Ljubavi i novca u izobilju

Bliži se najsretniji dan u listopadu koji će posebno osjetiti tri horoskopska znaka

Kozmičko sjedinjenje Venere i Sunca u znaku Vage 22. listopada donijet će pregršt zadovoljstva, ljubavi i novca, a posebno ovim trima horoskopskim znakovima

horoskop-tranzit.jpg
Foto: Unsplash

Ove godine, 22. listopada bit će dan kada će se Venera i Sunce poravnati u Vagi, znaku koji posebno cijeni estetiku, a ovo kozmičko sjedinjenje dviju nebeskih sila u znaku Vage pomoći će nam da u naše živote unesemo malo ljepote i zadovoljstva.

S obzirom na to da je ljepota puno više od našeg izgleda, fokusirat ćemo se na to što sve kod drugih smatramo privlačnim i šarmantnim, osim fizičkog izgleda. A uz Veneru, koja je poznata i kao planet ljubavi, mogli bismo otkriti i nešto više o tome što želimo u našim budućim vezama.

Image
Ni jednom znaku neće biti lako

Drama i financijski izdaci: Ovi dani u listopadu bit će teški za sve znakove

Pitanje novca i financija također će biti u središtu pažnje, no novac nije jedini način da procijenimo koliko se imućno osjećamo - ovo nam kozmičko sjedinjenje također može pomoći da dobijemo daljnji uvid u ono što doista cijenimo i što nas zapravo čini bogatima u životu.

shimmer fallback

I dok će Venera i Sunce u Vagi učiniti da svi osjećamo sretno, ovo će razdoblje biti posebno sretno za tri horoskopska znaka koje očekuju dobre vijesti na polju ljubavi i financija - evo koji su to znakovi.

Bik

Kada se tvoj planetarni vladar Venera susreće sa Suncem, to će utjecati na tvoje poslovne prilike i dobrobit. Tvoj odnos s kolegama sada se može poboljšati, a tvoji ti suradnici mogu biti od velike pomoći u nadolazećim projektima. Kako bi maksimalno iskoristila ovu pozitivnu energiju, ostani u pokretu - doslovno i figurativno. Kreni vježbati, jer sada je idealno vrijeme za to i pozitivno će utjecati na tebe.

shimmer fallback

Vaga

Poravnanje Venere i Sunca 22. listopada je posebno za tebe, jer se tvoj planetarni vladar, Venera, sjedinjuje sa Suncem u tvom horoskopskom znaku. Uz to, ljudi će te smatrati još šarmantnijom i privlačnijom nego inače. Zračit ćeš posebnom energijom, zato to i iskoristi - uvedi malo romantike u svoj život dok istovremeno ostaješ prisutna u trenutku u svemu što radiš.

shimmer fallback

Lav

Ovo je tvoje vrijeme, Lavice. Uživat ćeš u provođenju vremena s najbližima, posebno na izletima, a jednodnevni izleti pružit će ti priliku da se družiš s prijateljima i naučiš nešto novo. Sada je savršeno vrijeme za stjecanje znanja, s obzirom na to da se ovo poravnanje događa u tvom sektoru koji se odnosi na obrazovanje. Odvoji vrijeme za posjet knjižarama, umjetničkim galerijama ili povijesnim mjestima i nauči nešto novo.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.