Tinta i zvijezde

Vladavina je Riba, a ove su tetovaže kao stvorene za njih

Ako si i ti Ribica, vrlo vjerojatno maštaš o novoj tetovaži. Nećemo reći prvoj, jer smo prilično sigurne da si već ukrasila tijelo ponekom

profimedia-0184895750.jpg
Foto: Profimedia.hr

Ušli smo u vladavinu Riba, najosjećajnijeg horoskopskog znaka. Ribe su po prirodi vrlo intuitivne i empatične te imaju izraženu kreativnu crtu. Poznate su po tome da više od pripadnika ostalih horoskopskih znakova, brinu o drugima te da su najodaniji prijatelji. Ovim znakom vladaju Neptun i Jupiter, zbog čega su sklone sanjarenju i maštanju.

Image
Emocionalna snaga

Urezano tintom: Tetovaže koje slave najveće životne pobjede

Kao što smo spomenule, Ribe su veliki kreativci i umjetnici te nerijetko imaju osjećaj da je ovaj svijet premalen kako bi apsorbirao sve njihove ideje. Ako si i ti Ribica, vrlo vjerojatno maštaš o novoj tetovaži. Nećemo reći prvoj, jer smo prilično sigurne da si već ukrasila tijelo ponekom. U nastavku ti donosimo ideje za tetovaže koje su inspirrane tvojim horoskopskim znakom.

Konstelacija zvijezda

Sazviježđe Riba sa šarenim floralnim uzorkom savršena je tetovaža za žene rođene u ovom znaku. Pozicioniraj je na diskretno mjesto, kao na fotografiji.

Ribe i zvijezde

Astrološki simbol Riba s konstealcijom zvijezda u pozadini. Ova tetovaža u boji puna je dinamike, a odlično mjesto za nju je stražnja strana lista ili podlaktica.

Sazviježđe Riba

Ovo je još jedna tetovaža koja prikazuje horoskopski znak i pripadajuću konstelaciju zvijezda, a koja nam se jako sviđa.

Ribe i planeti

Sazviježđe Riba u koje su umetnuti i planeti, savršena je tetovaža za sve pripadnice ovog znaka koje su ljubiteljice astronomije.

Velika tetovaža

Predivna velika tetovaža inspirirana horoskopskim znakom Riba u plavo-crnoj kombinaciji boja.

Diskretna tetovaža

Tetovaža koja prikazuje sazviježđe Riba, ali je ono umetnuto u buket cvijeća te se horoskopski motivi tek diskretno naziru.

Minimalizam

Jednostavna, ali efektna tetovaža posebne koi ribe savršen je izbor za ljubitelje minimalizma.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.