'Vučji mjesec'

Ova 4 znaka 'polude' kad je pun Mjesec - a danas stiže onaj u Raku

Na koje horoskopske znakove najviše utječe 'ludilo' punog Mjeseca?

profimedia-0323548764.jpg
Foto: Profimedia.hr

Mjesec i njegove različite faze na neki način utječu na svakoga - to je prirodni fenomen. I tijekom mladog i punog Mjeseca, gravitacija Sunca pojačava Mjesečevu, uzrokujući povećanje magnetskog privlačenja plime i oseke, pa samo zamisli što može učiniti našim tijelima.

Image
Vrijeme za transformaciju

'Vučji mjesec' u siječnju donosi promjene za svaki horoskopski znak

Mjesec može poremetiti naše razmišljanje i učiniti nas paranoičnima. Ali, Mjesec nam također može dati moć i magično razmišljanje. Zato je ceremonijalna magija uvijek bila u vrijeme punog Mjeseca. A za neke horoskopske znakove, učinci privlačenja punog Mjeseca jači su nego kod drugih.

Ove godine prvi puni Mjesec je od 17. do 18. siječnja 2022., a budući da ovaj puni mjesec ulazi u horoskopski znak Raka, koji vlada Mjesecom, postajemo sve svjesnije njegovog utjecaja, jer rasplamsava našu osjetljivost i strast. Za vrijeme ovog punog Mjeseca, puno skrivenih emocija će isplivati na površinu, a velik dio onoga što osjećamo više neće biti misterij, već istina kojoj treba težiti.

Image

No, na koga najviše utječe puni Mjesec svakog mjeseca i koje su osobine znakova zodijaka najosjetljivijih na "ludu" izmaglicu koja se može pojaviti dok je Mjesec najsjajniji na otvorenom nebu? U nastavku provjeri jesi li među 4 horoskopska znaka koji najviše 'polude' kada je pun Mjesec.

Strijelac

Poznat kao najotvoreniji od svih znakova zodijaka prema neobičnim stvarima, Strijelci se spremno odriču granica koje su sami sebi postavili kada dođe Pun Mjesec. Kao da sva ta sloboda s kojom se povezuju, odjednom postaje neobuzdana. Strijelac može postati plačljiv i emocionalan tijekom punog Mjeseca, a onda će krenuti planirati nešto divovsko za budućnost.

Kad je Mjesec pun, možete očekivati da će oni koji su rođeni pred kraj Strijelca posebno poludjeti - a pod ludima, mislimo mašta će im raditi 'sto na sat' s možda malo neurotične paranoje.

Image

Vaga

Sve što je potrebno je taj mali mali kozmički pritisak i Vagina vaga se može prevrnuti u otkačeni nesklad i neravnotežu. Rođeni pod znakom Vage obično su prilično stabilni ljudi. Navikli su dosta stvari držati za sebe, a iako ne vole potiskivati osjećaje, uspijevaju biti primjer stoicizma i ležernog stava. To je dok, naravno, na nebo ne dođe pun Mjesec - a onda je vrijeme da pokažu svoju malo čudniju stranu.

Za ravnotežu je potrebna energija, a kada Mjesečeva privlačnost počne djelovati na muškarca ili ženu Vagu, kao da im se otvaraju sva vrata pod ključem. Očekuj suze, divlje ideje, seksi trenutke i malo mržnje prema sebi.

Image

Jarac

Odmah nakon Strijelca na kraju godine, vaši mislioci Jarci su se pokrenuli i nemaju kamo otići. Takav je tipičan Jarac za vrijeme punog Mjeseca. Kad to lunarno svjetlo obasja Jarca, dobit ćete hrpu ljudi koji su uzbuđeni i spremni osvojiti svijet… osim, oni to zapravo ne mogu, zar ne?

I tako, pun Mjesec može potaknuti frustraciju kod njih. Dobra stvar kod Jaraca je to što frustraciju mogu prenijeti u kreativnost, a često to čine tijekom punog Mjeseca. Za kreativne tipove, posebno pisce, ovo su dobre vijesti. Malo kreativnog ludila nikome nije naškodilo.

Image

Ovan

Ovan, Ovan, Ovan. Kada želimo znati kako pun Mjesec utječe na nas, samo stavite Ovna pod Pun Mjesec i dobit ćete recept za lavinu emocija. Seksualna paranoja je velika za našeg boga rata Marsa koji vlada Ovnovima.

Vi zapravo ni ne znate što je ljubomora dok ne sretnete posebno neurotičnog Ovna pod punim Mjesecom i stvarno osjetite kako je to poželjeti otrgnuti svu odjeću i trčati slobodno poput svog prijatelja američkog vukodlaka Ovna.

Definitivno, Ovan prednjači kada je u pitanju ludilo punog Mjeseca.

Image