo. Ništa manje. Riječ je, nedvojbeno, o najodanijem horoskopskom znaku. Bit će ti vjeran do zadnjeg dana, čak i u periodima kada te ne bude mogao podnijeti. Škorpion je odan bez obzira na sve, no zauzvrat očekuje isto.

Image