Vole se predomisliti u zadnji čas

S njima bolje ne imati planove: Ovi horoskopski znakovi kasne i krše dogovore

Ovi pomalo nestašni horoskopski znakovi nisu pretjerano pouzdani kad je riječ o zajedničkim planovima. Otkazat će ih u zadnji čas, na njih zaboraviti ili pak se naprosto neće pojaviti

pexels-sound-on-3760766.jpeg
Foto: Pexels

Svatko ima tog jednog pomalo nestašnog prijatelja koji voli mijenjati odluke u zadnji čas pa kada se nešto dogovorite, on se naprosto neće pojaviti ili će zakasniti. Jednom ga boli trbuh, drugi put je imao goste, itd. Nije uvijek lako predvidjeti ovakvo ponašanje, posebice ako je tvoj prijatelj općenito pouzdana osoba u drugim aspektima vašeg prijateljstva.

Image
Svadljivi horoskopski znakovi

Bratska ljubav ili? Ovi horoskopski znakovi stalno se svađaju s braćom i sestrama

Međutim, stručnjaci za astrologiju tvrde da takvo ponašanje može biti povezano i s horoskopskim znakom kojemu netko pripada. Tako su neki horoskopski znakovi pouzdaniji kad je riječ o zajedničkim planovima, a drugi pak vole često mijenjati mišljenje i odustajati od dogovora u zadnji čas.

Koji su to najnestašniji horoskopski znakovi s kojima je bolje ne praviti planove jer često kasne ili krše dogovore doznaj u nastavku.

Vodenjak

Iako im to nije namjera, Vodenjaci se ponekad ipak ne drže dogovora. Ljudi rođeni u ovom znaku uvijek su prepuni nevjerojatnih ideja i planova, no nedostaje im motivacije da sve to ostvare. Često imaju konkretne planove i čini se kao da se na njih možeš u potpunosti osloniti, no malo je vjerojatno da će se ti planovi zapravo ostvariti. No to nije njihova krivica jer su Vodenjaci zračni znak pa se uvijek bore kada treba planove provesti u djelo.

shimmer fallback

Izvor: Giphy

Ribe

Problem ovog sanjivog znaka je u tome što si ne znaju postaviti granice. Umjesto da si postave zdrave granice, Ribe će odjednom samo nestati. Kada žele izbjeći konflikte ili teške razgovore, pripadnici ovog znaka će se povući u neki vlastiti svijet sve dok ne budu spremni za 'suočavanje' s realnošću. Možda će te, primjerice, pozvati da idete zajedno u kino, a onda se naprosto neće pojaviti jer su umjesto toga odlučili sanjariti i u osami puniti svoje baterije.

shimmer fallback

Izvor: Giphy

Blizanci

Nestašni Blizanci vole raditi jako puno stvari odjednom. U jednom trenutku su na piću s kolegama s posla, a u drugom već treniraju tenis. Za njih nema predaha, no zbog takve 'sveprisutne osobnosti' ponekad naprosto propuste neke stvari i dogovore. Svima se obvezuju jer su društveni leptir, no onda jako često i kasne na sve te dogovore. Ako pozoveš Blizance na piće ili tulum, imaj na umu da je vaš dogovor samo jedna od bezbroj stvari na njihovoj 'to-do' listi. Pojavit će se, ali ne na vrijeme.

shimmer fallback

Izvor: Giphy

Vaga

Ovo je još jedan znak koji voli svima svašta obećavati, a onda ima problema s ispunjenjem tih obećanja. Vage mogu biti prilično nestašne, ali samo zato jer pokušavaju svakoga usrećiti. Teško im je reći ne. Ako, primjerice, prime dvije pozivnice za tulum, pokušat će otići na oba umjesto da nekoga odbiju. Ipak, ako se počnu dobro zabavljati na prvom tulumu, mogli bi zaboraviti otići na onaj drugi.

shimmer fallback

Izvor: Giphy

Strijelac

Pripadnici ovog avanturističkog i slobodoumnog horoskopskog znaka zapravo i ne vole planove jer im je spontanost puno važnija. Često se predomišljaju u zadnji čas ako je to nešto što im u tom trenutku ne odgovara ili se ne uklapa u ono što žele raditi. Kao rezultat toga, otkazat će dogovor u zadnji tren ili se jednostavno neće pojaviti. Uzbuđenje im je na prvom mjestu.

shimmer fallback

Izvor: Giphy

Rak

Želiš li da ti netko otkaže planove ili prekrši dogovor, planiraj s Rakom. Pripadnici ovog znaka obožavaju svoj dom i, baš kao i pravi rakovi, uživaju u svom 'oklopu'. Oni vole biti kod kuće i osjećati se sigurno. Vjerojatno će se veseliti kada se nešto dogovorite, no kada dođe vrijeme da se pojave i izađu...Malo je vjerojatno da će to i učiniti. Oni će radije ostati kod kuće, kuhati svoj omiljeni obrok ili pak čitati knjigu. Želiš li biti u njihovom društvu, najbolje da ideš kod njih doma.

shimmer fallback

Izvor: Giphy

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.