Gostoljubivost im nije jača strana

Svakog gosta i minutu dosta: Ovi horoskopski znakovi ne vole goste u domu

Iako ovi horoskopski znakovi nisu nužno introverti, jednostavno mrze imati goste u svom domu, a moto im je - moj dom, moj dvorac

profimedia-0077843343.jpg

Jedan od najboljih dijelova prijateljstva je toplo gostoprimstvo koje dobiješ čak i kada nenajavljeno svratiš do bliskih prijatelja.

Image
Horoskop i prijateljstvo

Prijatelji zauvijek: Horoskopski znakovi koji biraju prijatelje za cijeli život

To je vjerojatno jedino mjesto gdje se osjećaš jednako ugodno kao i u vlastitom domu. Iako većina horoskopskih znakova voli kada im prijatelji svrate na kavu, večeru ili druženje uz čašu vina - postoje određene iznimke.

Image

Naime, ova četiri znaka, iako nužno nisu introverti, najnegostoljubiviji su u cijelom horoskopu i mrze kad im dođu gosti, bez obzira koliko su bliski s njima.

Rak

Rak svoj dom tretira kao sveto utočište. Ljudi u ovom znaku vole biti satima ostavljeni sami i provesti vrijeme sklupčani uz dobru knjigu, seriju i ukusne zalogaje. Njihov dom je često u savršenoj ravnoteži, sa savršenim mirisom iz difuzora, aromom svježe opranog rublja i čistim površinama bez ijedne mrlje. Dolazak gostiju samo je znak da će se sve to promijeniti, što Rak prezire iz dna duše.

Image

Vaga

Ako postoji horoskopski znak koji ne može biti ljubazniji ili gostoljubiviji, onda je to Vaga. Ali istina je da Vage više vole biti same kod kuće ili sa svojom obitelji. Obožavaju svog supružnika i djecu, i iako vole društvo, preferiraju s njime provoditi vrijeme izvan svog doma. Uostalom, i same izbjegavaju prekomjerno zadržavanje kada posjećuju prijatelje i očekuju da i drugi to čine kod njih.

Image

Škorpion

Vjerojatno jedini horoskopski znak koji mrzi imati goste, ali nema problema biti gost drugima je Škorpion. Sam nikad neće pozvati nekoga u goste kod sebe, ali nerijetko će se sam pozvati u goste kod drugih i pritom ostati (puno) predugo. Ništa čudno za Škorpiona koji zna biti pomalo sebičan, zbog čega gostoprimstvo ne može pružiti drugima.

Image

Ovan

Ovnovi obožavaju čistiti svoj dom i održavati ga u besprijekornom stanju. Ali ovo nije u svrhu zabave gostiju. Iako je Ovan još jedan druželjubiv znak koji je glavni zabavljač u društvu, ne voli imati goste u svom domu kojih se pola dana ne može riješiti i koji će samo pokvariti zen njihova doma. Može se sa sigurnošću reći da Ovnovi toleriraju samo kratkotrajne goste.

Image