Zvijezde igraju ulogu

Jesi li među njima? Najbolje kćeri rođene su u ovim horoskopskim znakovima

Svakom je roditelju njihovo dijete najbolje. Ako živiš u zdravim odnosima, za očekivati je da u odrasloj dobi brineš za roditelje, a da se oni ponose tobom, no astrologija kaže da na tvoj odnos prema roditeljima utječe i horoskop

profimedia-0532576784.jpg
Foto: Profimedia

Gotovo svim roditeljima njihova su im djeca sve na svijetu. Zbog njih otkidaju od sebe, odriču se sna i slobodnog vremena te mališane stavljaju u središte. Zbog toga im nije žao. Odgajajući dijete, odrasli mu usađuju vrijednosti lekcije koje život znače. Pružaju mu ljubav i trude se da to malo biće jednog dana postane dobra osoba i velik čovjek.

S godinama se situacija okrene - roditelji su neizmjerno ponosni kad im se dijete osamostali, završi školovanje i krene svojim putem. No, čak i onda kad napustiš roditeljsko gnijezdo - a sasvim je prirodno da se to dogodi u jednom trenu - ne treba zaboraviti na sve ono što su ti roditelji pružili. Obaveza je brinuti o roditeljima u poznijim godinama i bilo bi za očekivati da, ako se radi o zdravom odnosu, budeš tu za njih.

Image
Hvalisavci bez pokrića

5 stvari s kojima se roditelji stalno hvale, a nemaju nikakve veze s odgojem

A nerijetko se dogodi da pojedine žene (da, sad govorimo samo o kćerima) ostanu u boljim odnosima s roditeljima od nekih drugih. Što na to utječe? Važnu ulogu u tome u kakvom ćeš odnosu biti s roditeljima u odrasloj dobi igraju međuljudski odnosi u kojima si odrasla, jesu li ti roditelji bili podrška, a na kraju krajeva, i tvoja osobnost.

Image

Ipak, neke su žene u prisnijem odnosu s mamom i tatom zahvaljujući horopskopskom znaku. Evo koji znakovi zodijaka čine najbolje kćeri i koje su njihove odlike.

Ovan

Žene rođene pod znakom Ovna ambiciozne su i dosljedne u svojim nastojanjima. Može se dogoditi da se suoče s prekretnicom u poslovnom svijetu, svakodnevnim stresom ili teškim životnim situacijama, no ni u takvim trenucima neće zaboraviti na svoje roditelje ili dopustiti da im te okolnosti poljuljaju odnos.

Svoja postignuća rado će dijeliti s roditeljima i oni će im, biti na brzom biranju kad se pojavi neka dobra vijest.

Image

Blizanci

Pod znakom Blizanca rađaju se sjajne kćeri. One vole ozbiljne i dubokoumne razgovore sa svojim roditeljima. Osim toga, one su posrednici u obitelji, osobito u vrijeme sukoba i nesuglasica. To znači da se često nađu između dvije vatre, ali riješe situaciju u obostranu korist.

Image

Rak

Žene Rakovi pune su empatije i razumijevanja naspram svojih roditelja. Prve će znati kad njihove roditelje nešto muči i bit će na prvoj liniji obrane. Važno im je da su njihovi roditelji sretni i da im ništa ne nedostaje, a nekad se znaju toliko zabrinuti da zaborave na svoje zdravlje ili se preforsiraju što nikako nije dobro.

Image

Djevice

Kod Djevica nema labavo! Zatreba li njihova majka ili otac liječnički pregled ili treba za njih nešto obaviti, Djevice tome pristupaju oprezno i s velikom pažnjom. Svojim roditeljima žele pružiti samo najbolje jer su svjesne kolike su oni njima dali ljubavi i strpljenja. Ovaj horoskopski znak njeguje prisne odnose i uvijek je tu za svoje roditelje - u dobru i u zlu.

Image

Vage

Vage vole staloženo i ispunjujuće okruženje pa isto nastoje pružiti i svojim roditeljima. U razdoblju obiteljskim razmirica, ovaj znak pokušava smiriti situaciju i racionalno je sagledati. I natjerat će sve ukućane da učine to isto. Zato su Vage važne svojim roditeljima - na njih se uvijek mogu osloniti.

Image

Rak

Kćeri pod znakom Riba oličenje su ljubavi i privrženosti. Brinu da sve bude na svom mjestu, za svoje roditelje daju i čine sve jer su im neizmjerno zahvalne. Veliki su emotivci i u svaki odnos unose se u cjelosti. Trude se biti najbolje kćeri na svijetu, uvijek rame uz rame uz roditelje, ali i obitelj. Sreća ih je imati pored sebe.

Image